zawjur Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Witam. Czy słonecznice są już dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Obawiam się że mogły się już skończyć he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Paczka doszła, gumy zaj... ste . Słonecznice POWALAJĄ. Miejmy nadzieje że i rybka będą się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Fajnie szkoda tylko że ja zamówiłem tydzień przed tym jak były dostępne i dalej czekam tak więc Tomku odpuszczam dziękuję za takie potraktowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) Paczka doszła, gumy zaj... ste . Słonecznice POWALAJĄ. Miejmy nadzieje że i rybka będą się podobać Fajnie że się podobają.Myślę że ryby też docenią. Fajnie szkoda tylko że ja zamówiłem tydzień przed tym jak były dostępne i dalej czekam tak więc Tomku odpuszczam dziękuję za takie potraktowanie Czasem coś mi umknie.Nic na to nie poradzę.Myślę że założę sklep na forum i będzie jasno i klarownie co jest czego nie ma.Nie gniewaj się bo nie ma o co.Po za tym to dwa dni temu zdecydowałeś co chcesz i ile sztuk.Kasy żadnej nie wysyłałeś za to więc w czym problem. pit1982Forumowicz+Forumowicze181 postówLokalizacjalubuskieImię:piotrWysłano 29 marzec 2017 - 18:49Poproszę 2 plotki 2 slonecznice zaległego perch i dane do przelewuOdpowiedz Edytowane 31 Marca 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Kropas na kiełbia9. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Tumku to wklej to zamowienoe z przed 2-2,5 tygodnia anie z przed 2 dni ok napisałem ci że odpuszczam zamówienie w takiej sytuacji i dajmy sobie spokuj a nie wiciagasz zdanie z całej rozmowy nie wiem w jakim to celu .Nie ładnieTomku nie ładnie mam cię za porzadnego gościa i zdania niechcialbym zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Piotrze, Tomy ma jak widzisz kuuuuupę roboty i czasami wkrada się spory chaos. Warto czekać na takie perełki Na pewno zwłokę ładnie wynagrodzi, a nie piszę tak żeby go bronić czy coś w tym stylu. W moim przypadku tak było Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Słonecznica 7 DS. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosqito Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Do mnie właśnie dotarła paczuszka i jestem mega zadowolony, warto czekać !!!Kiełbie i słonecznice są po prostu mega KOZACKIE Dzięki wielkie Tomku Ps. Przesyłka ekspresowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Wiecie na wszystko cieżko odpisać a sporo jest tego typu maili i cięzko czasem to ogarnąć ... Ciężko sie skupić na robocie czasem. Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Do mnie właśnie dotarła paczuszka i jestem mega zadowolony, warto czekać !!!Kiełbie i słonecznice są po prostu mega KOZACKIEDzięki wielkie Tomku Ps. Przesyłka ekspresowaBardzo się cieszę.Dzięki za info. Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Wiecie na wszystko cieżko odpisać a sporo jest tego typu maili i cięzko czasem to ogarnąć Ciężko sie skupić na robocie czasem.W takich sytuacjach też mam problemy ze skupieniem,a może inaczej skupiam się tylko nad jednym ..... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Paczka doszła, gumy zaj... ste . Słonecznice POWALAJĄ. Miejmy nadzieje że i rybka będą się podobać Do usług Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupisz Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) Panie Tomku - koledzy - gdzie mogę kupić Raptory ze sterem tzn w jaki sposób zamówić bezpośrednio u Pana Tomka przez forum, czy ew można je dostać przez jakiś sklep internetowy??Szukam przez googla ale nigdzie nie ma. Dzięki. Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez Kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Odezwij się to Tomka na PRIV. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) Raptorów ze sterem nie ma i w tym sezonie na 100% nie będzie. Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Dla kolegi Claudio Spain. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Roach fry. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Parafrazujac Pazure: Roach fry! Kuuuurwwwa! Na grubości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Słonecznica na wku....wie. Sloneczncia DS. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) Panowie już niedługo będę odrobiony i coś będzemy działać Jeszcze tylko Niemcy ogarnę i troszkę luzu. Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Perch 8 z obciążeniem w środku.Praca obiecująca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Tomek. a jakbyś łeb uciął za uszami, z żywicy to odlał i to tego same ogony? Planowałeś coś takiego ws. ruffe kiedyś. Wydaje mi się bardziej technologicznie niż ten powyższy zawodnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Jak mam malować łeb z żywicy do gumy to wolę woblera zrobić.Takie łączenie to wydumka i dość drogo by to wyszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi