Pietruk Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 To niebieskie na fotce to energetyk nie kamikaze. U mnie to ma nazwę "Turbo Ptyś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Oj, oj... Warta może nie... ale Odra daję w ciemno 100% skuteczności. Edit: a i jak się da rzucić pod wiat bez wpadania przynęty w korkociąg. Nie wiem jak ze spina ale z multika lata elegancko.Tu nie ma co teoretyzować.Przynęta raczej będzie w sprzedaży.Na innych drapieżnikach sprawdzi się na 100% a co do boleni to one muszą same zweryfikować jej skuteczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomad Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Nie wiem jak ze spina ale z multika lata elegancko.Tu nie ma co teoretyzować.Przynęta raczej będzie w sprzedaży.Na innych drapieżnikach sprawdzi się na 100% a co do boleni to one muszą same zweryfikować jej skuteczność. Tomaszek, różne wersje obciążenia planujesz wprowadzić, czy będzie ta jedna 19 g. ? Chyba ,że ta słonecznica z postów wyżej, wyjdzie lżejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 (edytowane) "Tomaszek" .Do środka mogę dać mniejszy ołów.Spróbuje może jeszcze dzisiaj ale na stabilności może ucierpieć. Kombinacje z Trout75. .....i wreszcie mam!!!To jest to Edytowane 12 Maja 2017 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 (edytowane) Raptory jutro schodzą z suszarni.Ilość bardzo mocno ograniczona. Trout 75.Spore stadko ukończone. Edytowane 12 Maja 2017 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Powiem krótko BRAWO TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 (edytowane) Powiem krótko BRAWO TY Dzięki. Edytowane 12 Maja 2017 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Jutro malowanie.Fajna robota. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 (edytowane) Dzisiaj siedzę na piwie w starówce.Parasole na zewnątrz zajebiście .Pije,jaram podchodzi dupa,lachon wyjebisty.Pysk w sumie nie za ładny.Sznyty od żylety,noża ? ale ch...j tam reszta MASAKRA.Wszystkie stoliki wolne prawie a mnie pyta czy się może dosiąść.Ledwom wydukał-jasne bo aż mi w gardle zaschło od tych wdzięków.Od razu wydała mi się dziwna.Miała takie ładne,drogie "okulorki" gucciego i te oczka cały czas w jeden punkt.Wali piwo za piwem,pali faje za fają.Ja w końcu wstałem i mówię do widzenia pani ,a ta do mnie siad!!!!Gadam jej śliczna fajki mi się skończyły,kasa też i muszę iść po hajs i zakupy.Ta znowu siad!!!Pysk nieładny zacięty taki no ale chuj nie bede ryzykował.Siadam.Zamawia mi piwo,kupuje papierosy mówi pogadamy...No to se myślę .Bedzie zara przejebane pewnie ja kiedys stuknąłem i mi zara powie że mam syna albo córkę.Siedzę z pół godziny nic nie gada .Co chcę wstać to wzrok zabójcy kur...a ma.Mówię PIWA NIE MAM!!!Kupiła mi dwa i cały czas mówi siad!!! Nic więcej.Myślę sobie ch....j tam najebie się za free.W końcu zaczęła gadać,chyba po 8 piwie przyprawionym trzema setami.Ja ledwo żyw po wczorajszej imprezie.Ta mnie za kołnierz i mówi-Tomek Ty jesteś mój Tomek.Wtedy zacząłem się bać kur...a.Ta na moje wiellkie oczy mi mówi co taki zdziwiony jesteś?hmmm? Ty skur....synu,zrobisz mi dobrze.Patrzę na boki gdzie spierdolić.Dupa fajna ale krejzol na dodatek najebana z agresorem włączonym.Peta mi potem próbowała zgasić na oku.Ch....j wkurwiłem się i posadziłem jej ZAJEBISTY tyłek na tym krzesełku.Dopiero wtedy zaczęła gadać w miarę normalnie.Co się okazało.Dziewczyna była na przepustce z zakładu psychiatrycznego.Przejąłem inicjatywę.Pogadałem.Spoko człowiek.Potem mówię.Idę domu kocie.Przytuliłem ją i mi dała tak zajebistego buziaka że myślę o niej non stop Numer telefonu miałem na paczce fajek ale wyjebałem jak się skończyły.No i dupa!!!! Edytowane 15 Maja 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Doda elektroda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 ty to masz przygody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 HAHAHANOMINACJA DO KONKURSU "OPIS MIESIĄCA" 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Wszystko zmierza w kierunku stabilizacji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin wojtczak Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 (edytowane) Pewnie wygrałbym zakład.Jeżeli ktoś by się chciał założyć o to gdzie to się działo....obstawiam... że to była szpitalna STOŁÓWKA nie STARÓWKA Edytowane 13 Maja 2017 przez marcin wojtczak 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Jeszcze tylko jakąś rybkę dokoptować do opisu i nagroda za opis roku Twoja, happy endu jak wnioskuję po przeczytaniu nie było, bo chociaż łapki by śledziem jechały i można by było podciągnąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Tak to jest jak sie troche "lata" to rozne przygody sie trafiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Najlepiej to się zamknąć w tej pracowni i robić .Teraz trzeba kartę zapłacić i nad wodę.Dobry news Eso17 zaliczył rekord u Claudio.Kapitalny sum go łyknął. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Raptory do swojego pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Trout spakowane.Trzeba lać następne. ....takie maluchy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 (edytowane) Wataha Okoni 8 mek odlana.Jutro malowanie.2000 pasków Edytowane 16 Maja 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Jazgarz9. Jutro malowanie całej "bandy" Dexter9.Guma skuteczna między innymi na bolenie.Przynajmniej tak gadają.Fotek parę też jest. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 (edytowane) Nudziło mi się...4 rzędy po 40 gum plus 2 rzędy po 35 gum.Razem 230 gum... Piękne... Edytowane 17 Maja 2017 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 (edytowane) Nudziło mi się...4 rzędy po 40 gum plus 2 rzędy po 35 gum.Razem 230 gum... Piękne... To wszystko dla jednego gościa na Słowację.Ale powiem wam,tracę powoli zapał i siły do Lure.Duże gumy mnie teraz najbardziej "bawią" Edytowane 17 Maja 2017 przez Tomy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Takie testy HardBait z nowymi materiałami. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 HB next level To transparentna żywica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi