Tomy Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Niezle stadko naprodukowales To tak sobie ćwiczyłem.Będzie trochę inaczej.Ten złoty pasek odleję,nie będą go malował i trochę odejmę im ze szczegułów bo trochę przesadzone są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 (edytowane) Możesz wystąpić o pozwolenie i jeżeli skończy się to dobrze, możesz kupić i używać na strzelnicy. Druga opcja - rycerska: akces do jakieś grupy rekonstrukcyjnej i na ogół nie ma problemu z otrzymaniem pozwolenia na replikę historycznej kuszy.Opcja ostatnia -łuk. Bloczkowy do polowań, z celownikami, bajerami, niewiele słabszy, kupujesz bez pytania.Jasne łuk .Jeszcze takie wdzianko i raz,dwa do psychiatryka na sygnale Edytowane 5 Maja 2017 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Jasne łuk .Jeszcze takie wdzianko i raz,dwa do psychiatryka na sygnale arrow-the-cw-1040x694.jpg Ej, pierwszy i drugi sezon serialu Arrow był całkiem niezły Łuki są fajne, ale kusze są jeszcze fajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Tak się zastanawiam ruszać z tym dużym wobem czy nie.Ale chyba coś zacznę działać bo jednak ciągnie wilka do lasu P1500060.JPGP1500061.JPGP1500063.JPG Fajna zabawka można zakupić okazyjnie a tu niewolno.Kraj zakazów i kraj tysiąca jaj. Ku..a Knedliki,żyją w normalnym kraju.Mogą mieć kusze i jakoś masowo trupów z bełtami w dupach się nie znajduje. pse-tac-15-crossbow.jpgTen proponuję.http://www.excaliburcrossbow.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Dzisiejsze wytopy.Nowe kolory. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Takie próby.Praca nawet przy założeniu kotwicy nr 6 poprawna.Łudząco podobna do żywej ryby. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Takie próby.Praca nawet przy założeniu kotwicy nr 6 poprawna.Łudząco podobna do żywej ryby. P1500146.JPGRozwaliłeś chłopie system , kopara opada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Rozwaliłeś chłopie system , kopara opada.Jeszcze mnie ta fajtająca siękotwa wkurza i będą chciał zrobić stelaż pod magnes nedymowy żeby ją trzymał przy gumie.Trochę franca mała ale jak tu podołam to przy większych będzie łatwiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Kiełbie9 Natura. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Takie próby.Praca nawet przy założeniu kotwicy nr 6 poprawna.Łudząco podobna do żywej ryby. P1500146.JPGO na coś takiego czekałem. Tomy, pamiętaj proszę o mnie jak ukończysz konstrukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) Długość 12 cm waga 19 gram.Praca-różne cuda,sama odbija na boki robi zygzaki.Przy tym migocze.Może to zadziałać na bolenie .Niedugo testy.Na teraz nie są w sprzedaży.Jak będą działać na ryby to wprowadzę do oferty.Wcześniej nie. Edytowane 8 Maja 2017 przez Tomy 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) Perch 8 dla Claudio. Po długim weekendzie który wczoraj zakończyłem 5 kilo w dół.Pory z czasów małżeńskich.Było 97 jest 78 kilo.To już do wyjebanie.Nawet do roboty sie to nie nadaje. White Fish 12 i Roach 12 Ripper odlane. White Fisch 12 cm / 19 gram z obciążeniem w środku. Fajny temat wciągnął mnie . Edytowane 9 Maja 2017 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Po długim weekendzie który wczoraj zakończyłem 5 kilo w dół.Pory z czasów małżeńskich.Było 97 jest 78 kilo.To już do wyjebanie.Nawet do roboty sie to nie nadaje. Babcia zawsze powtarzała: Wnusiu, dobry kogut, to chudy kogut Coś w tym jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Babcia zawsze powtarzała: Wnusiu, dobry kogut, to chudy kogut Coś w tym jest...Ta mnie już ta waga wku....ła.Zaopuściłem się troszeczkę.Teraz jem za dwuch tylko bez kolacji i na wikcie Mamy.Ostatni posiłek o 15 stej i spoko.Długi weekend był pełny imprez,bez jedzenia to ubyło dodatkowo 5 kilo .Mocny zjazd ale warto było . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 CZeść Słuchaj dwie sprawy1) 5 kilo w dół to już pora na szelki. Mam ten problem, i super portki których nie będe wymienial.2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Woblery boleniowe w trakcie malowania. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Formy gotowe.Dzisiaj pstrążki będą "grane" . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) Trout 75. Edytowane 10 Maja 2017 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Petarda z rana jak śmietana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Petarda z rana jak śmietana P1500274.JPG...że niby po tym ręce mniej drżą przy malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Zależy od mocy dnia wczorajszego.Dzisiaj odlewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) Mam bimberek w takim samym kolorze, prawdziwa petarda Takie coś jak twoje, z czarnobyla, haha Edytowane 11 Maja 2017 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Zależy od mocy dnia wczorajszego.Dzisiaj odlewy To ja już rozwiązałem zagadkę opalizacji: 1) jedno "chuchnięcie" z mocnego wieczoru - opalizacja znaczna2) słabe "chuchnięcie" ze słabego wieczoru - opalizacja delikatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 To niebieskie na fotce to energetyk nie kamikaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) Długość 12 cm waga 19 gram.Praca-różne cuda,sama odbija na boki robi zygzaki.Przy tym migocze.Może to zadziałać na bolenie .Niedugo testy.Na teraz nie są w sprzedaży.Jak będą działać na ryby to wprowadzę do oferty.Wcześniej nie. Oj, oj... Warta może nie... ale Odra daję w ciemno 100% skuteczności. Edit: a i jak się da rzucić pod wiat bez wpadania przynęty w korkociąg. Edytowane 11 Maja 2017 przez AdasCzeski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi