urasenty Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Tomek zrób płotkę ok 15 cm. ???? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Tomek zrób płotkę ok 15 cm. ???? PozdrawiamNa wszystko przyjdzie pora .Tymczasem nowa dostawa form otwartych do modelarnia24.Po 10sztuk Perch85 i Ruffe90. Kiełb LSD wersja nr 2. Edytowane 28 Lutego 2017 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natalusia74 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Tomy nie zapomnij o moich kiełbiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Tomy nie zapomnij o moich kiełbiach o jakich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 (edytowane) Dobra już wiem.Do poniedziałku urlop Pozdro dla wszystkich zakręconych Jutro Marzenka jedzie do siebie .Kuwa i zaś sam .No może nie aż tak ale bez niej .Słodziak kochany z zajebistym charakterkiem.Bede tęsknił chlip.chlip,chlip Edytowane 1 Marca 2017 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej7 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Szalonego odpoczynku ???? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 (edytowane) Szalonego odpoczynku Wysłane z mojego D5803 przy użyciu TapatalkaSpoko .Dwie natury dość podobne Edytowane 1 Marca 2017 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej7 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Bonnie i Clyde!!! Powodzenia!!! Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer zander Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Gumy dotarły fajne są☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Bonnie i Clyde!!! Powodzenia!!! Wysłane z mojego D5803 przy użyciu TapatalkaNo coś w tym stylu ale spokojnie nie napadamy na banki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) Gumy dotarły fajne są☺Dzięki za info. Edytowane 3 Marca 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Tomy niedługo i ja do Ciebie wbiję Szykuj miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Tomy niedługo i ja do Ciebie wbiję Szykuj miejsce Spoko Taki kolor na zamówienie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Taki maluszek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 (edytowane) Taki maluszek Wiesz, co z całym szacunkiem do przynęt które robisz ale to jak się zachowujesz to jakaś porażka... Zamawiałem u Ciebie gumy co prawda tylko 2 szt ale zamówienie to zamówienie. Z mojej strony czyli pieniądze, wszystko było zrobione tak jak należy. Po pytaniu czy będziesz robił małe gumy dostałem odpowiedź że w przyszłym tygodniu ruszasz z produkcja. I co? Czekałem dobre 3-4 tygodnie, małych gumek 0! mało tego piszę do Ciebie i pytam co z tymi gumkami a jedyna odpowiedź jaką dostałem to "nie wiem". Po tygodniu czekania na te marne 2 szt dalej nic niema. Tak się po prostu nie robi i traktuje się każdego jednakowo czy to kupuje 40 szt czy 2... Edytowane 3 Marca 2017 przez patzaw26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 (edytowane) Tak zgadza się ale niecałkiem tak było jak piszesz.Miały być małe gumy ale dalej jest problem z ich odlewaniem i raczej nie będzie.Twoje idą w poniedziałek.Od Twojej decyzji żeby jednak posłać te kiełbie minęło parę dni a nie tygodni. patzaw26ForumowiczTWÓRCY384 postówLokalizacjaokolice TarnowaImię:PatrykNazwisko:ZawadzkiWysłano 25 luty 2017 - 19:19Ok, w takim razie proszę o wysyłkę tych dwóch kiełbików w najbliższym czasie.OdpowiedzZgłoś TomyEkspertTWÓRCY13329 postów0 punktów ostrzeżeńWysłano 25 luty 2017 - 20:28ok. Edytowane 3 Marca 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Mała korekta form przy kopytku i narazie idzie dobrze.Na 10 odlewów jeden zepsuty.To już dobry wynik. Kiełbie dla kolegi.Taki dość konkretny zestaw. Nowy model gumy już na dniach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Żeby nie było jakiś nie porozumień i niepotrzebnych kwasów, zacytuję "Po tygodniu czekania na te marne 2 szt dalej nic niema.". Czytaj uważniej także nie mówię że mi nie wysyłasz kiełbi, tylko mówisz, że będziesz miał gumki ale nic się nie ukazało. Dobra koniec tematu nie ma co siać fermentu, nie zamierzam się z nikim kłócić bo nie potrafię. Trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Żeby nie było jakiś nie porozumień i niepotrzebnych kwasów, zacytuję "Po tygodniu czekania na te marne 2 szt dalej nic niema.". Czytaj uważniej także nie mówię że mi nie wysyłasz kiełbi, tylko mówisz, że będziesz miał gumki ale nic się nie ukazało. Dobra koniec tematu nie ma co siać fermentu, nie zamierzam się z nikim kłócić bo nie potrafię. Trzymaj się! ok.pozdrówka w paczce będzie co nieco na plus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Tak to mniej więcej.Wersja wypasiona. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Witam, rzeczywiście wypas ile mają cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 i w jakich cenach będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Tak to mniej więcej.Wersja wypasiona. P1480021.JPG P1480027.JPGGdzie ,za ile ,moge kupic te malenstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 i w jakich cenach będą? Gdzie ,za ile ,moge kupic te malenstwa?Wątki autorskie to nie jest bazar.Zamówienia i koszty załatwia się na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi