chlodnica Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 (edytowane) Tak czy siak wypiję browarki za Twoje dłonie. Edytowane 24 Września 2017 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Ku...wa trochę mam zniszczone ręce.Polecacie jakiś kremik albo co ??? Młode cycki zawsze na czasie i na wszystko dobre ale oprócz tego zapodaj sobie Tomku też sudocrem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfaiomega Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Ten krem niby jest do spękanych stóp ale ja smarowałem nim ręce bo miałem podobny problem i mi pomógł.https://www.ceneo.pl/8701544;pla?se=Fs6QdZCdgL17MKVYiuKVCPUL_WUc7rQs&gclid=EAIaIQobChMI6obghrbA1gIVQaQYCh0YmQFtEAQYAyABEgL5C_D_BwE#tab=click Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Popperki pod okonie będą z pływającego silikonu.Prototypy już po testach.Teraz trzeba je ładnie ubrać.Czekam z niecierpliwością! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Ku...wa trochę mam zniszczone ręce.Polecacie jakiś kremik albo co ??? P1530206.JPG Normalnie-mutant!Może Neutrogena? Mi działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart7 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Wczoraj doszły do mnie okonie. Dziś były wodowane i bardzo się sprawdziły. Był moment ze w każdym rzucie miałem branie, kiedy wczesniej na inne gumy bez dotknięcia. Polecam.Tomy- dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Wczoraj doszły do mnie okonie. Dziś były wodowane i bardzo się sprawdziły. Był moment ze w każdym rzucie miałem branie, kiedy wczesniej na inne gumy bez dotknięcia. Polecam.Tomy- dzięki!Super.Cieszą mnie takie wiadomości.Będzie jeszcze nowa wersja tej przynęty z innym i większym kopytem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Dzisiaj.Pare kilo Okoni. Roach 11 Ripper nowy design.Ogon lany z orange transparent.Oczy i płetwy malowane. Sandaczyki 8 nowy kolor. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart7 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 A czy okonie też będą miały taki Orange transparent ogon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 A czy okonie też będą miały taki Orange transparent ogon?Da się zrobić .Jutro próba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart7 Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 to super, jeżeli można to zamawiam w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 (edytowane) Ja na Rugie biore okonie 12 stki, choć szkoda że nie ma takich 15-20cm. Kij do 150g bedzie lekko pancerny i ciężko będzie obsłużyć 12-stki. Reszta przynęt 15-27cm. Edytowane 26 Września 2017 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Ja na Rugie biore okonie 12 stki, choć szkoda że nie ma takich 15-20cm. Kij do 150g bedzie lekko pancerny i ciężko będzie obsłużyć 12-stki. Reszta przynęt 15-27cm.Jak nie ma ? Są ok.16cm.Będzie jeszcze zmieniane kopyto na większe choć na tym też dobrze robią.Poprawka oczek,parę szczegułów ale guma już ma połowione .Tu malowane na Bassa ten kolorek ma najlepsze wzięcie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Ok, będę pamiętał na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart7 Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 A kiedy będą dostępne?Jak nie ma ? Są ok.16cm.Będzie jeszcze zmieniane kopyto na większe choć na tym też dobrze robią.Poprawka oczek,parę szczegułów ale guma już ma połowione .Tu malowane na Bassa ten kolorek ma najlepsze wzięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 A kiedy będą dostępne?Zamawiasz na priv. i masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 co nie co odlane.Jeszcze Esox16 stki i malowanie. Perch 12 nowy kolor. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Kiełbie 9 odlewy jeszcze nic nie było malowane Zanderki 8 kolory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Czyli wracasz w pewnym sensie do korzeni. Farby dają gorszy efekt, czy jest jakiś inny powód - bo roboty masz pewnie więcej z laniem na kilka kolorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Czyli wracasz w pewnym sensie do korzeni. Farby dają gorszy efekt, czy jest jakiś inny powód - bo roboty masz pewnie więcej z laniem na kilka kolorów?Raczej połączenie obu technik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Kęsy sandaczowe Ukleja15 nowy design.Wszystkie barwy w miasie.Teraz malowanie . Kiełbie 9. Sanczyki 8 kolory. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 konkretna i fachowa robota jak zawsze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Malowanie Perch 12. Big Bleak 15 [kęsy sandaczowe] w nowej szacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Pięknie.Trzeba chyba wrócić do nich A to jest zielona strzebelka na korpusie kiełbia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi