Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Oj, oj... Warta może nie... ale Odra daję w ciemno 100% skuteczności. :)

Edit: a i jak się da rzucić pod wiat bez wpadania przynęty w korkociąg. 

Nie wiem jak ze spina ale z multika lata elegancko.Tu nie ma co teoretyzować.Przynęta raczej będzie w sprzedaży.Na innych drapieżnikach sprawdzi się na 100% a co do boleni to one muszą same zweryfikować jej skuteczność. ;) 

Nie wiem jak ze spina ale z multika lata elegancko.Tu nie ma co teoretyzować.Przynęta raczej będzie w sprzedaży.Na innych drapieżnikach sprawdzi się na 100% a co do boleni to one muszą same zweryfikować jej skuteczność. ;)

Tomaszek, różne wersje obciążenia planujesz wprowadzić, czy będzie ta jedna 19 g. ? Chyba ,że ta słonecznica z postów wyżej, wyjdzie lżejsza.

Dzisiaj siedzę na piwie w starówce.Parasole na zewnątrz zajebiście .Pije,jaram podchodzi dupa,lachon wyjebisty.Pysk w sumie nie za ładny.Sznyty od żylety,noża ? ale ch...j tam reszta MASAKRA.Wszystkie stoliki wolne prawie a mnie pyta czy się może dosiąść.Ledwom wydukał-jasne bo aż mi w gardle zaschło od tych wdzięków.Od razu wydała mi się dziwna.Miała takie ładne,drogie "okulorki" gucciego i te oczka cały czas w jeden punkt.Wali piwo za piwem,pali faje za fają.Ja w końcu wstałem i mówię do widzenia pani ,a ta do mnie siad!!!!Gadam jej śliczna fajki mi się skończyły,kasa też i muszę iść po hajs i zakupy.Ta znowu siad!!!Pysk nieładny zacięty taki no ale chuj nie bede ryzykował.Siadam.Zamawia mi piwo,kupuje papierosy mówi pogadamy...No to se myślę .Bedzie zara przejebane pewnie ja kiedys stuknąłem i mi zara powie że mam syna albo córkę.Siedzę z pół godziny nic nie gada .Co chcę wstać to wzrok zabójcy kur...a ma.Mówię PIWA NIE MAM!!!Kupiła mi dwa i cały czas mówi siad!!! Nic więcej.Myślę sobie ch....j tam najebie się za free.W końcu zaczęła gadać,chyba po 8 piwie przyprawionym trzema setami.Ja ledwo żyw po wczorajszej imprezie.Ta mnie za kołnierz i mówi-Tomek Ty jesteś mój Tomek.Wtedy zacząłem się bać kur...a.Ta na moje wiellkie oczy mi mówi co taki zdziwiony jesteś?hmmm? Ty skur....synu,zrobisz mi dobrze.Patrzę na boki gdzie spierdolić.Dupa fajna ale krejzol na dodatek najebana z agresorem włączonym.Peta mi potem próbowała zgasić na oku.Ch....j wkurwiłem się i posadziłem jej ZAJEBISTY tyłek na tym krzesełku.Dopiero wtedy zaczęła gadać w miarę normalnie.Co się okazało.Dziewczyna była na przepustce z zakładu psychiatrycznego.Przejąłem inicjatywę.Pogadałem.Spoko człowiek.Potem mówię.Idę domu kocie.Przytuliłem ją i mi dała tak zajebistego buziaka że myślę o niej non stop 1f604.png Numer telefonu miałem na paczce fajek ale wyjebałem jak się skończyły.No i dupa!!!!

Edytowane przez Tomy

Nudziło mi się...

4 rzędy po 40 gum plus 2 rzędy po 35 gum.Razem 230 gum... ;)

Piękne... ;)

To wszystko dla jednego gościa na Słowację.Ale powiem wam,tracę powoli zapał i siły do Lure.Duże gumy mnie teraz najbardziej "bawią" ;)

post-46714-0-70668000-1495046342_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 9