chlodnica Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 https://www.youtube.com/watch?v=zdRPdWnHjzI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 https://www.youtube.com/watch?v=zdRPdWnHjzIpo czasie ale słowo się rzekło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Utwór wisi na Y.T. dopiero od 5 godzin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 (edytowane) Utwór wisi na Y.T. dopiero od 5 godzin... spoczko ! Edytowane 28 Września 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 (edytowane) Żarłoki!!! Roach 11. Następne już w nowej szacie . Edytowane 30 Września 2017 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Próby odlewania strzebli na 3 kolory.Wersja docelowa będzie wierną kopią tego gatunku.Tymczasem ćwiczenie na kiełbiach. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) Roach 11 Ripper . Strzebla pomalowana Edytowane 1 Października 2017 przez Tomy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Maestro!!! Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Pięknie Tomku, jestem pod wrażeniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) Maestro!!! Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalkamaestro to będzie na odbitce ze strzebli Na kiełbiach nie chce mi się tego malować. Edytowane 1 Października 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Pięknie Tomku, jestem pod wrażeniem.Jak się walnie taki stół to się trzeba potem pobawić z czymś innym.Pasków nie maluje przez tydzień!!!!Za żadne pieniądze 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Ani w niedziele nie odpuszczasz Jak dla mnie nr1 jako real to narazie pike ale czekam na wypasioną ukleje (taka, że zendery czy bolasy będą atakowac zanim wpadnie do wody ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) Ani w niedziele nie odpuszczasz Jak dla mnie nr1 jako real to narazie pike ale czekam na wypasioną ukleje (taka, że zendery czy bolasy będą atakowac zanim wpadnie do wody )no już kurna lepiej z Uklejką nie będzie Na Zandery i Szczupaki skuteczne pierońsko .Bedzie jeszcze z pasem złota perła. Edytowane 1 Października 2017 przez Tomy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tusiorro Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) Zanderki8 orange/seledyn. P1530197.JPG Expresowa robota dla kolegi Esox16. P1530204.JPGP1530202.JPGP1530203.JPGAle szczupaczki, chetnie kupie kilka?? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Do zakupów służy giełda lub priv. Tu jest wątek autorski, nie bazar. Edytowane 1 Października 2017 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Ukleja powaliła mnie na kolana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) a czemu nie mam privuw.Zero wglądu ? Puste pole? Edytowane 1 Października 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Jak już wziąłeś się za strzeble to zrób taka co jedzą pstrągi: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) To zblokowane mam privy to też zpaczkami będzie problem.Może to bład ogólnie systemu. Klikam na komunikator-pusto ! Sorry ale nie z mojej winy nie wyślę bo nie mam wglądu do adresów. Edytowane 1 Października 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Tak jak wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) Nie ma kontaktu .Dopóki nie zostanie to wyjaśnione nie ma mozliwości zamówień.Przez to forum. Edytowane 1 Października 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welfron1 Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 U mnie to samo klikając w kopertę pusto.Kliknij w swój nick a tam w komunikator i w moje rozmowy, mi pomogło.Pisałem do Ciebie czy są dostępne White Fisch 11 Ripper? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 łowią ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 łowią ! Łowią. łowią 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Big Bleak 15 fiolet neon + silver label. ....i ławica Big Bleak 15 Natura. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Reakcja okoni na starego jeszcze percha 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi