Tomy Opublikowano 13 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Dzisiaj mikro wzdrążki wjadą na giełdę.Obiecałem dam znać no to daje znaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Na pintaila je ogarniaj.Działa super na bolki. Tomek ogarnąłem, działa Na mikro wzdrążki także Boleczka dostane. Muszę tylko poczekać na warkocze w Odrze, bo jak na razie u mnie to ledwo płynący siurek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 (edytowane) Tomek ogarnąłem, działa BOLL 3,1.jpg BOLL 1,1.jpg Na mikro wzdrążki także Boleczka dostane. Muszę tylko poczekać na warkocze w Odrze, bo jak na razie u mnie to ledwo płynący siurek No! Brawo!.Pintaila wystarczy ściągać on ma taką drobną pracę ogonową.Ładnie pyrka tą pałeczką.Po to jest to zgrubienie na końcu.Wzdrążki gotowe. jak ktoś w potrzebie zapraszam na giełdę. http://jerkbait.pl/topic/109635-tomys-bait-soft-lure-tomyego/page-11#entry2447117 Edytowane 13 Września 2018 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Płotki 8 jerk.Gotowe,uzbrojone.Jutro wodowanie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Anorektyk 6 WTD w akcji. 6cm waga 12g.Bez problemu można prowadzić powierzchniowo i tak było dzisiaj łowione.Lotność-petarda 60 metrów bez problemu.Brania super z głośnym CMOK!!! i jazda. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 ZZ'Rap 10.Z testów wannowych praca ok i raczej na 99% będzie dobrze.Niedługo wodowanie na Wiśle. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Idąc za ciosem po udanym debiucie anorektyka white fisch,powstaje anorektyk 7 perch. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Dzisiaj jadły mini wzdrążki-złote z czerwonym kopytkiem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Taki zestaw dla kolegi z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 ej! to dorzuć mi proszę sztukę! może nie zauważy... ;] Ł>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 (edytowane) Dzisiaj dużo ale drobiazg na federa.Od 4 rano na nogach.Najpierw praca,potem ryby.Oczywiście okonie goniły jak wściekłe ! Zawsze tak jest jak jestem z federem. Edytowane 18 Września 2018 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Woblery nowe stadko.Płoć 8 jerk i ZZ'Rap 9 WTD.Będzie na dniach ok.100sztuk.Dochodzi kolega do firmy i tak na 90 % będą szerzej dostępne.Ważne że jest jak mój brat.Ups! nigdy nie miałem.Brawo dla mojej Mamy nie lubię podziałek ???? .No dobra nadaje na tych samych falach ,tylko ma więcej cierpliwości no i ma dużo więcej zdolności manualnych o de mnie.Myślę że tu zaskoczymy i to bardzo!.Wróci sporo sprawdzonych konstrukcji.Między innymi "paniker spanikowany" 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Jeśli ma dużo więcej zdolności manualnych od Ciebie to... , spoko . Brak pytań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Ooo "węże" będą Woblery nowe stadko.Płoć 8 jerk i ZZ'Rap 9 WTD.Będzie na dniach ok.100sztuk.Dochodzi kolega do firmy i tak na 90 % będą szerzej dostępne.Ważne że jest jak mój brat.Ups! nigdy nie miałem.Brawo dla mojej Mamy nie lubię podziałek .No dobra nadaje na tych samych falach ,tylko ma więcej cierpliwości no i ma dużo więcej zdolności manualnych o de mnie.Myślę że tu zaskoczymy i to bardzo!.Wróci sporo sprawdzonych konstrukcji.Między innymi "paniker spanikowany" P1370986.JPG P1370988.JPG P1370991.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Pierwsze ZZ'Rap 10 ukleja/natura po opalizacji. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 @Tomy wreszcie jakieś wobki w wątku! tak trzymać! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 (edytowane) @Tomy wreszcie jakieś wobki w wątku! tak trzymać! No tak się porobiło.Kolega dołącza do zespołu i działamy.Do odlewania gum też przyuczam.Dla siebie zostawiam tylko malowanie.Woblery to moja pasja.Kocham to robić.Jesień idzie i w życiu i za oknem .... To też rower będzie elektryczny na przyszłe lato jak bóg da dożyć Edytowane 18 Września 2018 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 zagadka!.Co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Flamenco dance, Seville, Spain. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Toz przecież widać ,ze to SALAMANDRA ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 (edytowane) Witam !! prawie wszyscy na tym forum robią zajeb,,,ste naturalne przynęty i czapa spada,,,Ale ty Tomy moim zdaniem robisz najlepszy w tej okolicy Lurebuilding !! i tyle . Edytowane 19 Września 2018 przez andre99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 zagadka!.Co to jest? Toż to Tomek który podskoczył z radości i zrobił pajacyka Tylko co tam mu zwisa?Krawat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 (edytowane) Rozwiązanie zagadki to jest opalający się koń. Edytowane 19 Września 2018 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 (edytowane) Rozwiązanie zagadki to jest opalający się koń. Oj ja gupi. Żeby opalającego się konia nie rozpoznać Edytowane 19 Września 2018 przez Iresta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 (edytowane) jaszczur jak nic... projekt tatuażu :] .... no tak.... Edytowane 19 Września 2018 przez amalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi