Tomy Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 (edytowane) To raczej przynęta na dUUUże bolenie W Polsce się tak przyjęło że Boleń to mała przynęta.Ja już się przekonałem na własnej skórze że to guzik prawda To był kosiarz! pod 11cm a Bolek taki raczej sportowy.Łowienie wygladało tak.Rzut w poprzek nurtu.Trzymanie napiętej linki.Sprowadzania wachlarzem bez zwijania linki.Dużo brań było przy opasce ściąganie pod prąd bardzo wolno i częste przystanki i właśnie w czasie pauzy w zwijaniu były strzały.Wobler stał w miejscu a nurt nadawał mu pracę.W sumie to na widełki możnaby wędkę odłożyć i czekać na bolka ale to była akurat taka miejscówka. Raptor 100 połowił sporo ryb ale 110 będzie lepszy moim zdaniem. Edytowane 1 Marca 2018 przez Tomy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 (edytowane) Okonie 8 ripper. Trzy kolory sprawdzone w "boju" łowne.To dla was.Zaraz na giełdzie.Jak ktoś w potrzebie zapraszam.http://jerkbait.pl/topic/105573-tomys-bait-okonie-8-standard/page-2#entry2340544 Edytowane 1 Marca 2018 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Tyle bdoleniówek na 2018 już tu widziałem a i tak ciągle gumy i gumy Tomy pokazuj wobki! ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Wobki to są dla mnie nie na handel.Chyba że kogoś do teamu dokoptuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Tomy jak historia pokazuje, to te timy po opadnięciu euforii i niczym nieuzasadnionego entuzjamu nie najlepiej kończą Ty do swojej pracowni gnidę wpuściłeś, ja na szczęście nie, bo miałem ochotę zrobić z nim to samo co Ty Laleczka doszła. Wbiła mnie w glebę Mega szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Dzisiaj Okonie 9 Razor Blade [żyleta] .Odlewy i malowanie. P1560451.JPG P1560974.JPG P1560973.JPGWitam, sposób zbrojenia "żylet" widziałem. Jakich haków do tego używać ? Co polecasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Bass 9 Razor Blade [żyleta]. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) Micro Perch 55 Ripper.Tak z grubsza Edytowane 3 Marca 2018 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Dzisiaj Ukleje 17 Ripper w różnych wersjach kolorystycznych-odlewy.Jutro malowanie. Na miodowych przy okazji test plastisolu z elastomerem i wybielaczem optycznym. Edytowane 4 Marca 2018 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Ładnie wyszła 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Wszystko spod Twoich rąk wychodzi KAPITALNIE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Dobry gabaryt będzie. W końcu wszedłeś w męskie rozmiary. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Dobry gabaryt będzie. W końcu wszedłeś w męskie rozmiary.W gumach to samo.Głównie duże przynęty. Ukleja XXL 17 Ripper. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 (edytowane) Główka jigowa-żywica z obciążeniem w środku.Do okonia 8 ripper. Edytowane 6 Marca 2018 przez Tomy 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Prototyp boleniówki z gniazdem na obciążenie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 taki Real-Knight. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 taki Real-Knight.Coś w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Właśnie taki pomysł chodził mi po głowie i zacząłem robić, ale Twoja wymiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Właśnie taki pomysł chodził mi po głowie i zacząłem robić, ale Twoja wymiata.Jeszcze nie wiadomo czy wymiata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Przy takim wcięciu to pewnie jeszcze twardość plastisolu trzeba dobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Przy takim wcięciu to pewnie jeszcze twardość plastisolu trzeba dobrać. No może i pierwszy wzorek załapie.To musi mergać jak sobie zamierzyłem ani za mocno ani za słabo.Dotąd będę modyfikował aż będzie chodzić poprawnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 (edytowane) Taki mobilny sprzęcik,żeby być z wami w kontakcie Sezon 2018 będzie sporo wyjazdów Edytowane 6 Marca 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Taki mobilny sprzęcik,żeby być z wami w kontakcie Sezon 2018 będzie sporo wyjazdów P1570135.JPGHmmm, jak sporo wyjazdów to mi tu bardziej... rower pasuje ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Hmmm, jak sporo wyjazdów to mi tu bardziej... rower pasuje ;P Chyba land rover. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Na Garmin się wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi