Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Mam kilka ha lasu centralnie przylegającego do Bugu. Od 4 lat mam problem z bardzo dużym stadem bobrów, które jak obserwuję niekontrolowanie się plęgną. Najpierw zeżarły wszystkue wierzby, później wpier... olchy, teraz wzięły się za dęby i sosny. Futrzak pod ochroną, a za szkody płacić nie ma chętnego :(

Przydał by mi się taki cichy zabójca...

• Like 2

A Sandaczyki i okonie 10? Jest jakaś nadzieja?

Nadzieja umiera ostatnia. Tomek kiedy będą dostępne Twoje rybki? Wyjdź już z pracowni i coś wystaw. Ludzie czekają :)

W sobotę wystawię co nie co.Realizuje ostatnie zamówienie hurtowe.Potem już tylko robie detal między innymi dla was.

Edytowane przez Tomy

Ja bym reflektował na słonecznice i fuckersy. Czy coś z tego będzie ?

Raczej od rozmiaru 7cm.

Zanderki 8. Stadko 100 sztuk.Nowy design i raczej tak już zostanie.Moja produkcja na terenie PL będzie dostępna tylko i wyłącznie u mnie na stronie i tu na jerkbait.pl [sklep].

post-46714-0-93254500-1527768249_thumb.jpgpost-46714-0-78678000-1527768268_thumb.jpgpost-46714-0-91508700-1527768285_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 4

Szkoda, że kusze w Polce są niedozwolone  :unsure:

Test od 1:45 :)

Jak już to TAC 15.Pozwolenie można dostać.Jest to dość zawiłe ale możliwe.

https://www.youtube.com/watch?v=b5nVSfv0Rlg

Cena za najwyższy model ok.2000-2500 dolarów czyli porównywalnie z dobrym łukiem ale moc duuuużo większa.

Edytowane przez Tomy

Dzisiaj będą na giełdzie-jazgarz9,sandacz11,okoń8. Miałem uprzedzać no to uprzedzam. :)

Jazgarz 9 nowy model.

post-46714-0-41031100-1527863477_thumb.jpgpost-46714-0-71122300-1527863493_thumb.jpgpost-46714-0-50599700-1527863508_thumb.jpg

jak ktoś w potrzebie-zapraszam na giełdę.

http://jerkbait.pl/topic/109635-tomys-bait-soft-lure-tomyego/page-4#entry2396590

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

Tomek rzucił rękawicę? Tomek, twoje dzieła powinny znajdować się w Savres pod Paryżem. To co robisz to Mistrzostwo Świata i coś więcej.

Bez przesady ;) .Ci co odlewają to i tak gum nie kupią,formy tak.To nie szkodzi rynkowi a Ci co kupują gumy to może 2-3% spróbuje swoich sił w tym fachu.

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

Niedługo łączymy siły z Modelarnia24.W sklepie będą dostępne materiały do tworzenia gum od A-Z.Oferta skierowana do pasjonatów samodzielnego tworzenia Softlure w warunkach domowych.Solidność i najwyżsej jakości materiały ze strony Marcina,fachowe doradztwo,pewne wzory,formy itd. z mojej strony.

• Like 1