Tomy Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) Rewelacyjny Raptor Powinien kosić Praca przy ściąganiu lusterkująca,przy szybszym ściąganiu zaczyna machać tyłem,przy podbiciu zrobi zakosik,opad bardzo mocne lusterkowanie . Pakowanie i szykowanie następnych zamówień ale daje na luz.Praca do 15 stej. Takie nowe kolorki ale średnio mi się to podoba i nie będzie takich Tzn.płotka będzie ale na tą chwilę to tylko mi się ogon w niej podoba a w sumie to ciemna ramka na nim. Edytowane 21 Marca 2017 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Tomku do mnie też coś spakowałeś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Dzisiaj zaczynam zabawę ze słonecznicami. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Tomy nie ma nawet co komentować,po prostu są perfekcyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Witam czy te słonecznice będą nieco lepiej pracować przy lekkim opadzie od raptorów i jazgarzy ..? potrzebuję widocznej pracy ogonem w opadzie już od 4/5 gramów ..? pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) Witam czy te słonecznice będą nieco lepiej pracować przy lekkim opadzie od raptorów i jazgarzy ..? potrzebuję widocznej pracy ogonem w opadzie już od 4/5 gramów ..? pozdrawiam MaciejMoże.Na Jazgarze nie narzekają a Raptory były to gumy pod bolenie.Były też opinie że za mocno pracują.Tak więc są jakie są.Komu pasują kupować.komu nie pasują nie kupować Edytowane 23 Marca 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) Malowanie ESO17. ESO17. Edytowane 23 Marca 2017 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) po prostu chapeau bas Edytowane 23 Marca 2017 przez Marcin Ostróda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Słonecznice go,go,go,go,go.....!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 słonecznice wymiatają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Może.Na Jazgarze nie narzekają a Raptory były to gumy pod bolenie.Były też opinie że za mocno pracują.Tak więc są jakie są.Komu pasują kupować.komu nie pasują nie kupować Tomku czy masz potwierdzoną skuteczność tych gum raptor w przypadku boleni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Tomy miałem sie przypomnieć o moje 10 szt słonecznic ...jakby co to priv i kolejka juz była zarezerwowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Witam czy te słonecznice będą nieco lepiej pracować przy lekkim opadzie od raptorów i jazgarzy ..? potrzebuję widocznej pracy ogonem w opadzie już od 4/5 gramów ..? pozdrawiam MaciejMaćku kup pierwszego lepszego keitecha i będzie zamiatał ogonem przy jeszcze mniejszych gramataruch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Maćku kup pierwszego lepszego keitecha i będzie zamiatał ogonem przy jeszcze mniejszych gramataruch. albo relaxa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Tomy miałem sie przypomnieć o moje 10 szt słonecznic ...jakby co to priv i kolejka juz była zarezerwowanaSpoko w kontakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) Tomku czy masz potwierdzoną skuteczność tych gum raptor w przypadku boleni ? Nie mam.Aż tak skuteczne nie są żeby mi się tu bolenie do piwnicy wdarły po nie ... Edytowane 23 Marca 2017 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Witam czy moje pytanie było mało precyzyjne ? Czy odpowiedz " może " od Twórcy mam traktować jako nie wiem/ ne znam ich pracy ..? Raptory i jazgarze zostały przeze mnie nieco / lekko zmodyfikowane bo pracowały w warkoczu / na prądzie wody lub przy dość szybkim jak dla mnie boleniowym prowadzeniu .........Chętnie bym poznał nowy produkt gdyby miał nieco delikatniejszą pracę .......od w/w . a , co do Ketechów to nie muszę ich poznawać / kupować mając na ten moment ca 30 paczek -- nieprawdaż ..... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Dla jednego praca jest mocna dla niektórych nie.Wystarczy dać miękki soft i będą się fajtać bardzo mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 ok poszedł priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Do przodu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Perch7 jointed. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Tomku coś do uzbrojenia Syberiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Tomku coś do uzbrojenia Syberiana A ja będę go zbroił - wkrętka z ołowiem max 5 gram + 2 kotwice na przyponach.praca powinna być bardziej naturalna, główka może go trochę usztywnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 (edytowane) Fuckers4. Płotki. Odnośnie boleniówek będą dostępne jak przejdą pozytywnie testy na rybach.Na teraz mierzą 8,5cm waga ok.18g. Edytowane 27 Marca 2017 przez Tomy 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Kiepska sprawa.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi