bartuch5473 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Ciernik kiedy bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Ciernik kiedy bedzie?Myślę że do tygodnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Myślę że do tygodnia.Już to czytałem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 (edytowane) Guma jest bardzo skuteczna ale ogonek musi być cienki żeby wykrzesać pracę.Jak się trafi na stadko małych okoni to leci ogon za ogonem.Można w kilka munut zostać bez gumek.Mały łapie za ogon i trzyma przy zacięciu ogon nie wytrzymuje.Tak więc cierniki będą na użytek własny i po problemie . na gumkę bez kopyta reagują może i lepiej jak z kopytem.Przy większych oksach problemu z ogonkami nie ma.Wszystko jest głęboko dziabnięte. Edytowane 20 Października 2017 przez Tomy 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Ja tam chetnie bym sie pomeczyl z tymi ogonkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Ja tam chetnie bym sie pomeczyl z tymi ogonkamispróbuje jeszcze trochę wzmocnić.To już 3 podejście do tego wzorka jak nie wyjdzie to do kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Guma jest bardzo skuteczna ale ogonek musi być cienki żeby wykrzesać pracę.Jak się trafi na stadko małych okoni to leci ogon za ogonem.Można w kilka munut zostać bez gumek.Mały łapie za ogon i trzyma przy zacięciu ogon nie wytrzymuje.Tak więc cierniki będą na użytek własny i po problemie . P1530924.JPGP1530914.JPG na gumkę bez kopyta reagują może i lepiej jak z kopytem.Przy większych oksach problemu z ogonkami nie ma.Wszystko jest głęboko dziabnięte. P1530930.JPGP1530931.JPGProtestuję . Są jeszcze klenie i ryby szlachetne . Ciernik musi pojawić się w sprzedaży, choćby na chwilkę . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Protestuję . Są jeszcze klenie i ryby szlachetne . Ciernik musi pojawić się w sprzedaży, choćby na chwilkę .Tak już mam pomysł.Przy nasadzie kopyta go minimalnie pogrubię.To da ciut mocniejszą pracę,będzie cięższe.Zestaw farbek muszę sobie zrobić do nich . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Albo ds bo ciernik i tak pływa jak patyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Ciernik i DS to słabe rozwiązanie, taka przynęta musi być uniwersalna, mały pstrągowy strumień, głęboka toń jeziora, powierzchniowe smużenie itd., ciernik jest wszędzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Tak już mam pomysł.Przy nasadzie kopyta go minimalnie pogrubię.To da ciut mocniejszą pracę,będzie cięższe.A silikonu nie możesz zmienić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Ja mogę przygarnąć tą "nieudaną" formę ciernika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 A silikonu nie możesz zmienić ? Silikonu już lepszego nie ma od tego który teraz używam.Tam jest po prostu bardzo cienko i jak okoń przytryma ogon a zatniesz to w każdej przynęcie ogon odpadnie przy takim rozmiarze.Zrobiłem z bazy bez rozmiękczania i jest już dość mocno-wystarczy.Praca trochę bardziej trzęsie bokami.Na bajty z rybim ogonkiem można łowić spokojnie na jigu bez żadnych systemów DS i jest to czasem bardziej skuteczne niż kopyto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Ja mogę przygarnąć tą "nieudaną" formę ciernika.Nieudane idą do śmietnika a te udane nie są na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Nieudane idą do śmietnika a te udane nie są na sprzedaż To w drodze wyjątku sprzedaj tą formę ze śmietnika-mniej do wynoszenia będziesz miał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 (edytowane) Dzisiejsze Perch 12 . Roach 11 Ripper.Farbka na ogonki się robi. Ta dam! i pomalowane. Coś do zabaw przy powierzchni.Rurki docelowo będą transparentne.Kopytko mocno miesza taflę wody.Nie trzeba zadnego obciążenia.Całość szaleje.Naprawdę dobrze to wyglada i z bolkami nie zdziwiłbym się jak by to podziałało.Na oksy będzie działać na 100%.Z przodu na lince trzeba założyć stoper a jak się chce ktoś głębiej pobawić to kulkę ołownianą.Jak ktoś chce mieć poppera to niech sobie utnie kopyto ale taka wersja popper będzie z rybkim ogonkiem Edytowane 21 Października 2017 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Ciernik i DS to słabe rozwiązanie, taka przynęta musi być uniwersalna, mały pstrągowy strumień, głęboka toń jeziora, powierzchniowe smużenie itd., ciernik jest wszędzie.[/quot Wszędzie ciernik pływa tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Coś do zabaw przy powierzchni.Rurki docelowo będą transparentne.Kopytko mocno miesza taflę wody.Nie trzeba zadnego obciążenia.Całość szaleje.Naprawdę dobrze to wyglada i z bolkami nie zdziwiłbym się jak by to podziałało.Na oksy będzie działać na 100%.Z przodu na lince trzeba założyć stoper a jak się chce ktoś głębiej pobawić to kulkę ołownianą.Jak ktoś chce mieć poppera to niech sobie utnie kopyto ale taka wersja popper będzie z rybkim ogonkiem Super pomysł, mistrzowsko wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 (edytowane) Roach 11 Ripper gotowe. Perch 12 Ripper gotowe. Ciernik próba wytrzymałości.Jest w miarę ok Edytowane 22 Października 2017 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Sandacz 8 realista.Lany na 3 kolory.W realu magia. A teraz warkoczyk to już wiadomo.Jutro wolne 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Sandaczowa magia mnie urzekła, prezentują się bardzo realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 (edytowane) Sandaczowa magia mnie urzekła, prezentują się bardzo realistycznie.W realu jest duuużo lepiej.Ten mój aparacik to kiedyś źle skończy!!!!W trakcie prac nad-Sandacz 11cm,Okoń 10cm,Płoć 9cm. Edytowane 24 Października 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) Moje marzenie . a tak przy okazji jak ktoś ma kołowrotki w tej "budzie" made in sweeden to odkupię a najlepiej rozliczenie przynętami i można grymasić z kolorkami. Edytowane 24 Października 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 (edytowane) Odrobiony . Teraz trochę na na jerkbaita trzeba zrobić i nowe wzory w trakcie tworzenia.Sandacz 11 i okoń 10. Edytowane 25 Października 2017 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Dobre na palce, te pocięte przez szczupłe też: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi