guciolucky Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 To jest mój ulubiony model gumy w zasadzie zasysany jest przez wszystkie ryby ale pstrągi szaleją za nim jak za niczym innym co miałem kiedykolwiek na końcu zestawu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 (edytowane) Jakieś tło już jest.Niedługo ruszamy ze sklepem i filmami z pracą. Edytowane 29 Stycznia 2018 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 To jest mój ulubiony model gumy w zasadzie zasysany jest przez wszystkie ryby ale pstrągi szaleją za nim jak za niczym innym co miałem kiedykolwiek na końcu zestawu. Robię foremki ale dojdzie trochę szczegułów konkretnych i będzie total shaden .Teraz na szybko parę paluszków na kropki i nie tylko ale tak będą te kolory tylko nie to łączenie.To mi się nie podoba ale końcówki kopyt na fluo zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 (edytowane) soup by Tomy. Jutro ciężki dzień.Tak pracowałem mocno nad tym.Jutro się okaże czy ten czas psu w dupe czy ok. https://www.youtube.com/watch?v=qCRae5mRoRE Teraz Polska... Edytowane 29 Stycznia 2018 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Setka jest.Jutro malowanie. ...a to nowa słonecznica. Pierwsze odlewy na koniec tygodnia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 soup by Tomy.....Dla ludzi silnych- takich jak Ty- lepsze będzie może to : https://www.youtube.com/watch?v=HoOeXBKm7Kk&feature=youtu.be&t=1100 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) bez przesady To już ta siła minęła dawno.Nie te oczy ! Z Rosjanami się piło kiedyś .Teraz to chyba bym się bał usiąść z nimi do flachy. Edytowane 30 Stycznia 2018 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) A propos picia https://youtu.be/GO2bs1sOOk0 Edytowane 30 Stycznia 2018 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Tomek ta boleniówka to jeszcze na stanie czy poszła już do ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) Tomek ta boleniówka to jeszcze na stanie czy poszła już do ludzi?Tera ważniejsze rzeczy na głowie Zartuje Gumy lecę.Nie ma czasu na wobki niestety. Edytowane 31 Stycznia 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Jasne, rozumiem. Nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Jasne, rozumiem. Nie odpowiedziałeś na moje pytanie.jedna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Czyli jest. I o to mi chodziło. Reszta priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) Czyli jest. I o to mi chodziło. Reszta priv.masz w prezencie.A boleniówką to będzie wtedy jak złowi bolka.Z tymi rybami nigdy nic nie wiadomo do końca.Kiedyś z kolegą łowiliśmy na Wiśle.Bolki szalały i zero wyjścia do przynęt.Zero! Kolega się wk....ł i mówi.Pieprze je łowię klenie.Założył helgramite od rebela w kolorze brązowym z pomarańczowym brzuchem i bolek co rzut,normalnie co rzut.Okazało się że cierników było napchane w łowisku i na nim żerowały a helgramite kolorami dość mocno przypominał samca w szacie godowej. Edytowane 31 Stycznia 2018 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Konkret Basior na Ukleję 15 stkę.Tam lubię wysyłać towar.Dużo ryb i mało frustratów. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 malowanko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 masz w prezencie.A boleniówką to będzie wtedy jak złowi bolka.Z tymi rybami nigdy nic nie wiadomo do końca.Kiedyś z kolegą łowiliśmy na Wiśle.Bolki szalały i zero wyjścia do przynęt.Zero! Kolega się wk....ł i mówi.Pieprze je łowię klenie.Założył helgramite od rebela w kolorze brązowym z pomarańczowym brzuchem i bolek co rzut,normalnie co rzut.Okazało się że cierników było napchane w łowisku i na nim żerowały a helgramite kolorami dość mocno przypominał samca w szacie godowej.To dam znać gdy będę mógł ją już tak nazwać. To następny prezent od Ciebie w krótkim odstępie czasu. Dzięki piękne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) To dam znać gdy będę mógł ją już tak nazwać. To następny prezent od Ciebie w krótkim odstępie czasu. Dzięki piękne!!!Nie ma sprawy.Ja jednak będę chciał coś ze sterem zrobić.Tylko szukam materiału na stery bo poliwęglan mimo wszystko trochę słaby.Myślę nad wobkami typu wydmuszka z żywicy transparentnej.Tylko to da mi możliwość do uzyskania efektu jaki chce-i jestem blisko!!! Edytowane 31 Stycznia 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Tomek stery z poliwęglanu są ok. A przecież wiesz ile mam tego Twojego rzemiosła. Na Wyszogrodzkich główkach dobrze sobie radzą z kamieniami.Ale skoro jest szansa jeszcze to ulepszyć to jestem otwarty na propozycje. Cieszy mnie to że wspomniałeś jednak o tych sterach.A miałeś podobno do tego nie wracać. Ale wiem jak jest. W końcu ciągnie wilka do lasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Tomek stery z poliwęglanu są ok. A przecież wiesz ile mam tego Twojego rzemiosła. Na Wyszogrodzkich główkach dobrze sobie radzą z kamieniami.Ale skoro jest szansa jeszcze to ulepszyć to jestem otwarty na propozycje. Cieszy mnie to że wspomniałeś jednak o tych sterach.A miałeś podobno do tego nie wracać. Ale wiem jak jest. W końcu ciągnie wilka do lasu.... Po prostu nie chce mi się tłumaczyć jak prowadzić bezsterowce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Słonecznice i płoteczki.Gumka rzeczna przeznaczenie na mocny uciąg.Na oksach jeziorowych też daje radę ale to nie jest jej żywioł.Niestety na jerka nic mi nie zostało.Może coś na przyszły tydzień. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Dzisiaj Ukleje dla Claudio. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 ...a to nowa słonecznica. Pierwsze odlewy na koniec tygodnia. P1560305.JPGZapowiada się łatwy do chwycenia kąsek... słaniając się wolno w okolicach dna może być powodem wielu przyspieszeń tętna... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 White Fisch 12 z mocno ścienioną sekcją tylną.Można zbroić w jiga normalnie i w pozycje boczną.Z obciążeniem zinterowanym chodzi dobrze pod Bolenia ale to jeszcze muszę odseperować ołów. Okonie 9 Razor Blade [żyleta] 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi