Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Ale zasuwasz z tematem gum  :ph34r: wychodzisz Ty czasem z tych katakumb na powierzchnię?  :lol:

Rzadko.Trzeba trochę kasiory przyrobić bo mieszkanie powiększam. Biorę się za siłkę pod okiem Mikołaja i różne jeszcze nowe tematy.A dać nikt nie da ;)

Kraska, wizualnie, zrywa papę z dachu. mka

Fajna ale jeszcze ciut w sekcji tylnej trzeba ścienić i powinno być ok.To jest model priorytetowy tak jak Okoń 8 mka .

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

Tomy a mi to juz wyglada jakby miała łowic ryby nawet w studni.Co jak co ale twoje gumki wizualnie sa najlepsze.Wiec czemu ja ich jeszcze niemam

Jeszcze trzeba troszkę podkręcić pracę wzdrążki. Jebiemy nockę ! .Teraz jest już ok. ;) .W weekend jedziemy z formami i wchodzi na rynek.

Trzeba podkręcić tempo na wiosnę odpocznę a w nocy super się robi !!!

Edytowane przez Tomy

Okonie 8 cały tydzień przy tym wzorku i narazie mam dość ;)  Było spore zamówienie i była też "górka" na Jerkbaita.Na przyszły tydzień będą zanderki 8 i mini jazgarki obie gumki bardzo skuteczne.Sklep będzie Panowie ale jeszcze parę nowych wzorów dojdzie na ten sezon i chcę wrzucić za jednym strzałem.

Te są dla was.

post-46714-0-25765300-1518811998_thumb.jpg

• Like 2

Ukleja 17 Ripper [natura] i Wzdręga 7 Ripper [rzeźbionka] . Nowe wzorki. Wzdręga dostała ciut większe kopyto.

attachicon.gif P1560849.JPGattachicon.gif P1560847.JPGattachicon.gif P1560848.JPG

Nie myślałeś o zrobieniu hybrydy tej uklei na zasadzie korpusu ze sterem i gumowego ogonka ?

Czapki z głów, robota pierwsza klasa. :)