Bart7 Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Wczoraj na tego okonia złowiłem pasiaka ok 41cm. Jeszcze na jazgarze były brania. Nic innego nie działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Wczoraj na tego okonia złowiłem pasiaka ok 41cm.Jeszcze na jazgarze były brania. Nic innego nie działałoNie na tego.Złowiłeś raczej na nowego z kopytkiem do góry ale ten co będzie teraz 3 wersja to już będzie totalny odlot . No i malowanie nowe .Ciężko będzie odróżnić od prawdziwego. Edytowane 3 Października 2017 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Nie na tego.Złowiłeś raczej na nowego z kopytkiem do góry ale ten co będzie teraz 3 wersja to już będzie totalny odlot . No i malowanie nowe .Ciężko będzie odróżnić od prawdziwego.A kiedy będzie nowy dostępny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 White Fish 11 Ripper kolor LSD .Jeszcze nic nie było malowane.Wszystkie barwniki w masie-lane na trzy kolory . White Fisch 11 natura.Mała zmiana designu skrzeli. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) A u mnie zaczęły skubać na coś innego . Ekstra się sprawdza ostatnio, jak wszystkie inne przynęty zawodzą. Edytowane 4 Października 2017 przez MATIG 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) A u mnie zaczęły skubać na coś innego . Ekstra się sprawdza ostatnio, jak wszystkie inne przynęty zawodzą. Tak te Twitchabaity jak ktoś nimi łowi w ten sposób jak nazwa sama mówi są mocno skuteczne.Te wabiki wrócą na 100% ale z żywicy transparentnej z wykorzystaniem pyłów których używam do softbaitów.Pracuje nad tym. a na tyle będzie jeszcze oczko do mocowania kotwiczki.Chodzą na 2 kotwach super w wersji Okoń . Edytowane 4 Października 2017 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 A czy whitefish 11 natura będzie też w wersji z kopytem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Tak te Twitchabaity jak ktoś nimi łowi w ten sposób jak nazwa sama mówi są mocno skuteczne.Te wabiki wrócą na 100% ale z żywicy transparentnej z wykorzystaniem pyłów których używam do softbaitów.Pracuje nad tym. a na tyle będzie jeszcze oczko do mocowania kotwiczki.Chodzą na 2 kotwach super w wersji Okoń . Ooo no to lux. Czekam w takim razie. Co do kotwiczki to w sumie jedna wystarcza, bo zazwyczaj oksy walą w to jak wściekłe. Ale jak nie traci pracy z drugą kotwą to nie zaszkodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 A czy whitefish 11 natura będzie też w wersji z kopytem ??Już dawno jest wersja z kopytem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Ooo no to lux. Czekam w takim razie. Co do kotwiczki to w sumie jedna wystarcza, bo zazwyczaj oksy walą w to jak wściekłe. Ale jak nie traci pracy z drugą kotwą to nie zaszkodzi . Ale okoń jest ciut większy . No i handlowo lepiej jak są dwie kotewki.Moim zdaniem haczyk na tył a na brzuch kotwa.No i będzie gumka Ciernik tylko w nowym wydaniu na maksiora wypasiona !!!! a może i w wersji Twhitchbait HB też zrobię Edytowane 4 Października 2017 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 A czy whitefish 11 natura będzie też w wersji z kopytem ??Już dawno jest wersja z kopytem.Czyli nazywam się gapa i coś przegapiłem. Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) A czy whitefish 11 natura będzie też w wersji z kopytem ??Już dawno jest wersja z kopytem.Czyli nazywam się gapa i coś przegapiłem.Privmoże nie wstawiłem. Guma ma bardzo mocną pracę.Jest bardzo łowna na sandacze,szczupaki i większe okonie. Tu rządzi w wersji kolorystycznej Roach. Na sandacze klienci kupują głównie wersję White Fisch.Co do szczupaków każda działa ale masakrują ją strasznie. Edytowane 4 Października 2017 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Odlewy Kiełb 9. Edytowane 4 Października 2017 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Ale okoń jest ciut większy . No i handlowo lepiej jak są dwie kotewki.Moim zdaniem haczyk na tył a na brzuch kotwa.No i będzie gumka Ciernik tylko w nowym wydaniu na maksiora wypasiona !!!! a może i w wersji Twhitchbait HB też zrobię Oooo to czekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Ale okoń jest ciut większy . No i handlowo lepiej jak są dwie kotewki.Moim zdaniem haczyk na tył a na brzuch kotwa.No i będzie gumka Ciernik tylko w nowym wydaniu na maksiora wypasiona !!!! a może i w wersji Twhitchbait HB też zrobię Niech moc twórcza będzie z Tobą! Piszę się na kilka szt bezwarunkowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Tomek kiedy Ty śpisz ? [emoji16] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Tomek kiedy Ty śpisz ? [emoji16]Nigdy.Tomek uważa, że sen jest mocno przereklamowany, a poza tym, jest to burżuazyjny przeżytek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Nigdy.Tomek uważa, że sen jest mocno przereklamowany, a poza tym, jest to burżuazyjny przeżytek Dokładnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Dzisiaj musiałem jechać z pieskiem mojej Mamy i go uśpić.Tina jej było.To pożegnanie Matki ze zwierzakiem długo będzie w mojej głowie.Bardzo przykre to było.Serce mi o mało nie pękło.Powysyłałem prawie wszystkie zamówienia.Resztę nadam w poniedziałek. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Już się w sumie pozbierałem do kupy Big Bleak 15. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Ooo no to lux. Czekam w takim razie. Co do kotwiczki to w sumie jedna wystarcza, bo zazwyczaj oksy walą w to jak wściekłe. Ale jak nie traci pracy z drugą kotwą to nie zaszkodzi . Temat ruszony. Woblerki Perch 8 Twitchbait HB. Surówki . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Niedzielna dniówka. Okonie 8 i Mini Jazgarze. Takie zamówienie express. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) W życiu trzeba wolnym być,żeby nie mieć co żreć i nie mieć z czego tyć....... Edytowane 8 Października 2017 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Kiełbie lane na 3 kolory.Takie express zamówienie.Zaraz malowanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 (edytowane) Sandaczyki. Kiełbie. Nowa guma Sandacz 11-12 wersja z kopytem.Będzie do 2 tygodni jeszcze muszę przy nim popracować Edytowane 11 Października 2017 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi