Tomy Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Zandery 11stki .Nowy design. Edytowane 27 Marca 2018 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Bardzo gustownie obiłeś im mordy.Czy ten narybek po przejściach będzie na giełdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 (edytowane) Bardzo gustownie obiłeś im mordy.Czy ten narybek po przejściach będzie na giełdzie?Wrócę na giełdę za ok. 2 tygodnie najwcześniej. Sandacze 11.Malowanie.Start z realizacją paczki do Niemiec.Przez najbliższe 2 tygodnie zajęty . Po prostu postanowiłem troszkę zwolnić tempo.Taki młyn jak do tej pory to już nie na moje zdrowie,nerwy itd. Klienci detaliczni będą brani pod uwagę tylko z forum jerkbait.pl.W końcu trzeba ten sklep założyć i podwiesić . Edytowane 28 Marca 2018 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Szykuje się też dość spora wyprzedaż form,których już nie używam.Może na weekend wstawię na giełdę.Trochę się tego nazbierało między innymi kosy Baby Shad mini. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Micro perche na miejscu dzięki za gratisy ???? Wszystko na wypasie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Micro perche na miejscu dzięki za gratisy Wszystko na wypasie !!!ok.Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Żeby nie było pretensji że nie dałem znać. Formy Baby Shad mini na giełdzie. http://jerkbait.pl/topic/107838-s-tomys-bait-formy-do-gum/#entry2361126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Micro dotarly???? Fajne są ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lin2 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Mikro na miejscu, kolejny raz klasa. Niestety są też złe wiadomości, pochwaliłem się nimi w robocie i już część poszła do ludzi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Mikro na miejscu, kolejny raz klasa. Niestety są też złe wiadomości, pochwaliłem się nimi w robocie i już część poszła do ludzi :-)sie zrobi następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Mikrosy dojechały do mnie , wielkie dzięki , jeszcze nie mogę wyjść z podziwu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Okonie 8 i wzdrążki.Jutro finalne malowanie. Red Head 8 . Jak ktoś chętny na ostatnią pozycje. http://jerkbait.pl/topic/107838-s-tomys-bait-soft-lures-red-head-8/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 (edytowane) Ładne prace Edytowane 29 Marca 2018 przez Harjer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Ładne prace dziękuję. Okonie 8 mki odhaczone. Wzdrążki 7 mki odhaczone. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Święta.Wesołych wszystkim życzę. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Zdrowych i radosnych Świąt Wielkanocnych ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Święta z Far Cry 5.Mega gierka i super łowienie ryb.Niby dodatek ale zrobiony na wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Kur.... Zazdroszczę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Raptor 12 na poważne Bolenie.12cm waga ok.35g.Imitacja Uklejki.Trochę wolnego to ruszyłem leciutko z tematem. Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Jakiś czas temu udało mi się kupić trochę gumek od Tomy'ego w dwóch wzorach- słonecznica i wzdrążka, obie bodajże po 70mm. Jako, że w zeszłym tygodniu kolega przywiózł mi je z Polski, zdecydowałem, że na wypad za okoniem w ostatni dzień sezonu spinningowego w NL, postawię właśnie na nie. O wyglądzie tych gum nie będę nic pisał, wszyscy widzą zdjęcia w wątku. Praca obu modeli jest rewelacyjna, przy czym wzdrążka (ogon typu ripper) na lekkiej, pięciogramowej główce to jest dla mnie miazga- najlepsza drobna, okoniowa praca jaką widziałem.Efekty "testów" przerosły moje oczekiwania- dublet okoni 45 i 47cm to największa "parka" jaką udało mi się dotychczas złowić w ciągu jednego dnia. Żeby było ciekawiej- jeden na słonecznicę, jeden na wzdrążkę. Był jeszcze przyłowiony ładny, gruby szczupak- 80cm, na słonecznicę. Zdjęcia pajka nie wrzucam ze względu na okres ochronny.Konkluzja: ja miałem świetne zakończenie sezonu, gumy Tomka mogę szczerze polecić, to jest "top topów". Sam zdecydowanie włączam je na stałe do swojego arsenału, na razie okoniowego, w przyszłości- zobaczymy. Dzięki Tomek, Wesołych Świąt wszystkim. Pozdrawiam, Kuba Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez kubazmech 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Jakiś czas temu udało mi się kupić trochę gumek od Tomy'ego w dwóch wzorach- słonecznica i wzdrążka, obie bodajże po 70mm. Jako, że w zeszłym tygodniu kolega przywiózł mi je z Polski, zdecydowałem, że na wypad za okoniem w ostatni dzień sezonu spinningowego w NL, postawię właśnie na nie. O wyglądzie tych gum nie będę nic pisał, wszyscy widzą zdjęcia w wątku. Praca obu modeli jest rewelacyjna, przy czym wzdrążka (ogon typu ripper) na lekkiej, pięciogramowej główce to jest dla mnie miazga- najlepsza drobna, okoniowa praca jaką widziałem.Efekty "testów" przerosły moje oczekiwania- dublet okoni 45 i 47cm to największa "parka" jaką udało mi się dotychczas złowić w ciągu jednego dnia. Żeby było ciekawiej- jeden na słonecznicę, jeden na wzdrążkę. Był jeszcze przyłowiony ładny, gruby szczupak- 80cm, na słonecznicę. Zdjęcia pajka nie wrzucam ze względu na okres ochronny.Konkluzja: ja miałem świetne zakończenie sezonu, gumy Tomka mogę szczerze polecić, to jest "top topów". Sam zdecydowanie włączam je na stałe do swojego arsenału, na razie okoniowego, w przyszłości- zobaczymy. Dzięki Tomek, Wesołych Świąt wszystkim. Pozdrawiam, Kuba 45cm.jpg 47cm.jpgPiękne!!!! Jestem pod wrażeniem i dzięki za dobre słowo.Wzdrążka to kopyto miała zmieniane kilka razy za nim dostała takiej pracy.Super garby!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Słonecznica 7 Fiolet/Transparent i jak co dzień Okonie 12 ripper jointed. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Super wyglądają Lane dwoma kolorami, czy malowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Słonecznica 7 Fiolet/Transparent i jak co dzień Okonie 12 ripper jointed. P1570561.JPG P1570559.JPG P1570560.JPGŁoooo mega wyglądają te słonecznie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Tomek a 12 będą na jerku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi