Tomy Opublikowano 28 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Okoń 7 WTD - anorektyk.Konstrukcja charakteryzuje się bardzo dobrą lotnością.Mimo sporej wagi łatwy do prowadzenia przy powierzchni.Przeznaczenie-Okoń.Oczywiście gwarantuje przyłowy szczupaków.Łowić ze stalką. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Esox 15 yellow/fluo stripes. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Okoń 7 WTD - anorektyk.Konstrukcja charakteryzuje się bardzo dobrą lotnością.Mimo sporej wagi łatwy do prowadzenia przy powierzchni.Przeznaczenie-Okoń.Oczywiście gwarantuje przyłowy szczupaków.Łowić ze stalką. Ja pierniczę To jest moje marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 (edytowane) Ja pierniczę To jest moje marzenie Wchodzi na stałe do oferty.Tylko malowanie podciągnę bo to na fotce to tak na szybko Robie się już całkiem dobra oferta:1.Raptor6BS2.Raptor8BS3.ZZ'Rap 9 WTD4.ZZ'Rap 10 Ukleja.5.Anorektyk uklejka/płotka 66.Anorektyk okoń 77.Płoć 8 jerk.8-zaraz wstawię nowy projekt ok.Jest tak z grubsza.Jutro będzie wygłaskany i forma-Szczupak 12 WTD. Malowanie esoxa to będzie prawdziwa frajda Edytowane 29 Września 2018 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Wchodzi na stałe do oferty.Tylko malowanie podciągnę bo to na fotce to tak na szybko Robie się już całkiem dobra oferta:1.Raptor6BS2.Raptor8BS3.ZZ'Rap 9 WTD4.ZZ'Rap 10 Ukleja.5.Anorektyk uklejka/płotka 66.Anorektyk okoń 77.Płoć 8 jerk.8-zaraz wstawię nowy projekt ok.Jest tak z grubsza.Jutro będzie wygłaskany i forma-Szczupak 12 WTD. P1610896.JPG P1610893.JPG P1610888.JPG Malowanie esoxa to będzie prawdziwa frajda Takiego to sam bym z chęcią maznął zabawa przednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 97cm na sandacza 11stkę. Claudio Spain też się nie obija. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Cześć Tomek,masz wolnego Esoxa 15 yellow/fluo stripes x 5 sztuk? Wziąłbym jak są wolne. Pozdrawiam,Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 (edytowane) Cześć Tomek,masz wolnego Esoxa 15 yellow/fluo stripes x 5 sztuk? Wziąłbym jak są wolne. Pozdrawiam,SławekDo zrobienia na zamówienie.Te lecą do Niemiec.Zapraszam na priv. Edytowane 30 Września 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Hej Tomy.Od niedawna łowię Twoimi gumkami i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony. Pozwolę sobie zamieścić zdjęcie, które jest dość obrazowe i polecam parę słów o użyciu różnych przynęt na ostatniej wyprawie.Twoje okonki wymiatały. http://jerkbait.pl/blog/14/entry-503-spinning-i-casting-czy-jednak-odwrotnie-oby-zawsze-takie-dylematy/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 (edytowane) Hej Tomy.Od niedawna łowię Twoimi gumkami i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony. Pozwolę sobie zamieścić zdjęcie, które jest dość obrazowe i polecam parę słów o użyciu różnych przynęt na ostatniej wyprawie.Twoje okonki wymiatały. http://jerkbait.pl/blog/14/entry-503-spinning-i-casting-czy-jednak-odwrotnie-oby-zawsze-takie-dylematy/ GOYC3210.JPGPaweł dla Ciebie to ja zestaw szykuje.Teraz jeszcze poodbiłem lewel .Jedna prośba załatw mi Daiwę Hexagon muchołapkę.Miałem sprzedałemi żałuję .Mnie te nowej generacji muchówki kompletnie nie pasują.Albo Amorphousa Edytowane 30 Września 2018 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Od 4 rano akcja i zamówienie do Niemiec zamknięte.Pakowanie i wysyłka. w tym sandacze 11 biała perła. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Paweł dla Ciebie to ja zestaw szykuje.Teraz jeszcze poodbiłem lewel .Jedna prośba załatw mi Daiwę Hexagon muchołapkę.Miałem sprzedałemi żałuję .Mnie te nowej generacji muchówki kompletnie nie pasują.Albo Amorphousa To miłe, że będzie można coś szybko zakupić, nie chcę już słodzić, ale trwałość i wygląd mega!Pięciu przyjaciół już zainfekowanych, podoba się!Czy Hexa była wcześniej moja? Ta którą miałeś? Także ją dobrze wspominam, choć moje muszkowanie wymaga teraz innych wędzisk.Stare Daiwy miały sznyt, tylko obserawcja ebay UK może uleczyć Twoje rany .Stare serie-Hexagon, Profly, Supershinobi, Osprey, Amorphous, - kto zna ten docenia.Szczególnie Alltmor starego wypustu wart grzechu.Zalinkuję Tobie gdy trafię coś fajnego...Ze staroci pozostał piękny ultralite Hardy , ale raczej do streamera.Wracając do gum - podpowiedz gdzie najszybciej zamówić... Ufność drapieżnika-przypon z pyska! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 (edytowane) łooooo! smoki i gołe baby łoooo!Rycerz na koniu mknie.Łoooooo! Pędzi jak pojebanyyyy .Łoooo !szybciej już nie da się ..... Pracownia ogarnięta. Lakierów zabrakło trzeba było zrobić,na jutrzejsze malowanie.Lakiery na ogony-orange,Zielony na grzbiety,czarny na pasy i czarny na żrenice oczek bo to dwie różne receptury. Trzeba jakiś krem nawilżający mada faka ! Edytowane 30 Września 2018 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 To miłe, że będzie można coś szybko zakupić, nie chcę już słodzić, ale trwałość i wygląd mega!Pięciu przyjaciół już zainfekowanych, podoba się!Czy Hexa była wcześniej moja? Ta którą miałeś? Także ją dobrze wspominam, choć moje muszkowanie wymaga teraz innych wędzisk.Stare Daiwy miały sznyt, tylko obserawcja ebay UK może uleczyć Twoje rany .Stare serie-Hexagon, Profly, Supershinobi, Osprey, Amorphous, - kto zna ten docenia.Szczególnie Alltmor starego wypustu wart grzechu.Zalinkuję Tobie gdy trafię coś fajnego...Ze staroci pozostał piękny ultralite Hardy , ale raczej do streamera.Wracając do gum - podpowiedz gdzie najszybciej zamówić... WIUT2912.JPG Ufność drapieżnika-przypon z pyska!Paweł u mnie bezpośrednio.Robię zestaw dla Ciebie jak bedzie "ready" dam znać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 (edytowane) ZZ'Rap 10 [10cm/18g] Jest to imitacja uklejki. P1610846.JPG uuuuuuu :0 top top. Edytowane 1 Października 2018 przez salmon1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Paweł u mnie bezpośrednio.Robię zestaw dla Ciebie jak bedzie "ready" dam znać.Super, dziękuję, i czekam na info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Pacanyyyyy ni buuuchajj .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 (edytowane) . Edytowane 2 Października 2018 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Nie pasuje to Twoja sprawa , zgłoś do moda i wypierdol , nie ma to nic wsólnego z Twoją twórczością Na co dzień używam poprawnej polszczyzny ale niepoprawna nie jest mi obca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Nie pasuje to Twoja sprawa , zgłoś do moda i wypierdol , nie ma to nic wsólnego z Twoją twórczością Na co dzień używam poprawnej polszczyzny ale niepoprawna nie jest mi obca O fuktycznie przesadziłem dzięki mat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 P1610990.JPG P1610986.JPG Trafi coś z takich na giełdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 P1610990.JPG P1610986.JPG Trafi coś z takich na giełdę?Na przyszły weekend.No i jesień kropi i zimno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 (edytowane) oooo smoki i gołe baby .Rycerz na koniu mnknie.,Pędzi jak pojebany.szybciej już niue da się. Edytowane 2 Października 2018 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Tomy trzustka ci jebnie od tego tyskacza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 (edytowane) Tomy trzustka ci jebnie od tego tyskacza Tyskie waliw organy wszyskie. Edytowane 2 Października 2018 przez Remicki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi