Tomy Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Raptory pocieniowane. ...ogony pomalowane. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Kiedy raptory będą dostępne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 (edytowane) Kiedy raptory będą dostępne ?Woblerów nie robię na sprzedaż. Edytowane 28 Sierpnia 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Dzisiaj oksy na baby shad i wzdrążkę mini.Setka przekłuta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Okoń 10 Vip.Co nieco zmienione malowanie .Na bogato 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Baby shad 3,5 cm.Do prywatnego pudełeczka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturek4101 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Gdyby Ci się zapodział gdzieś blister tego "maleństwa" to chętnie odkupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Gdyby Ci się zapodział gdzieś blister tego "maleństwa" to chętnie odkupieJuż niedługo będą lepsze mikro.Wzdrążka real w tym rozmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misie.k Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Już niedługo będą lepsze mikro.Wzdrążka real w tym rozmiarze.Rezerwuje od razu pakiet :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Mikro ciernik się tworzy . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Mikro ciernik się tworzy .Już wygląda kozacko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 (edytowane) Już wygląda kozacko.Sam sie mocno wkręciłem w UL .Mam na to efekty i temat mnie porwał Edytowane 30 Sierpnia 2018 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Te oksy to maja forumowe minimum? A nie, czekaj czekaj to to sztuczne jest. ????????????????Okoń 10 Vip.Co nieco zmienione malowanie .Na bogato P1600788.JPG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 (edytowane) Mikro wzdrążki UL.Jutro będą lepsze fotki w świetle dziennym.Są dwie wersje-złote i perłowe. Raptory 6BS.Dostały ostatnią warstwę klaru.Jutro zbrojenie i wodowanie. Edytowane 31 Sierpnia 2018 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Przyznam, że zazdroszczę Ci tych małych killerów. Ddebiut modelu BS6 zdecydowanie wyprzedził moje zdolności adaptacyjne i zbyt późno odkryłem jego właściwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 (edytowane) Przyznam, że zazdroszczę Ci tych małych killerów. Ddebiut modelu BS6 zdecydowanie wyprzedził moje zdolności adaptacyjne i zbyt późno odkryłem jego właściwości...Ten model będzie w dostępny w miarę możliwości. z pozdrowieniami dla Boleniarzy.Tomy. Edytowane 1 Września 2018 przez Tomy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Grzeje!Trzeba było sobie gawrę wykopać. Raptory przetestowane ale woda jeszcze zdecydowanie za ciepła. Zbrojenie-brzuch kotwa nr 6 tył kotwa nr 8 + kółka strong 3 mm. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Tomek i po co ci tyle raptorów?Podziel się nie bądź taki.Jestem pierwszy w kolejce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 (edytowane) Dwa mogę odsprzedać Wzdrążki mini UL.Srebrne. ...i złote. Jak ktoś chętny na wzdrążki zapraszam na giełdę. http://jerkbait.pl/topic/109635-tomys-bait-soft-lure-tomyego/page-10#entry2440298 Edytowane 1 Września 2018 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Tomek biore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Tomek biore Raptory czy wzdrążki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Ja zamawiałem już miesiąc temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Tez jestem chętny na Raptory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Tez jestem chętny na Raptory...Będą na następny weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi