Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Następny projekt.Guma Sandacz .Masywna przynęta.Będzie dostępna w wersji ripper.Jeszcze trochę modyfikacji-płetwy,oczy,kopyto i ruszam.Całość powinna się zamknąć w rozmiarze 26-28cm.Długo czekał na swoją kolej ;) .Obciążenie i mocowania będą zintegrowane.Będzie też możliwość zakupu wersji pod zbrojenie samodzielne.

post-46714-0-18412100-1519634274_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

Tomy jako że jesteś mistrzem w swoim fachu, mam pytanie odnośnie twoich gumek, malujesz je farbami? Nie rozchodzą się po gumie po jakimś czasie? Inne gumy się od nich nie przebarwią? Można wiedzieć co to za marka? Szukam sprawdzonych nie chce testować i się denerwować różnym badziewiem.

Temat farb wałkowany tysiąc razy. Odpowiem ci -gumy malowane farbami,nie rozchodzą się po gumie,nie farbują innych gum, własna marka, przepisu nikt ci nie poda :)

Daj spokój człowiekowi. Przecież wyraźnie napisał, że nie chce mu się testować i denerwować ... :D  :D  :D

• Like 1

Tomy jako że jesteś mistrzem w swoim fachu, mam pytanie odnośnie twoich gumek, malujesz je farbami? Nie rozchodzą się po gumie po jakimś czasie? Inne gumy się od nich nie przebarwią? Można wiedzieć co to za marka? Szukam sprawdzonych nie chce testować i się denerwować różnym badziewiem.

Grzbiet i brzuch to dwa różne kolory przeważnie,barwniki w masie i tu nie ma malowania.Nie ma szans żeby coś barwiło między sobą.Oczy płetwy.skrzela itd to już malowanie.Farby robię sam.Sprzedać nie sprzedam bo nie mam na to papierów a to jest kryminał jakby się coś podziało.Farby trzymają bardzo mocno i nie rozchodzą się po gumie.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Grzbiet i brzuch to dwa różne kolory przeważnie,barwniki w masie i tu nie ma malowania.Nie ma szans żeby coś barwiło między sobą.Oczy płetwy.skrzela itd to już malowanie.Farby robię sam.Sprzedać nie sprzedam bo nie mam na to papierów a to jest kryminał jakby się coś podziało.Farby trzymają bardzo mocno i nie rozchodzą się po gumie.

Farby robisz sam ?

Myślałem że kupujesz u jednego znanego rękodzielnika ????

Farby robisz sam ?

Myślałem że kupujesz u jednego znanego rękodzielnika

Kupowałem.Teraz robię sam ale Iras pomógł w recepturze.Potem modyfikowałem co nie co i mam już własny lakier.Trzyma jak głupi drzwi,schnie na gumie w 30 sekund.Próbuje jeszcze innych rozwiązań w tej kwestii.Mam parę nowych substancji chemicznych.Lubię się w to bawić ;)

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

Twoja polityka rozmiaru idzie w coraz lepszym kierunku   :clappinghands:

Super proporcje  :good: To musi hulać !

Jeszcze troszkę przewęziłem w sekcji tylnej od przodu.Chodzi ładnie.Wczoraj zrobiłem sobie farbkę na płetewki a do uklejki to jest chyba najtrudniejszy temat bo musi być coś tam widać ale nie za bardzo.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Jeszcze troszkę przewęziłem w sekcji tylnej od przodu.Chodzi ładnie.Wczoraj zrobiłem sobie farbkę na płetewki a do uklejki to jest chyba najtrudniejszy temat bo musi być coś tam widać ale nie za bardzo.

Jaka będzie cena za "uklejki" 17?

Pozdrawiam nick

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka