spinnerman Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Tomek jedź gdzieś daleko na ryby i utop tam tą kurwe i szatana... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Tomek jedź gdzieś daleko na ryby i utop tam tą kurwe i szatana...trza bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Mistrzu i szatan jest tylko jeden! Wena to kurwa!Przychodzi wtedy jak już nie masz sił.Na kacu z arytmią,wtedy atakuje! Ja będę nawet jak ziemia obróci się na opak a na forum będę czytał archiwum....i nie będzie tu nikogo. Też tak kiedyś myślałem...Niestety życie weryfikuje szybciej niż się Tobie wydaje!Zdrówka życzę Tomku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Też tak kiedyś myślałem...Niestety życie weryfikuje szybciej niż się Tobie wydaje!Zdrówka życzę Tomku...oj tam wiadomo .Przecież to żarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 (edytowane) Piegowate Jazgary na gotowo.Spakowane jutro wysyłka.Stoły puste trzeba jutro lać nowe wzorki. Edytowane 3 Lipca 2018 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 (edytowane) Ten to ma jaja!!! Bedzie kosił! Edytowane 3 Lipca 2018 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Ten to ma jaja!!! Bedzie kosił! P1590563.JPGKto jajka stracił na potrzeby odlewu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Ten to ma jaja!!! Bedzie kosił! Gnatogon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 (edytowane) Work!!!! . Białaski są mega skuteczne.To zrobiłem spec dla jerkabaita.Jak ktoś w potrzebie-zapraszam. http://jerkbait.pl/topic/109635-tomys-bait-soft-lure-tomyego/page-6#entry2413571 Edytowane 5 Lipca 2018 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 (edytowane) Daisy.Chyba mnie lubi .Ogólnie z Amstafami mam dobre relacje.Chyba sobie wezmę młodego od Daisy. Edytowane 5 Lipca 2018 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Patrząc na zdjęcia to raczej na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) Jazgarki holo na giełdzie jak ktoś w potrzebie. http://jerkbait.pl/topic/109635-tomys-bait-soft-lure-tomyego/page-6#entry2413571 Edytowane 5 Lipca 2018 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Roach 15 jointed -NOWOŚĆ. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Słonecznica 7 DS. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 A może by tak wobki zrobić na tym Jazgarzu .Malowanie na szybko,zajęło może 5 minut.Docelowo by było dużo lepsze.No i tu nie ma jeszcze lakieru który daje głębie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Ja Cię tu namówić żebyś odlał kilka BS6-tek?, czarny kot przebiegł mi drogę, czułem w powietrzu pecha i miałem rację bo w kolejnym podaniu straciłem ostatniego BSa a bez niego nie ma co się wybierać na bagna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Może na gumę spróbować.Mi waliły do tego.Dawałem lekką główkę.Ten na fotce ze Słowacji i z głębokiej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Start ....i finisz. Jutro malowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 i pomalowane. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Testy nowej sonecznicy 7 z rybim ogonkiem.Działa równie dobrze zbrojona klasycznie i bocznie.Stalka asekuracyjnie.Na początku szczupak postraszył i to całkiem ładny.Ledwo uciekłem mu z tą gumką.Potem już ze stalką nie chciał powtórzyć.Mimo stalki okonie dopisały.Średniaki ale i to dobre na tym łowisku.Gumka bardzo mocno na nie działa.Woda czysta i widać że łapią agresora i walą bez pitolenia się.Zachodzą od głowy to też hak może być krótki co daje lepszą pracę,zwłaszcza przy zbrojeniu bocznym. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 (edytowane) Na tą słonecznice 7cm od ciebie, tylko w starszej wersji, wyjechały dzisiaj trzy piękne boleniehttp://jerkbait.pl/topic/109431-bolenie-2018/?p=2418721Niestety zapas szybko się kurczy, także jakbyś miał jakieś na sprzedaż jestem chętny. Edytowane 15 Lipca 2018 przez robbertzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Na tą słonecznice 7cm od ciebie, tylko w starszej wersji, wyjechały dzisiaj trzy piękne boleniehttp://jerkbait.pl/topic/109431-bolenie-2018/?p=2418721Niestety zapas szybko się kurczy, także jakbyś miał jakieś na sprzedaż jestem chętny.Jak były strzały na tą starszą wersję to na nową będzie jeszcze lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Jutro lecą tam gdzie są ryby Trzeba zapełnić na nowo stoliczek.Wzdręga7,Słonecznica7.Pintail 8. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Ostatnia fotka - przy dobrze dobranej główce bolenie będą się zajadać aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Ostatnia fotka - przy dobrze dobranej główce bolenie będą się zajadać aż miło.Słonecznica z rybim ogonkiem też skutecna na bolki.Przy małej główce 3 g w trakcie podbijania robi zygzakami a pintail delikatnie pyka ogonkiem.Delikatnie ale szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi