Jamjest Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Kolego Ty się lecz. Jak nie dla siebie i rodziny to dla watahy głodnych Twoich rękodzieł Ja się piszę na spore ilości wszystkiego co dzisiaj pokazałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) No to nieźle się dorobiłeś. Najwyższa pora zainwestować w porządne ogrzewanie w pracowni. I na przyszłość ,częściej jakiś antybiotyk w płynie stosować. Tak zapobiegawczo.w pracowni to mam 24 stopnie.Cieplej niż w domu.To od łażenia z grypą typowe powikłania.A grypa z głupoty bo mi się kozakować zachciało i się kąpałem na żwirowni .Morsem chyba nie będę to nie dla mnie .No ale ja tylko wszedłem,w sumie fajną dziewuche poznałem .Jeszcze się dowiedziała że mam zapalenie płuc i wbiła sobie w głowę że to dla niej było Przytaknąłem,przynajmniej mam teraz jakąś opiekę.Jak wyzdrowieje to będę myślał co z tym dalej. Edytowane 19 Grudnia 2017 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Kolego Ty się lecz. Jak nie dla siebie i rodziny to dla watahy głodnych Twoich rękodzieł Ja się piszę na spore ilości wszystkiego co dzisiaj pokazałeś Spoko już jest prawie ok.Zinnat 500 to jest mega petarda.Nawet borielioze zgania.To zapalenie płuc ma na strzała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 w pracowni to mam 24 stopnie.Cieplej niż w domu.To od łażenia z grypą typowe powikłania.A grypa z głupoty bo mi się kozakować zachciało i się kąpałem na żwirowni .Morsem chyba nie będę to nie dla mnie .No ale ja tylko wszedłem,w sumie fajną dziewuche poznałem .Jeszcze się dowiedziała że mam zapalenie płuc i wbiła sobie w głowę że to dla niej było Przytaknąłem,przynajmniej mam teraz jakąś opiekę.Jak wyzdrowieje to będę myślał co z tym dalej.Zmieniasz te kobity częściej niż ja przypony w spławikówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) Zmieniasz te kobity częściej niż ja przypony w spławikówceale ja nie zmieniłem dziewczyny.To że mi zrobiła zakupy,posprzątała i zaniosła paczki między innymi dla Ciebie na pocztę to nie znaczy że jest moją kobietą.A tak po za tym Edytowane 19 Grudnia 2017 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 No ja też już parę ładnych latek na spławik nie łowię. Ale czasem ktoś mnie namówi jednak na jakieś zawody.A co do mojej przesyłki to wysyłam priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Tak czasami pomoc weterynarza jest nieodzowna???? Tylko uważaj bo ta poprawa samopoczucia bywa złudna. Najgorsze są powikłania POgrypowe... Oszczędzaj się chłopie bo kto będzie robił takie cud przynęty ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Tak czasami pomoc weterynarza jest nieodzowna Tylko uważaj bo ta poprawa samopoczucia bywa złudna. Najgorsze są powikłania POgrypowe... Oszczędzaj się chłopie bo kto będzie robił takie cud przynęty Nic nie jest złudna ,tylko jest.Bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 (edytowane) Lekarze Weterynarii są najlepsi jeśli chodzi o leczenie , ale lepiej się tym nie chwalić. Edytowane 20 Grudnia 2017 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Dzisiaj już na obrotach tak z 80%.Odlewanie Okoń8. Słonecznica 7. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Slonecznica idealna. Super malowanie. Ile tak orientacyjnie moze wazyc ta guma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Slonecznica idealna. Super malowanie. Ile tak orientacyjnie moze wazyc ta guma?Do ideału to jej dużo brakuje.Praca spoko ale taka typowa i nie ma tego czegoś.Wizualnie odbitka też średnio.Najlepiej by było odbić drobną kratę na niej,ciut skrócić sekcje tylną i dać rybi ogonek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Do ideału to jej dużo brakuje.Praca spoko ale taka typowa i nie ma tego czegoś.Wizualnie odbitka też średnio.Najlepiej by było odbić drobną kratę na niej,ciut skrócić sekcje tylną i dać rybi ogonek.Czekamy na foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 (edytowane) Czekamy na foto Najpierw większy kaliber.Płotka Ripper 9,5cm .Właśnie robię. Edytowane 23 Grudnia 2017 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Do ideału to jej dużo brakuje.Praca spoko ale taka typowa i nie ma tego czegoś.Wizualnie odbitka też średnio.Najlepiej by było odbić drobną kratę na niej,ciut skrócić sekcje tylną i dać rybi ogonek.Lub mniejsze kopytko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Tom będziesz tą słonecznicę robił powyżej 10 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 (edytowane) Tom będziesz tą słonecznicę robił powyżej 10 cm?Z rybim ogonem są 12 stki ...i 15stki Edytowane 24 Grudnia 2017 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 (edytowane) Rybki na wigilię gotowe.Wszystkim wesołych świąt!!! Edytowane 24 Grudnia 2017 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Regulamin chyba zakazuje publikowania martwych ryb nie ważne czy ryby zostały kupione czy złowione.ps. te softy piętnastki kapitalne .) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 (edytowane) Skasowałem jak tak jest "trza" respektować.Po nowym roku wyjdą dwie gumy Okoń 10 jerk i Płoć 9 jerk.Zbrojenie przez rurkę,trzymanie kotwy magnes neodymowy który przy okazji spełnia rolę obciążenie a właściwie zbalastowania gumy celem uzyskania odpowiedniej pracy.Czyli żadnych główek itd.nie trzeba będzie stosować przez co przynęta wygląda bardzo naturalnie.Potem się wezmę za małe gumy i też powinno z tym wypalić.Na tą okazję w przygotowaniu słonecznica 7 .To pójdzie na pierwszy ogień. Edytowane 24 Grudnia 2017 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zaraz po nowym roku ruszam z tym.Płoć 9 softjerk.Zintegrowane obciążenie,zbrojenie przelotowe.Dzisiaj pomontowałem,jutro dopieszczanie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 No i jest kolejny wzorek.Tak jak pisałem wcześniej.Słonecznica 7 z rybim ogonkiem-żarełko okoniowe. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Mój kaliber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Mój kaliberTego typu gumki będą zbrojone dokładnie tak samo jak twitchbait HB które masz opanowane Praca bardzo podobna do HB przy podbiciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 ukleje 15 stki. ...i pierwszy odlew słonecznicy 7. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi