Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

No to nieźle się dorobiłeś. Najwyższa pora zainwestować w porządne ogrzewanie w pracowni. I na przyszłość ,częściej  jakiś antybiotyk w płynie stosować. Tak zapobiegawczo.

w pracowni to mam 24 stopnie.Cieplej niż w domu.To od łażenia z grypą typowe powikłania.A grypa z głupoty bo mi się kozakować zachciało i się kąpałem na żwirowni .

Morsem chyba nie będę to nie dla mnie .No ale ja tylko wszedłem,w sumie fajną dziewuche poznałem .Jeszcze się dowiedziała że mam zapalenie płuc i wbiła sobie w głowę że to dla niej było ;) Przytaknąłem,przynajmniej mam teraz jakąś opiekę.Jak wyzdrowieje to będę myślał co z tym dalej.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

w pracowni to mam 24 stopnie.Cieplej niż w domu.To od łażenia z grypą typowe powikłania.A grypa z głupoty bo mi się kozakować zachciało i się kąpałem na żwirowni .

Morsem chyba nie będę to nie dla mnie .No ale ja tylko wszedłem,w sumie fajną dziewuche poznałem .Jeszcze się dowiedziała że mam zapalenie płuc i wbiła sobie w głowę że to dla niej było ;) Przytaknąłem,przynajmniej mam teraz jakąś opiekę.Jak wyzdrowieje to będę myślał co z tym dalej.

Zmieniasz te kobity częściej niż ja przypony w spławikówce

Zmieniasz te kobity częściej niż ja przypony w spławikówce

ale ja nie zmieniłem dziewczyny.To że mi zrobiła zakupy,posprzątała i zaniosła paczki między innymi dla Ciebie na pocztę to nie znaczy że jest moją kobietą.

A tak po za tym ;) 

post-46714-0-17122500-1513712424_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 5

Slonecznica idealna. Super malowanie. Ile tak orientacyjnie moze wazyc ta guma?

Do ideału to jej dużo brakuje.Praca spoko ale taka typowa i nie ma tego czegoś.Wizualnie odbitka też średnio.Najlepiej by było odbić drobną kratę na niej,ciut skrócić sekcje tylną i dać rybi ogonek.

Skasowałem jak tak jest "trza" respektować.Po nowym roku wyjdą dwie gumy Okoń 10 jerk i Płoć 9 jerk.Zbrojenie przez rurkę,trzymanie kotwy magnes neodymowy który przy okazji spełnia rolę obciążenie a właściwie zbalastowania gumy celem uzyskania odpowiedniej pracy.Czyli żadnych główek itd.nie trzeba będzie stosować przez co przynęta wygląda bardzo naturalnie.

Potem się wezmę za małe gumy i też powinno z tym wypalić.Na tą okazję w przygotowaniu słonecznica 7 .To pójdzie na pierwszy ogień.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1