Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wątpie. Będzie może dostępny odcień ciemniejszy i jaśniejszy czy tylko taki jak na zdjęciu ?

To jest takie malowanie na szybko,o ile tą metodą malowanie pasków dobrze wygląda na gumach małych i imitracjach narybku okonia.To tu już mi ono nie pasuje i coś będę myślał inaczej to zrobić.Będą też ciemniejsze ale miodowy grzbiet z zieloną perłą działa bardzo dobrze :) 

Mniej więcej tak to widzę co robisz i jak tworzysz   :rockon:

https://www.youtube.com/watch?v=MkeKWmuxyow

:)  

Tomek, rozgryzłbyś temat neodymów do przyczepiania kotwiczek, szkoda takiego cuda mega- główkami kaleczyć.......

W tak dużej gumie to żaden problem ale wiąże się to z kosztami finalnego wyrobu.Obciążenie w środku i magnes trzymający kotwicę to jest proste do zrobienia.

Nie wiem co sądzisz o tym, ale sam system magnesów rozwiązałby dużo problemów i zwiększył żywotność przynęty, mocowanie gumy to druciana spirala słusznych rozmiarów i można podpiąć tam  czy to 5 czy 50g - w zależności od potrzeb.

Edytowane przez Maciej_K

Nie wiem co sądzisz o tym, ale sam system magnesów rozwiązałby dużo problemów i zwiększył żywotność przynęty, mocowanie gumy to druciana spirala słusznych rozmiarów i można podpiąć tam  czy to 5 czy 50g - w zależności od potrzeb.

Jak się odrobię z zamówieniami na wersję bez magnesów to pomyślę o tym.Na 100% coś tam w międzyczasie będę próbował ten temat ruszyć.

Edytowane przez Tomy

Tomek planujesz jakąś małą seryjkę węży? Myślę, że znaleźliby się chętni bo w niektórych sytuacjach jest niezastąpiony :) Wiem, że z czasem krucho ale może jednak :) Taka mała odskocznia na chwilkę od gum ;)

Edytowane przez Qcyk