Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Taki nowy pomysł na gumkę z bardzo energiczną i drobną pracą[obciążenie wewnątrz].Tu już bolków jestem pewny.

attachicon.gif P1540783.JPG

Sandacze 8.

attachicon.gif P1540785.JPGattachicon.gif P1540784.JPGattachicon.gif P1540788.JPG

Sandacze 11.

attachicon.gif P1540811.JPGattachicon.gif P1540828.JPGattachicon.gif P1540814.JPG

Za wysoko zes ten drut na grzbiecie wywalił. Idealnie by było jakby oczko mocujące było umiejscowione w gnieździe, poniżej osi grzbietu gumki; a ogonek nie ripperowy, tylko w kształcie płetwy, i będzie  kosa na najmądrzejsze ryby świata hehe ;) 

• Like 1

W rpperze jest ok i to bardzo.Ciut do przodu pójdzie a to z rybim ogonkiem to jak co?Daj mi rysunek na priv.nie bede musiał kombinować ;) Pierwsze boleniówki będą na bazie tych wzorków i formy pod stelaże będę robił na dniach ;) Wszelkie sugestie i pomysły dawać mi tu  :D

post-46714-0-76266100-1512818054_thumb.jpg

Coś czuje że będzie gumka Raptorek ;)

Edytowane przez Tomy
  • Like 4

Tomek ja bede polowal na teraki jak i na inne twoje caka blizej sezonu -zima idzie  :)

Mielismy w tym roku swietne efekty na te wlasnie dziwactwa .Uwazam ze rak gumowy przebija niejednokronie imitacje ryb .Wiosna i pozna jesienia okonie wyplowaly nawet dosyc doze okazy o czym swiadczy ze rak jest cukierek dla dozych okoni .Fajny pomysl -ponadczasowy .Chcesz to ci podesle na mejla foty gumy na ktora my lowimy -dziwny kolor rak to nie rak raczej pijawa ale na czystej jak krysztal wodzie byl rewelacyjny ,okonki pod 50siatkie sie czepialy.