Tomy Opublikowano 26 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Mini kiełbik w trakcie tworzenia.Największy problem będzie z wąsikami ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 wtryskowo i wąsiki wyjdą-tylko zabawa z odpowietrzeniami,ale Ty jakiś patent znajdziesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 wtryskowo i wąsiki wyjdą-tylko zabawa z odpowietrzeniami,ale Ty jakiś patent znajdziesz.Odpowietrzanie to najmniejszy problem.Od końcówek wąsików kanaliki i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Muchołapka Amorphous spakowana.Leci do FishingArt celem bezkompromisowego przezbrojenia,lakierowanie blanku itd.Inne paki też odhaczone.Taki dzień wysyłek dzisiaj. Tomy jak już będzie gotowa i ją odbierzesz to pochwal się jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Tomy jak już będzie gotowa i ją odbierzesz to pochwal się jak wyszło Jasna sprawa Słonecznice,płotki i sandaczyki. Zbrojenie przelotowe słonecznicy.Narazie próby jak to działa.Potem jak się sprawdzi będą już z kanalikiem na rurkę i z wgłębieniem pod ciężarek. Najpierw dajemy stoper gumowy na linkę,przeciągamy linkę przez rurkę na linkę dajemy ciężarek,kółko łącznikowe i kotwiczkę.Stoperem od góry blokujemy i gotowe. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 (edytowane) Klenik z rybim ogonkiem się robi ! Będzie fajna bolenióweczka z pracą podobną do woblera R6BS tyle że z gumy.Rano goniły za słonecznicami gumowymi ale coś im nie grało.Po za tym były niemrawe.Pogoda słaba no to relax z gierką. pierwszy dług odzyskany he he he Nie zważając na krzyk matki wpier...lają się do chatki ....!!! Edytowane 27 Października 2018 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) Klenik 10 fischtail. Dzisiaj odlewy cierniki.Zaraz malowanie i coś tam trafi na giełdę w tym nowy kolor. Edytowane 28 Października 2018 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) Gotowe. Jak ktoś w potrzebie,zapraszam na giełdę. http://jerkbait.pl/topic/116332-s-tomys-bait-soft-lures-cierniczki-4/page-4#entry2472546 Edytowane 28 Października 2018 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Anorektyk w jeziorze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Anorektyk w jeziorze Pięknie a ja wszystkie kurna sprzedał !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Pięknie a ja wszystkie kurna sprzedał !!!! Pogadaj z twórcą, może coś Ci zrobi... A zresztą nie, bo jeszcze zaczną gadać - to ten, co do siebie mówi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) Jestem dziabnięty !!!!dziabnięty to ja.Nie pytaj co będzię jutro !!! Woblery odlane.Dzisiaj dniówka mocna była .W pracowni burdel na kołach!!! A w sobotę dziewczę sprzątało i miałem tak czyściutko Woblery będzie odlewał mój kumpel a w sumie przyjaciel z którym robiliśmy różne biznesy i nigdy obsuwy nie było.Ja się zajmę malowaniem.Tu już pełne zaufanie do niego mam.Przy gumach też bierze udział od dłuższego czasu.Ja na detale nie mam nerwów.Wzorki latają po pracowni bo już następny pomysł w głowie a tu siedź nad płetewką!.Wzory moje i projekty.Odlewy na moich formach,projektach,jego broszka, nie da się robić wszystkiego.Na początku fajnie.To tak jak z kobietami kilka na raz jest super ale to tylko na początku.Potem zawsze są kłopoty .Trzeba podzielić tą pracę .Docelowo jeszcze parę osób chce wciągnąć w tą moją manufakturę.Cel jest prosty-tylko tworzyć .Teraz rypie 18 godzin na dobęi po kościach czuje że już chyba zaa stary na to jestem.Choć lubię być zmęczony pracą.Woblery będą produkowane ze względu na sentyment.Wiadomo i to widać że jestem sentymentalny i romantyczny.Jerkbait -FOREVER! Tu zawsze będzie to co nigdzie indziej dostępne nie będzie.Docelowo podwiesze ten sklep-obiecuje. Edytowane 28 Października 2018 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) No i super. Ma być ciepło. Zdążą połowić. Edytowane 28 Października 2018 przez kanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) Będzie się działo młody! Nawet przy alkoholu trza zachować letko rozum! Ale chuj tam -podziałamy! Ostatni raz! Ta Twoja kuzynka to za moją żonę .Kocham się w niej już od10lat .No i ch...j nie widzi mnie! Nawet wiersza niej napisalem ! To już jest despero!. Edytowane 28 Października 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Pierwszego nie przepijam, drugiego zresztą teżTrzeciego i czwartego i piątego też nieNa kolorowe drinki wiem że jest teraz modaDla mnie drink najlepszy to spirytus plus wodaPije cały dzień, do domu rzadko wracamW życiu tylko raz po perfumach miałem kaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 HAHAHAHA toś Tomek pojechał będę ją nakręcał na to żeby została twoją żonka hehehe takią grafę Ci walne w pracowni oczywiście z twoim logog tomy baits to o tych co na naszej wiselce i sole biora wszysstko na mielone coraz mniej rybek a jak wypuszczam to patrza na mnie jak na debila chołota jedna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Co tu się dzieje? @Tomy czasem ciężko za Tobą nadążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Po prostu musi czasami odreagować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 P1620839.JPG Pierwszego nie przepijam, drugiego zresztą teżTrzeciego i czwartego i piątego też nieNa kolorowe drinki wiem że jest teraz modaDla mnie drink najlepszy to spirytus plus woda Pije cały dzień, do domu rzadko wracamW życiu tylko raz po perfumach miałem kaca. Bardzo fajny wiersz... trochę ala Charles Bukowski ... :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Bardzo fajny wiersz... trochę ala Charles Bukowski ... :] to tekst piosenki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 to tekst piosenki... ... i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 ... i wszystko jasnejakbym takie teksty potrafił robić to raczej z bajtami bym się pożegnał Ale są mega !!! Chciałbym gościa poznać i wypić z nim.Czuje że dużo tematów by byuło ruszonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 (edytowane) HAHAHAHA toś Tomek pojechał będę ją nakręcał na to żeby została twoją żonka hehehe takią grafę Ci walne w pracowni oczywiście z twoim logog tomy baits to o tych co na naszej wiselce i sole biora wszysstko na mielone coraz mniej rybek a jak wypuszczam to patrza na mnie jak na debila chołota jedna 20181028_2116241 (Copy).jpg 20181028_2116503 (Copy).jpgOna nie zostanie moja żoną!Raz że za dużo wie i się boi ,dwa jest moim przyjacielem a z tej drogi ciężko przejść na tą stopę.Bardzo ładna i super dziewczyna .Od 15 stu lat się kręcę koło niej i się waham ! Kocha tego swojego policjanta ,nie chce tego popsuć. Edytowane 29 Października 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 No Ewelinka jest gitarka na kazdy temat z nią pogadsz zostawiłeś coś u niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi