Tomy Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) Jazgarz 9 step by step i efekt finalny.Konstrukcja typu twitchbait można również stosować do łowienia wertykalnego.Malowanie nie wymaga zastosowania aerografu. Edytowane 26 Lutego 2018 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) Następny projekt.Guma Sandacz .Masywna przynęta.Będzie dostępna w wersji ripper.Jeszcze trochę modyfikacji-płetwy,oczy,kopyto i ruszam.Całość powinna się zamknąć w rozmiarze 26-28cm.Długo czekał na swoją kolej .Obciążenie i mocowania będą zintegrowane.Będzie też możliwość zakupu wersji pod zbrojenie samodzielne. Edytowane 26 Lutego 2018 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Jak na formę wstępną dość przyzwoicie wychodzą.Od przyszłego tygodnia ruszamy pełną parą z tym wzorkiem. P1560894.JPGTomy ile to ma długości i jak to się nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Tomy ile to ma długości i jak to się nazywa?17cm a zwą ją Ukleja 17 Ripper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Masz to teraz w sprzedaży? Można to zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Masz to teraz w sprzedaży? Można to zamówić?Czy na priva uderzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekzns Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Tomy jako że jesteś mistrzem w swoim fachu, mam pytanie odnośnie twoich gumek, malujesz je farbami? Nie rozchodzą się po gumie po jakimś czasie? Inne gumy się od nich nie przebarwią? Można wiedzieć co to za marka? Szukam sprawdzonych nie chce testować i się denerwować różnym badziewiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Temat farb wałkowany tysiąc razy. Odpowiem ci -gumy malowane farbami,nie rozchodzą się po gumie,nie farbują innych gum, własna marka, przepisu nikt ci nie poda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Temat farb wałkowany tysiąc razy. Odpowiem ci -gumy malowane farbami,nie rozchodzą się po gumie,nie farbują innych gum, własna marka, przepisu nikt ci nie poda Daj spokój człowiekowi. Przecież wyraźnie napisał, że nie chce mu się testować i denerwować ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) Tomy jako że jesteś mistrzem w swoim fachu, mam pytanie odnośnie twoich gumek, malujesz je farbami? Nie rozchodzą się po gumie po jakimś czasie? Inne gumy się od nich nie przebarwią? Można wiedzieć co to za marka? Szukam sprawdzonych nie chce testować i się denerwować różnym badziewiem.Grzbiet i brzuch to dwa różne kolory przeważnie,barwniki w masie i tu nie ma malowania.Nie ma szans żeby coś barwiło między sobą.Oczy płetwy.skrzela itd to już malowanie.Farby robię sam.Sprzedać nie sprzedam bo nie mam na to papierów a to jest kryminał jakby się coś podziało.Farby trzymają bardzo mocno i nie rozchodzą się po gumie. Edytowane 26 Lutego 2018 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) Ukleje 15 stki.Odlewy jeszcze ciepłe .Jutro malowanie.Dobra dniówka . Edytowane 26 Lutego 2018 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Czy na priva uderzać?Na priva.uderzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Grzbiet i brzuch to dwa różne kolory przeważnie,barwniki w masie i tu nie ma malowania.Nie ma szans żeby coś barwiło między sobą.Oczy płetwy.skrzela itd to już malowanie.Farby robię sam.Sprzedać nie sprzedam bo nie mam na to papierów a to jest kryminał jakby się coś podziało.Farby trzymają bardzo mocno i nie rozchodzą się po gumie.Farby robisz sam ?Myślałem że kupujesz u jednego znanego rękodzielnika ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) Farby robisz sam ?Myślałem że kupujesz u jednego znanego rękodzielnikaKupowałem.Teraz robię sam ale Iras pomógł w recepturze.Potem modyfikowałem co nie co i mam już własny lakier.Trzyma jak głupi drzwi,schnie na gumie w 30 sekund.Próbuje jeszcze innych rozwiązań w tej kwestii.Mam parę nowych substancji chemicznych.Lubię się w to bawić Edytowane 26 Lutego 2018 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Ukleje 15 stki gotowe. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Niezły wypiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Będą lub są ukleje z kopytkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Są 17stki .Tzn.będą tak na początek przyszłego tygodnia. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) Twoja polityka rozmiaru idzie w coraz lepszym kierunku Super proporcje To musi hulać ! Edytowane 27 Lutego 2018 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) Twoja polityka rozmiaru idzie w coraz lepszym kierunku Super proporcje To musi hulać !Jeszcze troszkę przewęziłem w sekcji tylnej od przodu.Chodzi ładnie.Wczoraj zrobiłem sobie farbkę na płetewki a do uklejki to jest chyba najtrudniejszy temat bo musi być coś tam widać ale nie za bardzo. Edytowane 28 Lutego 2018 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Jeszcze troszkę przewęziłem w sekcji tylnej od przodu.Chodzi ładnie.Wczoraj zrobiłem sobie farbkę na płetewki a do uklejki to jest chyba najtrudniejszy temat bo musi być coś tam widać ale nie za bardzo.Jaka będzie cena za "uklejki" 17? Pozdrawiam nick Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Dzisiaj Okonie 9 Razor Blade [żyleta] .Odlewy i malowanie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) Razorki gotowe. Jazgarz 9 fisch tail. Jest to nowa wersja Jazgarza i będzie też w wersji Ripper. Edytowane 28 Lutego 2018 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Nowy projekt boleniówki na sezon 2018. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 To raczej przynęta na dUUUże bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi