ObraFM Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 .......To trzeba ruszyć Panowie i żeby ten chory twór wyciąć nie płacić.Weżmiem ich ku...wa głodem.Tak nie może być do ch...ja.Jestem za, mojej kasy od tego roku już nie mają.I co ciekawe: wreszcie łowię ryby bez opłacania nieudacznika zarządzania zasobami.Jak piszesz: dla mnie może zdechnąć z głodu. PS.Wiem że nie każdy ma wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Dobrze, że suma, a nie sumów. Jeden mniej to mała strata :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Dobrze, że suma, a nie sumów. Jeden mniej to mała strata :-) Bo tam tylko ten jeden pływa ...i krompy wyżera bydle jedne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 No! i to jest to! Aż żal malować.Tylko oczko pyknę. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Jazgarz 9 na gotowo. No i takie coś.Jadę spróbować jak to i czy to działa 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) Pytanie natury technicznej . W jakie haki i gramatury zbroicie okonki 8 ?Zapomniałem lowilem na wodzie stojącej 1 - 2 m Edytowane 29 Czerwca 2018 przez roobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Główka już 3g ruszy tą gumę a haki.Nie wiem mam jaxona główki i hak jest opisany 3 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Pytanie natury technicznej .W jakie haki i gramatury zbroicie okonki 8 ?Zapomniałem lowilem na wodzie stojącej 1 - 2 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Tak pytam z ciekawości może ktoś coś ciekawego stosuje na naszych wodach gumis kiler ???? natomiast byłem tydzień nad jeziorem w Norwegii i tamtejszych okonki i szczupaków kompletnie nie interesowała ta guma ???? nie znają się i tyle ???? całe szczęście miałem od Tomka również plotki ???? szły jak ciepłe bułeczki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) N Tak pytam z ciekawości może ktoś coś ciekawego stosuje na naszych wodach gumis kiler natomiast byłem tydzień nad jeziorem w Norwegii i tamtejszych okonki i szczupaków kompletnie nie interesowała ta guma nie znają się i tyle całe szczęście miałem od Tomka również plotki szły jak ciepłe bułeczkio bywa.Pewnie żerowały na płotkach i wzdręgach. Mi wodę otworzyły dzisiaj pintaile malowane na słonecznice.Gumka mnie normalnie zoskoczyła.Przy podbiciach pięknie fika tym długim ogonkiem a przez to zgrubienia na końcu przy ściąganiu delikatnie i bardzo szybko nim pyka.Biorę to spróbować na Bolki.Okonie walą bardzo agrsywnie na to a ripperów nie chciały dzisiaj. Edytowane 29 Czerwca 2018 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) Płotka była zasysana przez takie garbusy ten ze zdjęcia 41 cm Edytowane 29 Czerwca 2018 przez roobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Płotka była zasysana przez takie garbusy ten ze zdjęcia 41 cmTa płotka czy 8mka DS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Ta ta ???? tylko chyba moje mają ciut jaśniejsze kopytko Ale to jest to ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) I jeszcze jakiś czas temu brałem White fische takie pomarańcz i pomarańcz z fioletem to były kilery na szczupłe ???? Szarpały jak Reksio szynkę ???? Edytowane 29 Czerwca 2018 przez roobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Tak myślałem że będzie działać na Bolki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Stadko Jazgarzy 9 -Starsza wersja.Będą dostępne dwie równocześnie.Mają inną pracę.Starsze lepsze na rzekę. No i jak to przy sobocie.Porządki . I tak przy okazji nowy wzorek.Pintail pracuje bardzo dobrze.Zobaczę co będzie z tej v-ki.Duży jazgarz już w trakcie.Dzisiaj odbitka i może odlew z żywicy.A teraz nad wodę.Na wędce pintail i jak trafie bolki testy ale jak będą żerować to nie ma cudów na pintaila muszą ładować.Przy okazji zobaczę na wąsy bo zawsze się kręciły na tej mecie. Duży jazgarz w trakcie tworzenia.Tak docelowo z 15cm bedzie miała ta nowa gumka.No i przy nim już dam czadu z designem! To już jest co malować i na czym kombinować z kolorami przy odlewaniu. Edytowane 30 Czerwca 2018 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 I jeszcze jakiś czas temu brałem White fische takie pomarańcz i pomarańcz z fioletem to były kilery na szczupłe ????Szarpały jak Reksio szynkę ????White Fisch to mocno prowokuje a kombinuje wzorek WF 15 z 4 przegubami. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Płotka była zasysana przez takie garbusy ten ze zdjęcia 41 cmTak to się powtwierdza.Ponoć mocno łowna bestia 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Słonecznica 8 Pintail. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Kiedy będą dostępne? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Kiedy będą dostępne? ;pza tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Dobrze jest!. ..a weną jest fishing no i wiadomo-kobiety 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 I tak patrzę i nie wiem co bym wybrał fishing czy .... obie opcje zapewne ,bo są bardzo kuszące 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Ojj ja nie mam wątpliwości co bym wybrał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) Ojj ja nie mam wątpliwości co bym wybrał Wena to kurwa!Przychodzi wtedy jak już nie masz sił.Na kacu z arytmią,wtedy atakuje! Edytowane 1 Lipca 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi