drag Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 To wszystko dla jednego gościa na Słowację.Ale powiem wam,tracę powoli zapał i siły do Lure.Duże gumy mnie teraz najbardziej "bawią" Reset i odpoczynek by Ci się pewnie przydał.Nawet najfajniejsza praca to zawsze praca,są takie momenty że się przeżre i trzeba na trochę odstawić.Dobrze by było żebyś się nie zniechęcił,jakoś sobie nie wyobrażam dnia bez rzutu okiem w Twój wątek.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 (edytowane) HB next level To transparentna żywica?Tak ale to są początki.Do HB twitchbait nie dawałem nigdy wypełniacza to spokojnie się nadaje.Tu dojdą jeszcze pyły metalizujące do materiału.Może coś z tego wyjdzie ciekawego Edytowane 18 Maja 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Reset i odpoczynek by Ci się pewnie przydał.Nawet najfajniejsza praca to zawsze praca,są takie momenty że się przeżre i trzeba na trochę odstawić.Dobrze by było żebyś się nie zniechęcił,jakoś sobie nie wyobrażam dnia bez rzutu okiem w Twój wątek.Pozdr.Coś nowego muszę stworzyć.Wtedy odżyje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Jadę z malowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 (edytowane) Esox na White Fisch 12 Ripper. Edytowane 18 Maja 2017 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Coś nowego muszę stworzyć.Wtedy odżyje To też dobry sposób.Mnie tak druga córcia wyszła .A wracając do meritum-może tak jakiego szczupakowego twichbaita?Tak z 12,14 cm.,żeby fajnie latał i tańczył podszarpywany.Jestem pewien że coś fajnego byś wymyślił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 To też dobry sposób.Mnie tak druga córcia wyszła .A wracając do meritum-może tak jakiego szczupakowego twichbaita?Tak z 12,14 cm.,żeby fajnie latał i tańczył podszarpywany.Jestem pewien że coś fajnego byś wymyślił.Takie coś już jest.Do tej pory sprawdza się głównie na Boleniach.Diver100 HB. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Karol szaleje ok.20 zębatych na Roach 12 i White Fisch 12 Ripper. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Fuckers będą lane w różnych i łownych kolorach.Nie ma sensu już nic tutaj malować.Tetstowałem,nie można im odmówić łowności.Pakowane będą po 10sztuk w cenie 20zł za paczkę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Pomalowane...gotowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 (edytowane) Nowy Big Perch się tworzy.Piękny będzie ....jak wyjdzie Ale chyba wyjdzie Edytowane 21 Maja 2017 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 (edytowane) Nowy Big Bait SoftLure perch się szykuje.Guma na esoxy.Będzie petarda.ok.16cm. Edytowane 22 Maja 2017 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Nowy RYPER na dniach.Big Perch16 New. i norma jak to przy każdym nowym wzorku.Palec rozkur....ny do kości.Świeżutkie ostrze.Oaptrunek warsztatowy cyjanoakryl+taśma alu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Dobrze,ze to nie palec grzebalec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Dobrze,ze to nie palec grzebalec w dupach sie nie grzebie tylko sie je rucha .Taki kurna metalowy akcent może mi dodać sznytu Ta dziwnie patrzą na to 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 (edytowane) Tomy, piękny naparstek... Edytowane 23 Maja 2017 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Fuckers4 Malowanie ESO17. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 jest POWER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 jest POWER zabawa niesamowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 (edytowane) Takie trzciniaki. ESO17. nowy kolor. Edytowane 23 Maja 2017 przez Tomy 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Tomek a te okonie 16 cm na kiedy planujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Tomek a te okonie 16 cm na kiedy planujeszMyślę że do tygodnia.Są teraz na zajebistym priorytecie ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 (edytowane) Ogólnie do życia mam taki stosunek.Jak coś robić to po całości.Nieważne jakim kosztem.Robić co chce robić i najlepiej jak umię. Edytowane 23 Maja 2017 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Próbne odlewy BIG PERCH.Guma gabarytowo większa od ESO17.Trochę mniej po długości ale to kawał "mięsa" już jest Praca bardzo dobra.Poszło po mojej myśli.Wchodzą do stałej oferty. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 i właśnie takiego okonia potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi