Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Rewelacyjny Raptor :) Powinien kosić ;)

Praca przy ściąganiu lusterkująca,przy szybszym ściąganiu zaczyna machać tyłem,przy podbiciu zrobi zakosik,opad bardzo mocne lusterkowanie .

Pakowanie i szykowanie następnych zamówień ale daje na luz.Praca do 15 stej.

post-46714-0-87472100-1490111996_thumb.jpgpost-46714-0-70565500-1490112003_thumb.jpgpost-46714-0-13462200-1490112010_thumb.jpg

Takie nowe kolorki ale średnio mi się to podoba i nie będzie takich  :D Tzn.płotka będzie ale na tą chwilę to tylko mi się ogon w niej podoba ;) a w sumie to ciemna ramka na nim.

post-46714-0-27221300-1490112060_thumb.jpgpost-46714-0-69532300-1490112066_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 6

Witam

czy te  słonecznice  będą  nieco  lepiej  pracować przy  lekkim  opadzie  od  raptorów i jazgarzy  ..?  potrzebuję   widocznej pracy ogonem  w opadzie   już od  4/5 gramów ..?

pozdrawiam

Maciej

Może.Na Jazgarze nie narzekają a Raptory były to gumy pod bolenie.Były też opinie że za mocno pracują.Tak więc są jakie są.Komu pasują kupować.komu nie pasują nie kupować ;) 

Edytowane przez Tomy

Może.Na Jazgarze nie narzekają a Raptory były to gumy pod bolenie.Były też opinie że za mocno pracują.Tak więc są jakie są.Komu pasują kupować.komu nie pasują nie kupować ;)

Tomku czy masz potwierdzoną skuteczność tych gum raptor w przypadku boleni ? 

Witam

czy te  słonecznice  będą  nieco  lepiej  pracować przy  lekkim  opadzie  od  raptorów i jazgarzy  ..?  potrzebuję   widocznej pracy ogonem  w opadzie   już od  4/5 gramów ..?

pozdrawiam

Maciej

Maćku kup pierwszego lepszego  keitecha i będzie zamiatał ogonem przy jeszcze mniejszych gramataruch. 

Witam

czy moje  pytanie  było  mało  precyzyjne   ? Czy  odpowiedz   " może  "  od Twórcy       mam   traktować    jako  nie  wiem/  ne znam  ich  pracy  ..? Raptory  i jazgarze  zostały  przeze  mnie  nieco   / lekko  zmodyfikowane

bo  pracowały  w warkoczu / na prądzie  wody lub   przy  dość  szybkim  jak  dla  mnie  boleniowym   prowadzeniu  .........Chętnie  bym  poznał  nowy  produkt    gdyby  miał   nieco  delikatniejszą  pracę  .......od w/w .

a ,  co do Ketechów  to  nie  muszę  ich poznawać / kupować  mając na ten  moment    ca 30 paczek -- nieprawdaż  ..... :o  ?