Tomy Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) No no wygląda kozacko A co to będzie jak dostanie już barwy bojowe Stara wersja już połowiła ale pracę postanowiłem wzmocnić.Dodać co nie co w aspekcie wizualnym.No i malowanie będzie chyba też nowe . u mnie będzie latać na castingu sumowym. Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Łoooo kapitalnie wyglądają ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Łoooo kapitalnie wyglądają ????Dość tak nawet ale mam lepszy pomysł na ich malowanie.Teraz robię White Fisch 11 wersja snow wolf .Nie no będzie miała krwisto czerwony ogon i oko.Takie zamówienie. no i ogólnie coś się tam działa ...ale zdecydowanie więcej czasu poświęcam na wędkarstwo w tym roku niż w poprzednim. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Coś tam się działa ???? dobre sobie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 (edytowane) "Troszku" uklejek. Nowy Big Bass pierwsze odlewy pod koniec tygodnia. Edytowane 24 Kwietnia 2018 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) Przez ostatnich kilka lat borykałem się z problemami rodzinnymi itd.Teraz już luz.Wiosna itd.Lepsza mina to lepszej gry.Teraz trzeba coś nowego ustrzelić. Pozdro.Dużo mniej pracy,dużo więcej fishingu i wyjazdów.Zmiany a w sumie powrót do starego trybu.Rzadko będę w Europie Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Pogratulowac tylko że dobrze się ułożyło.Mniej w Europie znaczy że mniej Cie będzie w pracowni-na jerku też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) Pogratulowac tylko że dobrze się ułożyło.Mniej w Europie znaczy że mniej Cie będzie w pracowni-na jerku też?Kontakt jest z całego świata z jerkiem.Lapka mam.Kupiłem ostatnio jakiegoś Dell'a.Muszę coś przeżyć co mną potrzepie lekko.Ostatnio za duża stagnacja i źle się czuje z tym.Lubię spokój ale nie aż taki.Rybki gumowe za nim ruszę to wprowadzę człowieka w temat.Mam kolegę który nigdy mnie w bambuko nie zrobi-zna mnie dobrze.Będą!Ja muszę coś nowego zacząć robić. Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Kontakt jest z całego świata z jerkiem.Lapka mam.Kupiłem ostatnio jakiegoś Dell'a.Muszę coś przeżyć co mną potrzepie lekko.Ostatnio za duża stagnacja i źle się czuje z tym.Lubię spokój ale nie aż taki.No i git.Najwazniejsze że sa chęci.Jak się człowiekowi nie chce to dopiero wtedy jest żle.Najlepszego,no i mam nadzieje że jednak co jakiś czas czyms jednak w wątku oczy ucieszysz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) No i git.Najwazniejsze że sa chęci.Jak się człowiekowi nie chce to dopiero wtedy jest żle.Najlepszego,no i mam nadzieje że jednak co jakiś czas czyms jednak w wątku oczy ucieszysz .Nie odzczujesz różnicy.Nowych wzorów już i tak nie będzie.To co jest wystarczy.Ja muszę jechać daleko,chwycić coś co mi da adrenalinę i kopa na następne 10 lat. Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Chciałem się pytać czy pokusisz się o jakiegoś dużego gumiaka,rzędu 20-25cm ale w sumie już odpowiedziałeś.Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Paczuszka na miejscu dzięki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Chciałem się pytać czy pokusisz się o jakiegoś dużego gumiaka,rzędu 20-25cm ale w sumie już odpowiedziałeś.Dzięki .Tak .Mam zamiar przejść na duże bajty.Taki jest plan.Co z tego wyjdzie ? Nie wiem.Jaki ruch będzie itd.i czy się to utrzyma. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Basik chodzi elegancko.Trochę niepotrzebnie tylko tych dni wolnych teraz wskoczyło,ale tak do tygodnia będą w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Sprzęt na konkrety prawie skompletowany.Od lipca start. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Odpowiedni kaliber... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Odpowiedni kaliber... No zobaczę co to będzie.Okonie w tym roku też raczej selektywnie.Gumy od rozmiaru 8-12cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 (edytowane) Zapowiada się polowanie na grube garbusy...Na jakich blankach są te dwie armaty...? Edytowane 1 Maja 2018 przez kezmo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 (edytowane) Zapowiada się polowanie na grube garbusy... Na jakich blankach są te dwie armaty...?Te armaty na konkrety to wędki seryjne black cat silu cast.Uzbrojone w komponenty bardzo konkretne i w pracowni pewnie z 1500 taki kijek by wyszedł.Mnie kosztowały 2 sztuki 1200zł.Akcja jest ideolo nie są sztywne pały i pod duże szczupaki spokojnie miałyby zastosowanie.Do drugiej będzie mniejszy model ABU black Edition 5501.Jak dla mnie te multiki naprawdę się udały.ładnie z nich lata.Oczywiście odpowiedni kaliber wagowy.Mają ładną pracę.Cena 8 stówek z tego co na nich nabite to produkcja szwedzka.A teraz uczę karpie łykać pellet pływający.Codziennie im strzelam z procy porcje.Będę próbował na muchówkę je tam trochę poćwiczyć.Takie 5 kilówki już się kręcą w łowisku. Edytowane 2 Maja 2018 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 (edytowane) Nowy Big Bass próbny odlew dzisiaj pływał i na rzece trochę rozczarowanie.To nie to.Praca ok.ale to jeszcze nie to.Idzie do kosza.Jak dla mnie za słabo robi przód.Na twardszej gumie już w miarę ale wzorek na większą skalę jest też kłopotliwy w odlewaniu. Edytowane 2 Maja 2018 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 (edytowane) Niedługo ESO 17.Masywna guma.Przeznaczenie-Sum,Szczupak. Kolory.Jutro malowanie. Edytowane 2 Maja 2018 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intro Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Czekam na sandaczowe gumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Niedługo ESO 17.Masywna guma.Przeznaczenie-Sum,Szczupak. P1520560.JPG Kolory.Jutro malowanie. P1580180.JPGNa Rugii szły by jak ciepłe bułeczki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Tomek jak te szczupaczki zbroisz ? W główkę czy wkręt i kotwice ? Czy może jeszcze coś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 (edytowane) Tomek jak te szczupaczki zbroisz ?W główkę czy wkręt i kotwice ?Czy może jeszcze coś innego ? Jig + dozbrojka.Jak łowienie z powierzchni rurka i przelotowo a w ryjek wbić wałek ołowiu. Edytowane 3 Maja 2018 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi