jasieczek Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 pisz na priv.Z doskoku mogę zrobić Płotka i słonecznica. Tomku, pamiętaj o słonecznicy dla mnie . Dorzuć jeszcze z 10 płotek do mojego zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Tomku, pamiętaj o słonecznicy dla mnie . Dorzuć jeszcze z 10 płotek do mojego zamówienia.Jak będą to się odezwę.Dzisiejsze odlewy.Jeszcze jutro drugie tyle i malowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 (edytowane) Normalnie rekordowy!!!Teraz to już nic tym palcem nie zrobi haha Edytowane 15 Marca 2017 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Szybko do .... zimnej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Normalnie rekordowy!!!Teraz to już nic tym palcem nie zrobi haha P1480445.JPG Zawsze byłeś romantyczny . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Holenderski na White Fisch'a 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 ESO17.Próbny odlew,malowanie na szybko.Praca wyrywa z butów 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Malowanie na szybko - kopara opada. Co będzie, jak się przyłożysz. [emoji33]Po wrzuceniu do wody to chyba ożyje. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Piękny, każdy model z każdego malowania powinien być w jakiejś gablotce, Tomy malujesz areografem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 ESO17.Próbny odlew,malowanie na szybko.Praca wyrywa z butów P1480449.JPGCuś jakby makrelka Zajebista ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Malowanie na szybko - kopara opada.Co będzie, jak się przyłożysz. [emoji33]Po wrzuceniu do wody to chyba ożyje. ☺No chodzi jak żywy w wodzie.Mnie samego ta praca zaskoczyła.Nie sądziłem że będzie az tak dobrze Piękny, każdy model z każdego malowania powinien być w jakiejś gablotce, Tomy malujesz areografem?Wszystko maluje ręcznie pędzlami.Ważna jest technika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Jak praca wyrywa z butów, to ryby będą wyrywały z pracy. I tak cykl natury zatacza koło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Kolejne mikrobajty. ESO17 . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Witam, czy ESO17 już można zamawiać?I w jakich kolorach (jakie imitacje) będzie owa przynęta dostępna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Będą różne kolory.Dostępne za ok.2 tygodnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 W takim razie domówię i przyjdą ze słonecznicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Okk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 ESO17Długość 17 cm?Waga tej gumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 okk.22 g ale waga mi fiksuje i głowy nie dam .Tak pi razy oko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) Jaka cena będzie? :-) Wątki autorskie to nie jest bazar. O cennik pytamy na priv. Edytowane 18 Marca 2017 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Jak zawsze - ATRAKCYJNA - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Boleniowy Raptor85BS.Myślę że na Sea Bassy też zda egzamin.Niedługo testy.8,5cm 18g ale można jeszcze więcej dopakować.Na szybko malowanie ale nie będzie fajerwerków.Srebrne boki ciemny grzbiet.Powinny wyjść bardzo naturalnie po nowej technice malowania. Uzupełnianie stanu w gumach. Mała modyfikacja pracowni.Cztery stanowiska do różnych zadań.Szafka reklamowa z drogerii zaadotowana na potrzeby warsztatu .Obudowa metal,szufladfy z poliwęglanu.Miała iść na śmietnik to przygarnąłem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Wobler dedykowany boleniom.Raptor85BS.Oczy malowane.długość 8,5cm waga 18g. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Dałeś do pieca [emoji6] Zawsze to Twoje malowanie rozwala [emoji3] Edytowane 20 Marca 2017 przez radekc1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Rewelacyjny Raptor Powinien kosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi