Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

hmm znalazłem w sieci jakieś takie podobne do twoich marne podróbki ..... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1257873494294217&set=pcb.1856160647985281&type=3&theater

Jak śpiewał Rosiewicz:

Czas by już na finał, puenta się zaczyna:

Coraz więcej przebierańców, coraz trudniej o oryginał :)))))

Zawsze znajdzie się jakaś menda...

Perch 8 Twitchbait.Oko trzeba jeszcze poćwiczyć ;)

attachicon.gifP1450542.JPGattachicon.gifP1450540.JPGattachicon.gifP1450550.JPG

Tomek żyj wiecznie i jeden dzień dłużej  , świat zatęskni za Twoją robotą jak tym wszystkim pier%&lniesz w kąt bo  Ci się odechce :) :)

Mistrzowska robota , zresztą nie po raz pierwszy i ostatni :) Ta oczojebna "suka blać co nie chciała chodzić" o ile jeszcze ją pamiętasz :) połowiła już w tym roku okoni i szczupaki też siadały więc bez stalówki ni huhu . Perch TB chyba 6 z jedną kotwicą też połowił ale przydała by się wersja na dwie kotwy pomyślałem, no i proszę masz Ci babo placek :) 

Pozdro

Hej, a jaka waga tych zacnych twitchbait'ów? [emoji5]

waga siadła ale teraz będę robił  formy i mus zakupić nową. 

Wioletka prowadzi pokoje :)

To akurat jadę z koleżanką ;) .Zaraz po remoncie mieszkania i po parapetówie.

post-46714-0-71961700-1492638491_thumb.jpg

Tomek żyj wiecznie i jeden dzień dłużej  , świat zatęskni za Twoją robotą jak tym wszystkim pier%&lniesz w kąt bo  Ci się odechce :) :)

Mistrzowska robota , zresztą nie po raz pierwszy i ostatni :) Ta oczojebna "suka blać co nie chciała chodzić" o ile jeszcze ją pamiętasz :) połowiła już w tym roku okoni i szczupaki też siadały więc bez stalówki ni huhu . Perch TB chyba 6 z jedną kotwicą też połowił ale przydała by się wersja na dwie kotwy pomyślałem, no i proszę masz Ci babo placek :)

Pozdro

Ja już byłem pod taką presją żeby to rzucić ze strony byłej że niestety przez to się z nią pożegnałem.A nie było mi lekko.Te konstrukcje HB twitchbait trzeba podbijać tak jak woblery klasyczne twitchbait.Działają też bardzo dobrze przy poderwaniach z dna,z opadu też się zdarzają brania.Ja najbardziej na nie lubię łowić jak okonie są przy powierzchni.Sprzedaje jak już tylko stalym klientom bo praca jest dość specyficzna i nie każdy sobie z tym radzi.No ale łowne są to trzeba im przyznać.6 stka z 2 kotwami nie będzie odbijać w tym większym jest już ok. ale na tył lepiej hak założyć

Edytowane przez Tomy
  • Like 2