MarcinZ Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Wątki autorskie to nie jest bazar.Zamówienia i koszty załatwia się na priv.A to przepraszam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Od Tomka zamawiam od 3 lat, nigdy w ch**a nie poleciał. A jak dłuższy czas czekałem to ładnie to wynagrodził [emoji4] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 ok sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Potwierdzam też już zamawialem kika razy wszystko ok zawsze byłoA trzeba też zrozumieć że tych zamówień Tomek ma nie 2,3 tylko kilkanaście a i czasem kilkadziesiąt na raz więc może i coś wylecieć mu z głowy to tylko człowiek nie robot Było zamówione to dojdzie jak z opuznieniem to napewno z gratisem stratny nie będziesz jak znam podejście Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Również potwierdzam, choć póki co zamawiałem tylko raz, a i gratisik się trafił - podejście profeska. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Niemieckie Rapy na kełbie.W sumie każdy kolor działał. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Niemieckie Rapy na kełbie.W sumie każdy kolor działał. No popatrz. Może warto sprawdzić i kiełbika, a nie tylko uklejka i uklejka na rapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) No popatrz. Może warto sprawdzić i kiełbika, a nie tylko uklejka i uklejka na rapę Ta teraz mam zamówienie na kiełbie w kolorach uklei Edytowane 4 Marca 2017 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 i weekend i jedziem z koksem .No i wiosna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Tomy ja pierdziele ale sie zmieniles, nie poznalbym po tym avatarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Tomy ja pierdziele ale sie zmieniles, nie poznalbym po tym avatarze No ale słodki jestem Edytowane 4 Marca 2017 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 No bez dwoch zdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Sushi..... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 ...dla prawdziwych smakoszy nie patroszona i bez wasabi i sosu sojowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Odlane to co było zamówione.Pomalowane i tyle by było w tym temacie.Więcej nie będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 (edytowane) Mikro Perch Gold. White Fisch. i przygotowane do malowania Edytowane 6 Marca 2017 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Kiełbie w takich kolorach . Perch8 Gold. ...i z ukleją zaczynam się bawić 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 (edytowane) Mój Bonifacy Edytowane 7 Marca 2017 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Tomy, kotwicę mu do ogona i na glinianki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Kiełbie w takich kolorach . P1480137.JPGP1480138.JPGP1480139.JPG Perch8 Gold. P1480130.JPGP1480132.JPGP1480135.JPG ...i z ukleją zaczynam się bawić P1480121.JPGTomy,zwolnij troszkę tempo z tymi nowościami bo co kilka dni muszę coś dostrugać by mieć na wymiankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej7 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 A po zatym miałeś odpoczywać???? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) A po zatym miałeś odpoczywać Wysłane z mojego D5803 przy użyciu TapatalkaTa od 11stego to dopiero będzie.Remont i robudowa mieszkania na następne pomieszczenia. Edytowane 8 Marca 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Nowy zeszyt biznesowy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Nowa gumka na horyzoncie i może Raptory HardBaity będą na tym wzorku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 No to malowanko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi