Tomy Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 (edytowane) Tomek,a ten killer boleniowy co ma pozamiatać wszystkie inne woblery to będzie dostępny ? PozdrawiamMariuszNa własny użytek będzie napewno.Woblery raczej hobbystycznie.Z tym pozamaitaniem to chyba żart był.Zależy kto na to będzie łowił.Ja jak bolki biją to złowię i na gwoździa .A chyba że chodzi o gumę boleniową z gniazdem na obciążenie.Powiem szczerze,nie chce mi się tego robić ZZ'Rap9 będzie na 100%.Miałem piękne wyjścia do niej ale skończyła na drzewie po drugiej stronie rzeki.Taki WTD o sporym zasięgu. Edytowane 16 Maja 2018 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Może źle odebrałem Twój przekaz po prostu.Szkoda,że ograniczasz dostęp do dobrych wyrobów,ale jako s(t)wórca masz prawo.Oby się sprawdziły jak już ujrzą światło w katakumbach PzdrMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Może źle odebrałem Twój przekaz po prostu.Szkoda,że ograniczasz dostęp do dobrych wyrobów,ale jako s(t)wórca masz prawo.Oby się sprawdziły jak już ujrzą światło w katakumbach PzdrMariuszPo prostu wolę być na bieżąco z zamówieniami.Trzymanie kilku srok za ogon nigdy nie wychodzi na zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 (edytowane) Najlepsze efekty Jaziowo/Kleniowe miałem niegdyś na podobny design.Ciekawe który kolor trafi im teraz najbardziej w gusta.Na pstrągi też pojedzie po sztuce z koloru. Jedna surówka przetestowana przed malowaniem.Praca po prostu turbo mocna,stabilna,pływająca schodzi do metra.Materiał-drewno Samba. ......i zalakierowane Edytowane 17 Maja 2018 przez Tomy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Muszę sobie częściej robić wolne 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Fajne ciapciaki, będą na giełdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 (edytowane) White Fisch 11 Ripper. Zostały dwa komplety po 5sztuk.Zapraszam na giełdę. http://jerkbait.pl/topic/109635-tomys-bait-soft-lure-tomyego/page-2#entry2389672 Edytowane 19 Maja 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 (edytowane) Raptor6BS-honey.Pampuchy 3 po testach.Na moich rewirach same potwory. Jak ktoś chętny na Pampuchy ewentualnie Raptora6BS-honey. Zapraszam na giełdę.Jest tyle ile jest. http://jerkbait.pl/topic/109635-tomys-bait-soft-lure-tomyego/page-3#entry2390146 Edytowane 20 Maja 2018 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 (edytowane) Złote rybki c.d. Myślę nad przynętami na ten gatunek.Obserwuje ich zachowanie i już chyba wiem co będzie perfekcyjne na te piękne krasnopiórki.Można z powodzeniem łowić na nimfy,małe gumki ale to jeszcze nie to.Czegoś brakuje i to muszę uzyskać.Może połączenie tych 2 przynęt.Perfekcją byłaby mikro obrotówka z resztą nie tylko na wzdręgi. Edytowane 21 Maja 2018 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 (edytowane) Zmiany,zmiany,zmiany.Tym razem może i na stałę. No i nowa pracownia w trakcie.Fotki wstawię jak będzie skończona.Wypas na maxa. Edytowane 21 Maja 2018 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Piękna para, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 (edytowane) Piękna para, gratuluję!ale zabrania palić .Ale to z troski . Edytowane 21 Maja 2018 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Proponuję tabletki do ssania Nicorette, ja na tym rzuciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateos_74 Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 ale zabrania palić .Ale to z troski .tak sobie tłumacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Wujek, wiedziałem, żeś w temacie podziałałasz. Przejeżdżam w odwiedziny do nowej cioci [emoji28][emoji28]Szykuj wyro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Taka delikatna dnióweczka. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 (edytowane) Nowe Jazgarze9 Ripper.Wzorek próbny chodzi petarda.Będą dostępne za ok.tydzień. Edytowane 22 Maja 2018 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Brown Trout 75 Ripper. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 (edytowane) Brown Trout 75 Ripper po testach. Edytowane 23 Maja 2018 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 (edytowane) Następny punkt odhaczony.Sandacze 12 stki.Za ok.godzinę źrenice będą czarny połysk. A to dla siebie .Micro Perch 5/5-natura,złoto i seledyn. Edytowane 24 Maja 2018 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Perche fajne ubarwienie mocniejszy grzbiet ???? ZACNE ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 (edytowane) Perche fajne ubarwienie mocniejszy grzbiet ZACNEByłem sobie połowić ale to nie dla mnie.Wiesza się mnóstwo 20-25cm okonków,do większych cięzko sięprzebić z tym rozmiarem.Zaraz wystawię i niech się ktoś cieszy Ja dla siebie robie zestaw 8 mek i 10 ntek. Zestaw micro okonków na giełdzie.Zapraszam. http://jerkbait.pl/topic/109635-tomys-bait-soft-lure-tomyego/page-3?&p=2392680 Edytowane 24 Maja 2018 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 (edytowane) Okoń8.Trzy wersje kolorystyczne.-natura,złoto,seledyn. Jak ktoś w potrzebie okoń8 na giełdzie. http://jerkbait.pl/topic/109635-tomys-bait-soft-lure-tomyego/page-3?&p=2393192 Edytowane 25 Maja 2018 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 (edytowane) Wujek, wiedziałem, żeś w temacie podziałałasz. Przejeżdżam w odwiedziny do nowej cioci [emoji28][emoji28]Szykuj wyroale w jakim sensie? Edytowane 26 Maja 2018 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Na zakupie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi