Tomy Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) Okoń 9.Modyfikacja korpusu-mocne spłaszczenie boczne.Będzie wersja DS i Ripper.Dzisiaj płetewki i dopieszczanie.2018 to mocne podbicie levelu.Tak jak obiecałem. Edytowane 27 Grudnia 2017 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Perch 9 Razor Blade.Wzorek gotowy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Te będą szaleć na DS.Planujesz też większe sztuki w takiej formie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Perch 9 Razor Blade.Wzorek gotowy Forma głodowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) Te będą szaleć na DS.Planujesz też większe sztuki w takiej formie?ja tam nie lubię łowić na DS.Zbroję tego typu przynęty hak wyprowadzając przez bok.Taki patent z Hiszpanii.Przy pykaniu z dna wygląda jak konająca ryba .Już te sztywniejsze dobrze działały a to będzie poprostu kosić! Większą planuje płotkę tego tylu około 11-12cm.Tylko ją muszę modyfikować na dwa razy.Raczej będą to przynęty ze zintegrowanym obciążeniem. Edytowane 27 Grudnia 2017 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Good news. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Perch 9 Razor Blade.Pierwszy odlew.Praca miodzio . 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamjest Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 (edytowane) I jak tu takie coś uzbroić i nie mieć wyrzutów sumienia, że się kala dzieło sztuki? Edytowane 28 Grudnia 2017 przez Jamjest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Perch 9 Razor Blade.Pierwszy odlew.Praca miodzio . P1550177.JPG P1550180.JPGCześć TomekA kiedy będą te cholernie zajebiste percze do dostania?Znowu komitet kolejkowy na nie? PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 (edytowane) Cześć TomekA kiedy będą te cholernie zajebiste percze do dostania?Znowu komitet kolejkowy na nie? PozdrawiamAlekTak za tydzień.Formy robię no i słonecznica będzie równocześnie.Jeszcze mnie kusi mała wzdręga i mały okoń 6-7cm mocno spłaszczone bocznie. Edytowane 28 Grudnia 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamjest Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Tak za tydzień.Formy robię no i słonecznica będzie równocześnie.Jeszcze mnie kusi mała wzdręga i mały okoń 6-7cm mocno spłaszczone bocznie.To ja zaklepuję wszystko bo to wypisz wymaluj moje potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 (edytowane) Concept Lure. Zbrojona jigiem z hakiem wyprowadzonym przez bok-praca miazga. Gorzej z rzutami ale tak blisko łódeczki czy z pomostu będzie się można pobawić .Hak musi wychodzić w okolicach łuku skrzelowego. Edytowane 29 Grudnia 2017 przez Tomy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Długo je głodziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Te gumy dopadła anoreksja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Concept Lure. Zbrojona jigiem z hakiem wyprowadzonym przez bok-praca miazga. Gorzej z rzutami ale tak blisko łódeczki czy z pomostu będzie się można pobawić .Hak musi wychodzić w okolicach łuku skrzelowego.Spełniasz moje marzenia, takiej gumy potrzebuję! Proszę o info kiedy można będzie ją kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Spełniasz moje marzenia, takiej gumy potrzebuję! Proszę o info kiedy można będzie ją kupić.Zrobię tylko z dwie foremki na to.Tak jak pisałem problem jest przy rzutach.Dość często zawija się o hak.Jednak taką pracę można uzyskać tylko w ten sposób.Do wertykala przynęta idealna!. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 No właśnie uprzedziłeś moje spostrzeżenie WERTICAL !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 (edytowane) Zrobię tylko z dwie foremki na to.Tak jak pisałem problem jest przy rzutach.Dość często zawija się o hak.Jednak taką pracę można uzyskać tylko w ten sposób.Do wertykala przynęta idealna!.Daj znać jeżeli coś będzie, vertical i Carolina Rig już czekają ☺ Edytowane 29 Grudnia 2017 przez Bułka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateos_74 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 (edytowane) Concept Lure. Zbrojona jigiem z hakiem wyprowadzonym przez bok-praca miazga. Gorzej z rzutami ale tak blisko łódeczki czy z pomostu będzie się można pobawić .Hak musi wychodzić w okolicach łuku skrzelowego. P1550192.JPG P1550188.JPG P1550196.JPGdo DS i zbrojenie w czeburaszkę będzie super, ale nie standardowo przez grzbiet, ale grot wychodzący z boku za szybko napisałem to co ty napisałeś Edytowane 29 Grudnia 2017 przez Mateos_74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 do DS i zbrojenie w czeburaszkę będzie super, ale nie standardowo przez grzbiet, ale grot wychodzący z bokuDzisiaj parę odleje przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 do DS i zbrojenie w czeburaszkę będzie super, ale nie standardowo przez grzbiet, ale grot wychodzący z boku za szybko napisałem to co ty napisałeśgrot może wystawać przez grzbiet,wtedy się mniej pląta ale mocowanie linki musi być z boku przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Ukleje 15 dla kolegi z forum. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Koledzy czy może ktoś pokazać (może ktoś ma filmik) jak zachowuję się ogon podczas prowadzenia przynęty z ogonem jak wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Koledzy czy może ktoś pokazać (może ktoś ma filmik) jak zachowuję się ogon podczas prowadzenia przynęty z ogonem jak wyżej.jak wyprowadzisz hak główki jigowej przez bok ogon faluje przy podbiciach jak przez grzbiet zachowanie przy podbiciach podobne do jerków.Głównie zbroją to z grotem przez bok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 (edytowane) Bardzo podobne do wyrobów Irasa te uklejki spłaszczone. Edytowane 30 Grudnia 2017 przez Mariano Mariano 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi