guciolucky Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Kraska, wizualnie, zrywa papę z dachu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 (edytowane) Ale zasuwasz z tematem gum wychodzisz Ty czasem z tych katakumb na powierzchnię? Rzadko.Trzeba trochę kasiory przyrobić bo mieszkanie powiększam. Biorę się za siłkę pod okiem Mikołaja i różne jeszcze nowe tematy.A dać nikt nie da Kraska, wizualnie, zrywa papę z dachu. mkaFajna ale jeszcze ciut w sekcji tylnej trzeba ścienić i powinno być ok.To jest model priorytetowy tak jak Okoń 8 mka . Edytowane 13 Lutego 2018 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Tomy a mi to juz wyglada jakby miała łowic ryby nawet w studni.Co jak co ale twoje gumki wizualnie sa najlepsze.Wiec czemu ja ich jeszcze niemam???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 (edytowane) Tomy a mi to juz wyglada jakby miała łowic ryby nawet w studni.Co jak co ale twoje gumki wizualnie sa najlepsze.Wiec czemu ja ich jeszcze niemamJeszcze trzeba troszkę podkręcić pracę wzdrążki. Jebiemy nockę ! .Teraz jest już ok. .W weekend jedziemy z formami i wchodzi na rynek. Trzeba podkręcić tempo na wiosnę odpocznę a w nocy super się robi !!! Edytowane 14 Lutego 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 (edytowane) Takie stadko dla Claudio Spain ....i takie dla was. Okoń 8 wersja standard+ . Jak ktoś w potrzebie zapraszam na giełdę. http://jerkbait.pl/topic/105573-tomys-bait-okonie-8-standard/ Edytowane 14 Lutego 2018 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Okonie 8 cały tydzień przy tym wzorku i narazie mam dość Było spore zamówienie i była też "górka" na Jerkbaita.Na przyszły tydzień będą zanderki 8 i mini jazgarki obie gumki bardzo skuteczne.Sklep będzie Panowie ale jeszcze parę nowych wzorów dojdzie na ten sezon i chcę wrzucić za jednym strzałem. Te są dla was. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Paki zrobione jutro rano wysyłki.Potem trochę ruchu.Drążek trzeba lekko zmodyfikować na wysokość 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Formy przygotowane.Jutro lecimy z mini Jazgarkami.Malowanie będzie standard.Jak na fotkach. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Ukleja 17 Ripper [natura] i Wzdręga 7 Ripper [rzeźbionka] . Nowe wzorki. Wzdręga dostała ciut większe kopyto. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Ukleja 17 Ripper [natura] i Wzdręga 7 Ripper [rzeźbionka] . Nowe wzorki. Wzdręga dostała ciut większe kopyto. P1560849.JPG P1560847.JPG P1560848.JPGNie myślałeś o zrobieniu hybrydy tej uklei na zasadzie korpusu ze sterem i gumowego ogonka ?Czapki z głów, robota pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Nie myślałeś o zrobieniu hybrydy tej uklei na zasadzie korpusu ze sterem i gumowego ogonka ?Czapki z głów, robota pierwsza klasa. Myśleć to ja mogę ale mam tylko dwie ręce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 17435 odpowiedzi 1926782 Views Tomy 19 lut 2018 Jeszcze troszkę i dwa miliony wyświetleń. Dzięki za zainteresowanie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Aj, ładniutki Ty jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Aj, ładniutki Ty jesteś No ! Ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) Ukleja 17 Ripper. Tak za tydzień będą już dostępne.Praca mocna z kolebaniem. Edytowane 21 Lutego 2018 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Zrobisz tylko taki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Zrobisz tylko taki kolor?Ukleja to ukleja.Jakieś oczozjeby są do zrobienia,kwestia ilości . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Trochę historii.Moja rzeczka.Cast UL i moje woblerki hooligans [drewno]. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 No, kawałek fajnej historii. Sprzętowo I przynętowo. Jeszcze mi się przypomniały Twoje piankowe koniki podrzucane kleniom , chyba, z tych samych dołków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Stare Dobre Czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 No, kawałek fajnej historii. Sprzętowo I przynętowo. Jeszcze mi się przypomniały Twoje piankowe koniki podrzucane kleniom , chyba, z tych samych dołków 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 (edytowane) To były killery... Edytowane 24 Lutego 2018 przez Maciek_7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 To były killery... 2012-03-28 15.35.14.jpg Zrzut ekranu 2018-02-24 o 12.23.53.png Zrzut-ekranu-2018-02-24-o-12.23.29.jpgskórzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Jak na formę wstępną dość przyzwoicie wychodzą.Od przyszłego tygodnia ruszamy pełną parą z tym wzorkiem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 White Fish 12 Ripper design -Zocha dupcocha. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi