Tomy Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Rak zajebisty tylko jak zrobić kopanie ogonem?no problem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw17 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Rak mistrzostwo świata, daj znać kiedy do nabycia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Pierwsze rurki boleniówki już są.Na przyszły sezon jak ktoś lubi łowy top water polecam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Niedługo na głównej giełdzie podwieszam sklep z moimi gumami .Będzie nam wszystkim łatwiej itd.Ceny będziecie mieli bardzo dobre.Będzie sporo nowości od 2018r. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Ales okoni połowił zrób takiego 45 cm to w okonie2018 będę wrzucał bez wychodzenia nad wode Wersja 1 rządzi Edytowane 11 Grudnia 2017 przez hanz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba 123 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Z dniem kiedy otworzysz sklep znikną wszystkie ryby z naszych wód ! A na poważnie czekam z niecierpliwością szczególnie na raka, nie raz jak nurkowaniem widziałem jak sanadacz układał raka w paszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Ales okoni połowił zrób takiego 45 cm to w okonie2018 będę wrzucał bez wychodzenia nad wode Wersja 1 rządziJuż pisałem kiedyś, że w te okonie to się będę gapił jak lodu zabraknie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Już pisałem kiedyś, że w te okonie to się będę gapił jak lodu zabraknie... nowe malowanie będzie jeszcze lepsze. Edytowane 12 Grudnia 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Słonecznica 7 Ripper.Stadko. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateos_74 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Tomy, jesteś monotematyczny - okonie, słonecznice itp - zrób karpie na wigilię 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Karpie są beee , ładniejsze japońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Następne softbaity po niedzieli-GRYPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Tak jak obiecałem na weekend będę zawsze cos wstawiał nowego. Sandacz 14 i Sandacz 8.Potem już w podwieszonym wątku będzie stała oferta jak się wyliże z tego choróbska. http://jerkbait.pl/topic/98196-s-tomys-bait-soft-lures-sandacz-11-sandacz-8/page-2#entry2282272 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Szybkiego powrotu do formy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Szybkiego powrotu do formy...Chyba do zdrowia? Na formy to Tomek już pewnie patrzeć nie może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 O zdrowie się martwcie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 REDHEAD 14. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 REDHEAD 14. P1540935.JPGKapitalne ???? moje barwy, tylko rozmiar troszku za duży ???? będzie na giełdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) Kapitalne moje barwy, tylko rozmiar troszku za duży będzie na giełdzie?zrobiłem 8 sztuk .Zaraz wstawię tak na próbę jaka będzie na to reakcja i czy ciągnąć ten temat.http://jerkbait.pl/topic/98196-s-tomys-bait-soft-lures-sandacz-11-sandacz-8/page-3#entry2284686 Edytowane 19 Grudnia 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Słonecznice-próbne odlewy. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Perch 10.Nowe malowanie. Esox 16.Nowe malowanie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Słonecznice-próbne odlewy. P1540937.JPGJaki rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Jaki rozmiar?7cm ale to próbny wzorek .Praca ideolo .Kupe poprawek jeśli chodzi o wizualną stronę go czeka i nie wiem jeszcze czy mi się chce przy tym dłubać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) Łaziłem z grypą i coraz gorzej aż w końcu się okazało że mam zapalenie płuc.Tu już czosnek i inne czary nie dawały rady. Trzeba się było przemóc i zasięgnąć pomocy medycznej.Petarda Zinnat 500 coś na osłonę żeby się nie zesrać po tym w pory.Trzy dawki i już pracownia,ale kiepsko było zajebiście już ze mną. Edytowane 21 Grudnia 2017 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) No to nieźle się dorobiłeś. Najwyższa pora zainwestować w porządne ogrzewanie w pracowni. I na przyszłość ,częściej jakiś antybiotyk w płynie stosować. Tak zapobiegawczo. Edytowane 19 Grudnia 2017 przez Mariusz54 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi