Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Słonecznica choć niektórzy mówią na ten wzorek stynka.Niedługo powrót tego wzoru z nieco zmienionymi płetwami [ogonowa zostaje po staremu]. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 White Fisch 11 .Nowy kolor.Roach 11 i Sandacze 11.Przygotowane do malowania. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Dzisiejsza dnióweczka.Taka bez szaleństw .Nowy jazgarz9,okoń10,okoń8.Przygotowane do malowania 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 (edytowane) Okoń 10 VIP w trakcie malowania. Edytowane 21 Czerwca 2018 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Co to za nową guma okoń VIP? Dla wybranych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Co to za nową guma okoń VIP? Dla wybranych?Tak się "utarło" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Okoń 10 Vip. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 (edytowane) Następne White Fisch w różnych barwach + dwa nowe kolory-miodowy/hologram,perła/hologram. No i wzdrążki-wiadomo.Niedługo ten model będzie dostępny w większych ilościach,plus dwa nowe wzory na tym korpusie [zmodyfikowanym] słonecznica DS i słonecznica,płotka pintail . Edytowane 22 Czerwca 2018 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Šabľa krivočiara 7 cm. Na wypasie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Profanacja Jazgarza.Na zamówienie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Tomek. Są super Takie po żółtaczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 (edytowane) Tomek. Są super Takie po żółtaczce No ale co ludzie pomyślą po czym ja byłem jak je robiłem.A tu abstynencja pełna. Edytowane 23 Czerwca 2018 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Trzy nowe wzory w przygotowaniu.Długo oczekiwana WF 15 jointed,Słonecznica DS,Słonecznica/płotka pintail. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 (edytowane) Pstrążki. i Jazgarze 7-hologram z lekką górką dla jerkbaita. Jak ktos w potrzebie Jazgarzyki na giełdzie.Zapraszam i polecam http://jerkbait.pl/topic/109635-tomys-bait-soft-lure-tomyego/page-5#entry2408391 Edytowane 25 Czerwca 2018 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Sezon czas zacząć. choć taki na początek 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Palia 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Okonie8 i Jazgarze9.Fajrant Trochę się zasiedziałem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 (edytowane) Płotka 8 w akcji.Tylna sekcja mocno ścieniona dała zamierzony,pozytywny skutek. z tej serii przynęt oprócz płotki 8DS.Jazgarze9DS,okonie9DS,Płotka 11DS [w trakcie],Słonecznica7 [w trakcie]. Edytowane 27 Czerwca 2018 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 W przeciwieństwie do Naszych, Tomek jak zwykle w super formie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Dzisiaj jeden strzał ale nie wcięty.Na zero .Nie jest wesoło.Zero zycia na wodzie.Nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 (edytowane) Hmmm jakby miejsce znajome???? Edytowane 27 Czerwca 2018 przez Tom Rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 (edytowane) Hmmm jakby miejsce znajomeNo i uj z tego ? Kuwa syf-zero ryb.Ta meta to już historia. Edytowane 27 Czerwca 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Nawet jazie, które licznie występowały poniżej, tez zniknęły w paszczach mieszczuchów ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 (edytowane) Nawet jazie, które licznie występowały poniżej, tez zniknęły w paszczach mieszczuchówRaczej w paszczach wiochmenów z Dworów.Koślawe towarzystwo kozojebców,skarmiające psy,świnie rybami z Wisły.Paskudy! Teraz to chyba te świnie zdechną w chuj,przy obecnym rybostanie.Wiocha wymrze no i tak za 30 lat można będzie iść na ryby!!!! Ale to w przyszłym wcieleniu.To samo Soła,Skawa.Ja to się cieszę że było mi dane oglądać to bogactwo 25-30 lat temu.Soła i Skawa to była nabita rybami!Świnki-czarne dno od ryb,między nimi Brzany jak noga,Klenie jak rzuciłeś skórkę z chleba to chciały się o nią pozabijać i to Klenie!!!! nie fikoty po 20-25cm.Ludzie brali ryby,nie było no kill.W sklepach ocet na pólkach i kasza.Bidnie było ale wyjście nad wodę miało sens.Ludzie lepsi,życie lepsze.Dziewuchy zawsze chętne,teraz to co druga byznes women-skręca długopisy i nie pogadasz .Wędkarze nie wybrali tych ryb,nie wierzę w to.Coś się poprostu popsuło w naturze.Bajorka przy Sole i liny po 60cm i szczupaki teraz tam pusto! a w Sole głównie strzebla.Przykre to .Wieprzówka dopływ Skawy jaka to była rzeczka,nabita kleniami .Potem chuj tam wyregulowali,woda po kostki i jakiś debil zrobił sobie biznes z piździkami rodem z mad maxa .Jezda po rzece-to akurat ten biznes ja skasowałem bo mnie chuj strzelił i gość pozamiatany.Jak można było zmarnować to wszystko?Wisła-pusto,Soła-pusto,Skawa-pusto.Karta na ten rok na wszystie rejony 8 stów!!! i to już jest ostatnia kasa dla PZW o de mnie.Bez jaj ! za takie pieniądze to po rybach na drugi brzeg powinno się przejść.Od 2019 tylko komercja i wyjazdy.Wam juz diękuje "panowie" z PZW Walcie się na ryj i ch...j wam na grub po prostu.Pałka się "przegła" .Kontrole też macie chu....we .Na Wiśle ostatnio podjechała grupa 3 gości mundury ku...wa jak komandosi .Nas było 2 i panna żaden nie podszedł a wołaliśmy was na "szpoka" [po naszemu to setka wódki] .Co to jest? Żenua trę dupą o tretuar! Pełno w gaciach jak się ma to do kiosku handlować.Już ich widzę w konfrontacji z kłusolami hahaha.Nie daj Boże! 2019 koniec opłat.Weżcie się do roboty albo won!!!Do mnie nie radzę nawet podchodzić z kontrolą bo mam takiego wkurwa na was że lepiej nie.Ryb nie biorę ,karty nie mam i wypierd...lać.To trzeba ruszyć Panowie i żeby ten chory twór wyciąć nie płacić.Weżmiem ich ku...wa głodem.Tak nie może być do ch...ja. Edytowane 28 Czerwca 2018 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Ależ przecież możesz sobie od nich suma kupić... Między innymi za Twoje pieniądze zarybili, a teraz chcą Ci sprzedać... Ciekawe czy będą sprawdzali Kartę przy sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi