Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Następne White Fisch w różnych barwach + dwa nowe kolory-miodowy/hologram,perła/hologram.

post-46714-0-34843600-1529684501_thumb.jpgpost-46714-0-46213800-1529684516_thumb.jpg

post-46714-0-18650000-1529684529_thumb.jpgpost-46714-0-83098100-1529684543_thumb.jpg

No i wzdrążki-wiadomo.Niedługo ten model będzie dostępny w większych ilościach,plus dwa nowe wzory na tym korpusie [zmodyfikowanym] słonecznica DS i słonecznica,płotka pintail . 

post-46714-0-26688000-1529685966_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 3

Nawet jazie, które licznie występowały poniżej, tez zniknęły w paszczach mieszczuchów

Raczej w paszczach wiochmenów z Dworów.Koślawe towarzystwo kozojebców,skarmiające psy,świnie rybami z Wisły.Paskudy! Teraz to chyba te świnie zdechną w chuj,przy obecnym rybostanie.Wiocha wymrze no i tak za 30 lat można będzie iść na ryby!!!! Ale to w przyszłym wcieleniu.To samo Soła,Skawa.Ja to się cieszę że było mi dane oglądać to bogactwo 25-30 lat temu.Soła i Skawa to była nabita rybami!Świnki-czarne dno od ryb,między nimi Brzany jak noga,Klenie jak rzuciłeś skórkę z chleba to chciały się o nią pozabijać i to Klenie!!!! nie fikoty po 20-25cm.Ludzie brali ryby,nie było no kill.W sklepach ocet na pólkach i kasza.Bidnie było ale wyjście nad wodę miało sens.Ludzie lepsi,życie lepsze.Dziewuchy zawsze chętne,teraz to co druga byznes women-skręca długopisy i nie pogadasz ;) .Wędkarze nie wybrali tych ryb,nie wierzę w to.Coś się poprostu popsuło w naturze.Bajorka przy Sole i liny po 60cm i szczupaki teraz tam pusto! a w Sole głównie strzebla.Przykre to .Wieprzówka dopływ Skawy jaka to była rzeczka,nabita kleniami .Potem chuj tam wyregulowali,woda po kostki i jakiś debil zrobił sobie biznes z piździkami rodem z mad maxa .Jezda po rzece-to akurat ten biznes ja skasowałem bo mnie chuj strzelił i gość pozamiatany.Jak można było zmarnować to wszystko?Wisła-pusto,Soła-pusto,Skawa-pusto.Karta na ten rok na wszystie rejony 8 stów!!! i to już jest ostatnia kasa dla PZW o de mnie.Bez jaj ! za takie pieniądze to po rybach na drugi brzeg powinno się przejść.Od 2019 tylko komercja i wyjazdy.Wam juz diękuje "panowie"  z PZW Walcie się na ryj i ch...j wam na grub po prostu.Pałka się "przegła" .Kontrole też macie chu....we .Na Wiśle ostatnio podjechała grupa 3 gości mundury ku...wa jak komandosi .Nas było 2 i panna żaden nie podszedł a wołaliśmy was na "szpoka" [po naszemu to setka wódki] .Co to jest? Żenua trę dupą o tretuar! Pełno w gaciach jak się ma to do kiosku handlować.Już ich widzę w konfrontacji z kłusolami hahaha.Nie daj Boże! 2019 koniec opłat.Weżcie się do roboty albo won!!!Do mnie nie radzę nawet podchodzić z kontrolą bo mam takiego wkurwa na was że lepiej nie.Ryb nie biorę ,karty nie mam i wypierd...lać.To trzeba ruszyć Panowie i żeby ten chory twór wyciąć nie płacić.Weżmiem ich ku...wa głodem.Tak nie może być do ch...ja.

post-46714-0-13065500-1530168779_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 8