maciej smochy Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 A o mnie i 3 raptorki te srebrniaki...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Potestowane.Wynik 100% ok.Zero odpadu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 ZZ'Rap 9 WTD.Formy w trakcie .Wobler będzie dostępny w 3 kolorach grzbietu-miodowy,czarny,oliwka. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Nie może też zabraknąć jaziowo kleniowego Hooligansa 4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Widzę że ciągnie wilka do lasu,czekam teraz na jakieś klasyki z drewna ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Tomek fajnie że wracasz do woblerów choć trochę [emoji6] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Tomek fajnie że wracasz do woblerów choć trochę [emoji6] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu TapatalkaTak jako odskocznia od gum.Dzisiaj sobie dałem na luz-piątek,sobota,niedziela tak sobie ustaliłem to są dni wolne od pracy.Na federku sobie posiedziałem.Ręce bolą ! 30 sztuk takich 3-4kilo.Bardziej mi chodziło o jesiotry bo są tam klocki pod 20 kilo no ale dobre i to.Woda piękna,kryształ,głęboka 9 metrów.Jutro na bolki z ZZ'Rap9 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White--fish Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Tomku, którego Sphere Feeder używasz? Jak Ci się to spisuje? Pod kija podpięta Ultegra 5500? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Tomku, którego Sphere Feeder używasz? Jak Ci się to spisuje? Pod kija podpięta Ultegra 5500?Tak ultegra 5500.Sphere 3,90m do 100g.Wędki super.Myślę że cała seria warta uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Następne Raptorki w trakcie malowania. ZZ'Rap 9 WTD-miodowy grzbiet.Będzie w kolorach grzbietu ciemno szary,miodowy,oliwka. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Tomek fedruje karpie i jesiotry a tu Jego gumki bolenie łykają.Tak jak obiecałem, boleń na słonecznicę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Tomek fedruje karpie i jesiotry a tu Jego gumki bolenie łykają.Tak jak obiecałem, boleń na słonecznicę BOL 2,1.jpg BOL 4,1.jpgNa pintaila je ogarniaj.Działa super na bolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 (edytowane) Woblery boleniowe Raptor 6 BS dostępne na giełdzie.Jak ktoś w potrzebie zapraszam. http://jerkbait.pl/topic/109635-tomys-bait-soft-lure-tomyego/page-10#entry2444762 Edytowane 9 Września 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Sklep PL odhaczony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Dzisiaj lechory.Trzeba większy podbierak kupić i po weekendzie od jutra praca-woblery,gumy i casting.Na zz'rap 9 mocno pakują oksy,zrobiłem na próbę mniejszy model tego woblera ok.6cm.Niedługo testy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Płotki 8 jerk po opalizacji. oczka pomalowane,jeszcze dostaną detale ale to już jak będą na woblerach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Dzisiaj okonie 10 -sprzedane i konkretniejsze stadko wzdrążek UL na weekend wstawię. Teraz kawka i na oksy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 wzdrążki na weekend a konkretnie, mniej wiecej to kiedy bo znów nie zdąże..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Dam znać dzień przed wstawieniem tu w wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 (edytowane) ...i połowione na wzdrążkę złotą z krwisto czerwonym kopytkiem. Edytowane 11 Września 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Płotki 8 -jerk. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 (edytowane) i taki próbny 6 WTD.Oksy mi goniły za 9 tką to im zrobiłem 6steczkę.Niedługo testy.Nazwa hadlowa -Anorektyk6-Tak na szybko robiony.Zobaczę jak testy czy warto w to iść . Edytowane 12 Września 2018 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Nazwa handlowa bardzo trafna. Mnie już skusił. Bolki zapewne też mu się nie oprą.Czuję że będą walić w niego aż miło. Chętnie go przygarnę razem z trzema 9 WTD na które czekam z niecierpliwością.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 (edytowane) Nazwa handlowa bardzo trafna. Mnie już skusił. Bolki zapewne też mu się nie oprą.Czuję że będą walić w niego aż miło. Chętnie go przygarnę razem z trzema 9 WTD na które czekam z niecierpliwością..Zobaczymy.Bardziej o oksy mi chodzi ale bolki też mogą w to pakować. Edytowane 13 Września 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Zamówienie dotarło, wobki pierwsza klasa. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi