bomber Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Dlugie ma chlopak rece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Dlugie ma chlopak rece Ta brakowało mi tych porywających komentów jerkbaitowych . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Woblery boleniowe i na Sea Bassy.Raptor 85 BS .Taka partia na własny użytek.Skromnie pomalowane.Ostatnia warstwa lakieru "paszła" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 WESOŁYCH ŚWIĄT !!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) Dzisiaj już praca.Big Perch i Eso17 gotowe. Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) Fuckers 4 [strzebla] .Jest to nowa wersja baby shad.Odchudzona sekcja tylna.Zdecydowanie mocniejsza praca.Dedykowane kleniom,jaziom i okoniom. Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez Tomy 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 hmm znalazłem w sieci jakieś takie podobne do twoich marne podróbki ..... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1257873494294217&set=pcb.1856160647985281&type=3&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 GIMBradar !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 wyjebane mam takie coś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 hmm znalazłem w sieci jakieś takie podobne do twoich marne podróbki ..... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1257873494294217&set=pcb.1856160647985281&type=3&theaterJak śpiewał Rosiewicz:Czas by już na finał, puenta się zaczyna: Coraz więcej przebierańców, coraz trudniej o oryginał ))))Zawsze znajdzie się jakaś menda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 To też jest w jakimś stopniu ceną I miarą sukcesu A o to, że Tomkowe przynęty same sie obronią też byłbym spokojny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Jeszcze spakować i lecą za miedzę. Następny amator Kiełbia9. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 To też jest w jakimś stopniu ceną I miarą sukcesu A o to, że Tomkowe przynęty same sie obronią też byłbym spokojny. Perch 8 Twitchbait.Oko trzeba jeszcze poćwiczyć 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Woblery wyżej wstawione nie są na sprzedaż.Może za jakiś czas.Najpierw muszą połowić ryby. Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Hej, a jaka waga tych zacnych twitchbait'ów? [emoji5] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Hej, a jaka waga tych zacnych twitchbait'ów? [emoji5]Nie ważyłem.Waga mi siadła.Wysyły.Taki zajob że się sam siebie widzę jak zapier...am po pracowni Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Jak się tylko ta wiosna ogarnie.Jadę .Szukam dobrego kwaterunku w okolicach ławeczki.Jakieś propozycje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Wioletka prowadzi pokoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Perch 8 Twitchbait.Oko trzeba jeszcze poćwiczyć P1450542.JPGP1450540.JPGP1450550.JPGTomek żyj wiecznie i jeden dzień dłużej , świat zatęskni za Twoją robotą jak tym wszystkim pier%&lniesz w kąt bo Ci się odechce :) Mistrzowska robota , zresztą nie po raz pierwszy i ostatni Ta oczojebna "suka blać co nie chciała chodzić" o ile jeszcze ją pamiętasz połowiła już w tym roku okoni i szczupaki też siadały więc bez stalówki ni huhu . Perch TB chyba 6 z jedną kotwicą też połowił ale przydała by się wersja na dwie kotwy pomyślałem, no i proszę masz Ci babo placek Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Fuckers 4 [strzebla] .Jest to nowa wersja baby shad.Odchudzona sekcja tylna.Zdecydowanie mocniejsza praca.Dedykowane kleniom,jaziom i okoniom. P1480840.JPGP1480837.JPGP1480362.JPGWitaj Kolego potrzebuję je. Oba kolory.Po 10 szt. Realne? PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Hej, a jaka waga tych zacnych twitchbait'ów? [emoji5]waga siadła ale teraz będę robił formy i mus zakupić nową. Wioletka prowadzi pokoje To akurat jadę z koleżanką .Zaraz po remoncie mieszkania i po parapetówie. Tomek żyj wiecznie i jeden dzień dłużej , świat zatęskni za Twoją robotą jak tym wszystkim pier%&lniesz w kąt bo Ci się odechce :) Mistrzowska robota , zresztą nie po raz pierwszy i ostatni Ta oczojebna "suka blać co nie chciała chodzić" o ile jeszcze ją pamiętasz połowiła już w tym roku okoni i szczupaki też siadały więc bez stalówki ni huhu . Perch TB chyba 6 z jedną kotwicą też połowił ale przydała by się wersja na dwie kotwy pomyślałem, no i proszę masz Ci babo placek PozdroJa już byłem pod taką presją żeby to rzucić ze strony byłej że niestety przez to się z nią pożegnałem.A nie było mi lekko.Te konstrukcje HB twitchbait trzeba podbijać tak jak woblery klasyczne twitchbait.Działają też bardzo dobrze przy poderwaniach z dna,z opadu też się zdarzają brania.Ja najbardziej na nie lubię łowić jak okonie są przy powierzchni.Sprzedaje jak już tylko stalym klientom bo praca jest dość specyficzna i nie każdy sobie z tym radzi.No ale łowne są to trzeba im przyznać.6 stka z 2 kotwami nie będzie odbijać w tym większym jest już ok. ale na tył lepiej hak założyć Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Witaj Kolego potrzebuję je. Oba kolory.Po 10 szt. Realne? PozdrawiamAlekSpoko Alek da się zrobić ale na priv.pisz w sprawie zakupu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Fajny szczuras, mam dwa takie. Dobre łobuzy są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Jazgary. Fuckers4.Trzeba dorobić z 20 form.Nowy kolorek mocno koszący 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) Fajny szczuras, mam dwa takie. Dobre łobuzy są.To mała się otacza zwierzakami.Ja mam za mało czasu na to.Tylko by to było ze szkodą dla nich. Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi