Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Te będą szaleć na DS.

Planujesz też większe sztuki w takiej formie?

ja tam nie lubię łowić na DS.Zbroję tego typu przynęty hak wyprowadzając przez bok.Taki patent z Hiszpanii.Przy pykaniu z dna wygląda jak konająca ryba .Już te sztywniejsze dobrze działały a to będzie poprostu kosić! Większą planuje płotkę tego tylu około 11-12cm.Tylko ją muszę modyfikować na dwa razy.Raczej będą to przynęty ze zintegrowanym obciążeniem.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Cześć Tomek

A kiedy będą te cholernie zajebiste percze do dostania?

Znowu komitet kolejkowy na nie?

Pozdrawiam

Alek

Tak za tydzień.Formy robię no i słonecznica będzie równocześnie.Jeszcze mnie kusi mała wzdręga i mały okoń 6-7cm mocno spłaszczone bocznie.

Edytowane przez Tomy

Concept Lure. Zbrojona jigiem z hakiem wyprowadzonym przez bok-praca miazga. Gorzej z rzutami ale tak blisko łódeczki czy z pomostu będzie się można pobawić ;).Hak musi wychodzić w okolicach łuku skrzelowego.

Spełniasz moje marzenia, takiej gumy potrzebuję! Proszę o info kiedy można będzie ją kupić.

Spełniasz moje marzenia, takiej gumy potrzebuję! Proszę o info kiedy można będzie ją kupić.

Zrobię tylko z dwie foremki na to.Tak jak pisałem problem jest przy rzutach.Dość często zawija się o hak.Jednak taką pracę można uzyskać tylko w ten sposób.Do wertykala przynęta idealna!.

• Like 1

Zrobię tylko z dwie foremki na to.Tak jak pisałem problem jest przy rzutach.Dość często zawija się o hak.Jednak taką pracę można uzyskać tylko w ten sposób.Do wertykala przynęta idealna!.

Daj znać jeżeli coś będzie, vertical i Carolina Rig już czekają ☺ Edytowane przez Bułka

Concept Lure. Zbrojona jigiem z hakiem wyprowadzonym przez bok-praca miazga. Gorzej z rzutami ale tak blisko łódeczki czy z pomostu będzie się można pobawić ;).Hak musi wychodzić w okolicach łuku skrzelowego.

attachicon.gif P1550192.JPGattachicon.gif P1550188.JPGattachicon.gif P1550196.JPG

do DS i zbrojenie w czeburaszkę będzie super, ale nie standardowo przez grzbiet, ale grot wychodzący z boku

za szybko napisałem to co ty napisałeś

Edytowane przez Mateos_74

Koledzy czy może ktoś pokazać (może ktoś ma filmik) jak zachowuję się ogon podczas prowadzenia przynęty z ogonem jak wyżej.

jak wyprowadzisz hak główki jigowej przez bok ogon faluje przy podbiciach jak przez grzbiet zachowanie przy podbiciach podobne do jerków.Głównie zbroją to z grotem przez bok.