Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

To jest mój ulubiony model gumy w zasadzie zasysany jest przez wszystkie ryby ale pstrągi szaleją za nim jak za niczym innym co miałem kiedykolwiek na końcu zestawu.

21686233_1914966115186026_28909458040151

15326399_1571062322909742_24584001775561

27072360_2063469843668985_23771410144878

27072380_2063469847002318_19924321398499

Robię foremki ale dojdzie trochę szczegułów konkretnych i będzie total shaden  ;) .

Teraz na szybko parę paluszków na kropki i nie tylko ale tak będą te kolory tylko nie to łączenie.To mi się nie podoba ale końcówki kopyt na fluo zostanie.

post-46714-0-64720400-1517251962_thumb.jpgpost-46714-0-32543700-1517251976_thumb.jpg

Czyli jest. I o to mi chodziło. Reszta priv.

masz w prezencie.A boleniówką to będzie wtedy jak złowi bolka.Z tymi rybami nigdy nic nie wiadomo do końca.Kiedyś z kolegą łowiliśmy na Wiśle.Bolki szalały i zero wyjścia do przynęt.Zero! Kolega się wk....ł i mówi.Pieprze je łowię klenie.Założył helgramite od rebela w kolorze brązowym z pomarańczowym brzuchem i bolek co rzut,normalnie co rzut.Okazało się że cierników było napchane w łowisku i na nim żerowały a helgramite kolorami dość mocno przypominał samca w szacie godowej.

Edytowane przez Tomy
  • Like 5

masz w prezencie.A boleniówką to będzie wtedy jak złowi bolka.Z tymi rybami nigdy nic nie wiadomo do końca.Kiedyś z kolegą łowiliśmy na Wiśle.Bolki szalały i zero wyjścia do przynęt.Zero! Kolega się wk....ł i mówi.Pieprze je łowię klenie.Założył helgramite od rebela w kolorze brązowym z pomarańczowym brzuchem i bolek co rzut,normalnie co rzut.Okazało się że cierników było napchane w łowisku i na nim żerowały a helgramite kolorami dość mocno przypominał samca w szacie godowej.

To dam znać gdy będę mógł ją już tak nazwać. To następny prezent od Ciebie w krótkim odstępie czasu. Dzięki piękne!!!

To dam znać gdy będę mógł ją już tak nazwać. To następny prezent od Ciebie w krótkim odstępie czasu. Dzięki piękne!!!

Nie ma sprawy.Ja jednak będę chciał coś ze sterem zrobić.Tylko szukam materiału na stery bo poliwęglan mimo wszystko trochę słaby.Myślę nad wobkami typu wydmuszka z żywicy transparentnej.Tylko to da mi możliwość do uzyskania efektu jaki chce-i jestem blisko!!!

Edytowane przez Tomy

Tomek stery z poliwęglanu są ok. A przecież wiesz ile mam tego Twojego rzemiosła. Na Wyszogrodzkich główkach dobrze sobie radzą z kamieniami.

Ale skoro jest szansa jeszcze to ulepszyć to jestem otwarty na propozycje. Cieszy mnie to że wspomniałeś jednak o tych sterach.

A miałeś podobno do tego nie wracać. :D

Ale wiem jak jest. W końcu ciągnie wilka do lasu.... :rolleyes:

Tomek stery z poliwęglanu są ok. A przecież wiesz ile mam tego Twojego rzemiosła. Na Wyszogrodzkich główkach dobrze sobie radzą z kamieniami.

Ale skoro jest szansa jeszcze to ulepszyć to jestem otwarty na propozycje. Cieszy mnie to że wspomniałeś jednak o tych sterach.

A miałeś podobno do tego nie wracać. :D

Ale wiem jak jest. W końcu ciągnie wilka do lasu.... :rolleyes:

Po prostu nie chce mi się tłumaczyć jak prowadzić bezsterowce ;) 

• Like 1