Koza11 Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 A widzisz, pisałem kiedyś, że to u nas bezkwitowe, toś się złościł....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 (edytowane) Szkoda, że kusze w Polce są niedozwolone Test od 1:45 Edytowane 26 Maja 2018 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Szkoda, że kusze w Polce są niedozwolone Test od 1:45 Szkoda! Ja bym kupił Tac 15. ale łuk zwłaszcza ten to już mocna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Na zakupie.https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=oViA4amdekkMam kilka ha lasu centralnie przylegającego do Bugu. Od 4 lat mam problem z bardzo dużym stadem bobrów, które jak obserwuję niekontrolowanie się plęgną. Najpierw zeżarły wszystkue wierzby, później wpier... olchy, teraz wzięły się za dęby i sosny. Futrzak pod ochroną, a za szkody płacić nie ma chętnego Przydał by mi się taki cichy zabójca... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 New-Okoń 8-Slim. Polecam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Polecam, polecam... Ale gdzie są dostępne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Polecam, polecam... Ale gdzie są dostępne ?http://jerkbait.pl/topic/109635-tomys-bait-soft-lure-tomyego/page-4#entry2395078 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander+ Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Nowe Jazgarze9 Ripper.Wzorek próbny chodzi petarda.Będą dostępne za ok.tydzień. Tomy kiedy będziesz miał w ofercie jazgarki?...”poli się”...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Nowe Jazgarze9 Ripper.Wzorek próbny chodzi petarda.Będą dostępne za ok.tydzień. Tomy kiedy będziesz miał w ofercie jazgarki?...”poli się”...w sobote na giełdzie będą.Formy już gotowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 A Sandaczyki i okonie 10? Jest jakaś nadzieja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Nadzieja umiera ostatnia. Tomek kiedy będą dostępne Twoje rybki? Wyjdź już z pracowni i coś wystaw. Ludzie czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 (edytowane) A Sandaczyki i okonie 10? Jest jakaś nadzieja? Nadzieja umiera ostatnia. Tomek kiedy będą dostępne Twoje rybki? Wyjdź już z pracowni i coś wystaw. Ludzie czekają W sobotę wystawię co nie co.Realizuje ostatnie zamówienie hurtowe.Potem już tylko robie detal między innymi dla was. Edytowane 31 Maja 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Ja bym reflektował na słonecznice i fuckersy. Czy coś z tego będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 (edytowane) Ja bym reflektował na słonecznice i fuckersy. Czy coś z tego będzie ?Raczej od rozmiaru 7cm. Zanderki 8. Stadko 100 sztuk.Nowy design i raczej tak już zostanie.Moja produkcja na terenie PL będzie dostępna tylko i wyłącznie u mnie na stronie i tu na jerkbait.pl [sklep]. Edytowane 31 Maja 2018 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Czekam dalej na te większe sztuki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Czekam dalej na te większe sztuki ????Takie ? ...czy takie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 (edytowane) Szkoda, że kusze w Polce są niedozwolone Test od 1:45 Jak już to TAC 15.Pozwolenie można dostać.Jest to dość zawiłe ale możliwe.https://www.youtube.com/watch?v=b5nVSfv0Rlg Cena za najwyższy model ok.2000-2500 dolarów czyli porównywalnie z dobrym łukiem ale moc duuuużo większa. Edytowane 31 Maja 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 (edytowane) Dzisiaj będą na giełdzie-jazgarz9,sandacz11,okoń8. Miałem uprzedzać no to uprzedzam. Jazgarz 9 nowy model. jak ktoś w potrzebie-zapraszam na giełdę. http://jerkbait.pl/topic/109635-tomys-bait-soft-lure-tomyego/page-4#entry2396590 Edytowane 1 Czerwca 2018 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 (edytowane) "sztres" To chcem ! Mrrrr..... Edytowane 1 Czerwca 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 (edytowane) Łapie wene w weekend,burza,grad,deszcz Rozrabiamy Edytowane 2 Czerwca 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 (edytowane) W najbliższym czasie,na dniach foremki do odlewania gumek/woblerów ,wzorki pod tworzenie form dostępne w modelarnia24.Zestawy-formy,barwniki,farby,plastisol,żywica.Możliwość zakupienia całych lini produkcyjnych. Edytowane 2 Czerwca 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Tomek rzucił rękawicę? Tomek, twoje dzieła powinny znajdować się w Savres pod Paryżem. To co robisz to Mistrzostwo Świata i coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 (edytowane) Tomek rzucił rękawicę? Tomek, twoje dzieła powinny znajdować się w Savres pod Paryżem. To co robisz to Mistrzostwo Świata i coś więcej.Bez przesady .Ci co odlewają to i tak gum nie kupią,formy tak.To nie szkodzi rynkowi a Ci co kupują gumy to może 2-3% spróbuje swoich sił w tym fachu. Edytowane 2 Czerwca 2018 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zestaw killerków White Fisch 11.Dla mojego ulubionego klienta.Ma skurczesyn rozmach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Niedługo łączymy siły z Modelarnia24.W sklepie będą dostępne materiały do tworzenia gum od A-Z.Oferta skierowana do pasjonatów samodzielnego tworzenia Softlure w warunkach domowych.Solidność i najwyżsej jakości materiały ze strony Marcina,fachowe doradztwo,pewne wzory,formy itd. z mojej strony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi