natalusia74 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Tomy dzięki za szybką akcję, kiełbiki pierwsza klasa ,z okazji Dnia Kobiet najlepszego dla Zochy Dupcochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Tomy dzięki za szybką akcję, kiełbiki pierwsza klasa ,z okazji Dnia Kobiet najlepszego dla Zochy Dupcochy Teraz to i Zoche dupcoche by obrócił.Jeszcze z tydzień trzeba wytrzymać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) Prace nad słonecznicą Soft i Hard trwają Fuckers4. Edytowane 8 Marca 2017 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) kawa i do roboty. Edytowane 9 Marca 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Zalałem formę i czekam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Zalałem formę i czekam To widać.Po awatarze 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 To widać.Po awatarze Odlewy próbne Słonecznica7 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 White Fisch14. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Słonecznica jak dla mnie bomba! Przyzwyczajenie do Twoich prac uczy że zawsze możesz jeszcze zaskoczyć, ale często człowiek się nie spodziewa jak wielkie to może być zaskoczenie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Słonecznica jak dla mnie bomba! Przyzwyczajenie do Twoich prac uczy że zawsze możesz jeszcze zaskoczyć, ale często człowiek się nie spodziewa jak wielkie to może być zaskoczenie!!! Też jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 No wreszcie koniec.Nie lubię tej roboty.Odlewanie Big Perch. Maluchy-tylko na użytek własny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Byś jednak stwierdził że kilka tych Fuckersów Ci zbywa,albo narobiłeś za dużo na własny użytek to wiesz... .Jak to mawia moja córeczka-słodziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Przepiękna ta słonecznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) Byś jednak stwierdził że kilka tych Fuckersów Ci zbywa,albo narobiłeś za dużo na własny użytek to wiesz... .Jak to mawia moja córeczka-słodziaki.Muszę kupić mniejsze naczynia i wtedy coś tam odleję .Na te rybki kombinuję z tymi kolorami . ....i ta złota rybka spełniła moje jedno życzenie.Wiecie jakie ? Edytowane 10 Marca 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Przepiękna ta słonecznica No ładna jebaniucha! Ale to przede wszystkim nowe możliwości malowania.Tak sobie narazie ćwiczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) ....i ta złota rybka spełniła moje jedno życzenie.Wiecie jakie ?Mogę się tylko domyślać Edytowane 10 Marca 2017 przez MARIUSZ 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 ....i ta złota rybka spełniła moje jedno życzenie.Wiecie jakie ?Mogę się tylko domyślaćżona odeszła 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 "Baba z wozu, koniu lżej".Takie stare powiedzenie ale chyba ponadczasowe.Mam kilku kolegów zapalonych wędkrarzy, niestety właśnie przez żony w stanie spoczynku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) "Baba z wozu, koniu lżej".Takie stare powiedzenie ale chyba ponadczasowe.Mam kilku kolegów zapalonych wędkrarzy, niestety właśnie przez żony w stanie spoczynku.Zmiana niebieskiej zimnej krwi na czerwoną gorącą Edytowane 10 Marca 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 I takie zmiany to ja lubię.Odrazu człowiek dostaje powiew wiatru w żagle i wraca na dobry kurs .Szczerze powodzenia na nowym kursie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) I takie zmiany to ja lubię.Odrazu człowiek dostaje powiew wiatru w żagle i wraca na dobry kurs .Szczerze powodzenia na nowym kursie ....a ja chyba nie chcę tego rozumieć .Ważne nie sztorcować się za bardzo losowi ... . Edytowane 11 Marca 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Big Perch pomalowane i fajrant.Coraz lepiej to wychodzi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Tomku z jakim hakiem pasuje glowka do big perch bo musze sie na maj powoli szykowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 (edytowane) żona odeszła Jak to się mowi: "Kobieta po 40-tce powinna unieść się honorem... I odejść" Tomek, a nie bądź gad i kilka fuckersów "oddaj". Tylko tych wcześniejszych... [emoji6] no weź... I jeszcze jedno. Masz w planach zrobić ciut mniejszą słonecznicę 7? Edytowane 12 Marca 2017 przez count_martin3z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Tomku z jakim hakiem pasuje glowka do big perch bo musze sie na maj powoli szykowacNie pamiętam jaki rozmiar ale ten typ z uszkiem na dozbrojkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi