Tomy Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) Tomek a 12 będą na jerku?Tak. Okonie 12. Raptor 12. Ukleje 15 stki-kęsy sandaczowe. Troszkę się dzisiaj zasiedziałem w pracowni Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez Tomy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) Super wyglądają Lane dwoma kolorami, czy malowane?Wzdrążki lane na dwa kolory a Ukleje lane na trzy kolory.Ten złoty pas jest odlewany. Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Ja pierdole !!!!DOBRE KESY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Juz mozna zamawiac !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) Juz mozna zamawiac !?Jeszcze z tydzień młyn i trochę luzu będzie Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Raptor 7BS.Wzorek testowy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Ukleje na wypasie pod sandacza będzie kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Ukleje na wypasie pod sandacza będzie kilerNaturale już mają na koncie sporo zedów.Taki nowy design.Chyba na stałe wejdzie do oferty. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caerbanog Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Możesz podpowiedzieć jak je zbroić żeby uzyskać najlepszą pracę ? (np. główka i haczyk wychodzący bocznie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Możesz podpowiedzieć jak je zbroić żeby uzyskać najlepszą pracę ? (np. główka i haczyk wychodzący bocznie)Tak hak wyprowadzony bocznie ale zbroją też standardowo i efekty są. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Płotki 8 .Jeszcze ciepłe.Towar zabukowany nie są na sprzdaż. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Dzisiejsza dniówka.Zamówienia detaliczne.Przygotowane do malowania.Sandacz11,Okoń10,Okoń8,Okoń5\5,Okoń9RB,Jazgarz7,Płotka12. o woblerkach to raczej moge zapomnieć . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Okoń 5/5 transparent/fluo. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Tym razem z tymi paskami coś mi nie do końca wygląda, tak jak zwykle Kolorki świetne, tylko te paski mi coś nie pasują... Było o wiele lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Bo na te kolorki trzeba inną farbę robić na paski a nie chce mi się.Te są dla mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Detal spakowany.Ci co już znają i wiedzą czego chcą z mocnym zapasem robią zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Tomek, a może chciało by Ci się zrobić coś krąpiko/leszczyko podobnego na bolenie...5 - 9 cm, w wersji twardej, bezsterowej, ale dość ciężkie 8 - 20 g z cykadową pracą. Wiesz słuchy chodzą, że uklei ostatnio mało, bolenie jedzą co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Może by mi się chciało ale nie mam czasu na to.Robię tylko stado R6BS dla stałego odbiorcy.Jak zwykle na sezon zabiera 40 sztuk.Dla siebie też coś tam zrobię i tyle w temacie woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) ....dla Claudio-Spain. ...w tym sporo Uklejek 15 w moim ulubionym designie.Tak więc było wyczerpująco ale robota fajna Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Takie Raptory6BS na własny użytek.Bolenie już niedługo. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korczas Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Takie Raptory6BS na własny użytek.Bolenie już niedługo. P1570828.JPG. Tomek tak sam dla siebie tylko???Moze znajdzie się coś dla starych klientów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Może by mi się chciało ale nie mam czasu na to.Robię tylko stado R6BS dla stałego odbiorcy.Jak zwykle na sezon zabiera 40 sztuk.Dla siebie też coś tam zrobię i tyle w temacie woblerów. 40 to nie zamówię, bo być je do końca życia przerabiał... ale skarb - taki tam jeden R8BS mam. Uważam, że wobler boleniowy w kształcie leszcza to będzie strzał w 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) 40 to nie zamówię, bo być je do końca życia przerabiał... ale skarb - taki tam jeden R8BS mam. Uważam, że wobler boleniowy w kształcie leszcza to będzie strzał w 10. ja uważam że wobler boleniowy w kształcie leszcza to by była straszna kupa ! Do woblerów ciągnie bardzo.Gumy dużo czasu zabierają ale woblery boleniowe będą.Małe ilości ale będą.R6BS albo R7BS. Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 ja uważam że wobler boleniowy w kształcie leszcza to by była straszna kupa ! raptora bs też uważałeś - z tego co pamiętam - za kupę... a wyszedł na ludzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Porzucam do nich płotkami gumowymi.Zbrojona w lekką główkę ciekawą ma pracę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi