Tomy Opublikowano 10 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 (edytowane) Niedługo mała wbija to i wena wskoczy na wyzszy level Edytowane 10 Października 2017 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Tomek kiedy Ty śpisz ? [emoji16]fatalnie i rzadko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Troszkę was tu zaniedbuje ostatnio ale dużo pracy.Jadę na dwa piętra.Ukleja15 & White Fisch Ripper. Lecą na Słowację. Nowe barwy White fisch Fluo Tail 11 i Roach 11 Lane na 3 kolory. Nowy kolor Ukleja 15 fiolet neon + silver label . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Ciernik SUL . 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Zawsze pokarm dostępny jest jednocześnie preferowany, ciernik jako gatunek cyklicznie wybuchający liczebnością często stanowi podstawę diety wielu gatunków ryb. Fajnie, że teraz jest dostępny na potrzeby wędkarza, wiele razy okaże się jedynym panaceum na ryby ukierunkowane w jego stronę: pstrąg, okoń czy kleń potrafią przez znaczną część roku żerować tylko na cierniku, znane są też populację płoci i sieji rzadkofiltrowej, które w znacznym stopniu odżywiają się właśnie tym gatunkiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 (edytowane) No! jest .Praca drobna ale energiczna.Czuć "mrowenie" jak przy mikro cykadzie. Jadę z malowaniem. Edytowane 13 Października 2017 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Tomek Ty mnie kurna wykończysz...Ja teraz zanim odpalę Twoją stronkę...ide do lodówki po setuchnę...mrożona...Musze uspokoić nerwy, bo wiem, że jak odpalę to znowu pomyslę sobie....cholera, a tego nie mam... Gumki dotarły...Dzięki.Są jak zwykle super... PozdrawiamAlek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Tomek Ty mnie kurna wykończysz...Ja teraz zanim odpalę Twoją stronkę...ide do lodówki po setuchnę...mrożona...Musze uspokoić nerwy, bo wiem, że jak odpalę to znowu pomyslę sobie....cholera, a tego nie mam... Gumki dotarły...Dzięki.Są jak zwykle super... PozdrawiamAlekMusisz być asertywny, inaczej popadniesz w alkoholizm . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Tomek Ty mnie kurna wykończysz...Ja teraz zanim odpalę Twoją stronkę...ide do lodówki po setuchnę...mrożona...Musze uspokoić nerwy, bo wiem, że jak odpalę to znowu pomyslę sobie....cholera, a tego nie mam... Gumki dotarły...Dzięki.Są jak zwykle super... PozdrawiamAlek...a co ja mam powiedzieć.Co gumka dobra wyjdzie to ostra bania 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 (edytowane) Tomek, będą cierniki w sprzedaży?I czy będą z czerwonym akcentem? Edytowane 14 Października 2017 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Tomek, będą cierniki w sprzedaży?I czy będą z czerwonym akcentem?Tak będą do tygodnia.Szata godowa też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 (edytowane) Odhaczone ! Edytowane 15 Października 2017 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) Bassy i Esoxy na Big Bassy. Edytowane 15 Października 2017 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Na Głowatkę dla kolegi z forum. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Jazgrz mini pinki red. Zanderki i okonie. Strzebla 9 na wzorze kiełb 9 dla kolegi z forum. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Nowy kolorek zanderka.Taki pod motoroil. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 W trakcie prac nad ciernikiem XUL ok 3cm .To już wzdręgi będą wcinać . Odlewy w tak małych rozmiarach to już pod ciśnieniem.Maszyna w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Sandacz 8 nowe kolory. Esox16 nowy kolor. ....i reszta-koniec dniówki fajrant. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Widac idziesz ostro. Czyli palce wygojone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) Widac idziesz ostro. Czyli palce wygojoneNo po ostatnich wypadkach jak sobie poparzyłem na świeżo oparzone jeszcze raz to już zlikwidowałem to zagrożenie.Przenoszę malowanie na poddasze bo już mam dość siedzenia w lochach non stop.Na dole zostaje odlewnia. Edytowane 18 Października 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) Niedługo kopytko boleniowe - czebaczek amurski u mnie główna baza pokarmowe tego gatunku.Taki Raptor w nowej skórze a była to gumka skuteczna. Edytowane 18 Października 2017 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Malowanie esox 16.Jeszcze dzisiaj muszą być gotowe. Narybek zander. Cierniki to szaleństwo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Esox 16 gotowe. Sandacz 8 w różnych wersjach kolorystycznych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Sandacz8 na giełdzie jak ktoś w potrzebie. http://jerkbait.pl/topic/98196-s-tomys-bait-soft-lures-sandaczyk-8/?p=2241666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi