Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tomy jak już będzie gotowa i ją odbierzesz to pochwal się jak wyszło  :)

Jasna sprawa ;)

Słonecznice,płotki i sandaczyki.

post-46714-0-81940700-1540630700_thumb.jpgpost-46714-0-95398900-1540630714_thumb.jpgpost-46714-0-43302100-1540630732_thumb.jpg

Zbrojenie przelotowe słonecznicy.Narazie próby jak to działa.Potem jak się sprawdzi będą już z kanalikiem na rurkę i z wgłębieniem pod ciężarek.

Najpierw dajemy stoper gumowy na linkę,przeciągamy linkę przez rurkę na linkę dajemy ciężarek,kółko łącznikowe i kotwiczkę.Stoperem od góry blokujemy i gotowe.

post-46714-0-86214800-1540631009_thumb.jpgpost-46714-0-66834000-1540631020_thumb.jpg

• Like 10

Klenik z rybim ogonkiem się robi ! Będzie fajna bolenióweczka z pracą podobną do woblera R6BS tyle że z gumy.

Rano goniły za słonecznicami gumowymi ale coś im nie grało.Po za tym były niemrawe.Pogoda słaba no to relax z gierką.

post-46714-0-85151900-1540654929_thumb.jpg

pierwszy dług odzyskany he he he  :rockon:

post-46714-0-10886200-1540654981_thumb.jpg

Nie zważając na krzyk matki wpier...lają się do chatki ....!!!

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

Jestem dziabnięty !!!!dziabnięty to ja.Nie pytaj co będzię jutro !!!  

Woblery odlane.Dzisiaj dniówka mocna była .W pracowni burdel na kołach!!! A w sobotę dziewczę sprzątało i miałem tak czyściutko  :lol:

post-46714-0-01469000-1540754905_thumb.jpg

Woblery będzie odlewał mój kumpel a w sumie przyjaciel z którym robiliśmy różne biznesy i nigdy obsuwy nie było.Ja się zajmę malowaniem.Tu już pełne zaufanie do niego mam.Przy gumach też bierze udział od dłuższego czasu.Ja na detale nie mam nerwów.Wzorki latają po pracowni bo już następny pomysł w głowie a tu siedź nad płetewką!.Wzory moje i projekty.Odlewy na moich formach,projektach,jego broszka, nie da się robić wszystkiego.Na początku fajnie.To tak jak z kobietami kilka na raz jest super ale to tylko na początku.Potem zawsze są kłopoty ;).Trzeba podzielić tą pracę .

Docelowo jeszcze parę osób chce wciągnąć w tą moją manufakturę.Cel jest prosty-tylko tworzyć .Teraz rypie 18 godzin na dobęi po kościach czuje że już chyba zaa stary na to jestem.Choć lubię być zmęczony pracą.Woblery będą produkowane ze względu na sentyment.Wiadomo i to widać że jestem sentymentalny i romantyczny.Jerkbait -FOREVER! Tu zawsze będzie to co nigdzie indziej dostępne nie będzie.Docelowo podwiesze ten sklep-obiecuje.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Będzie się działo  :rockon:

młody! Nawet przy alkoholu trza zachować letko rozum! Ale chuj tam -podziałamy! Ostatni raz! Ta Twoja kuzynka to za moją żonę .Kocham się w niej już od10lat .No i ch...j nie widzi mnie! Nawet wiersza niej napisalem ! To już jest despero!.

Edytowane przez Tomy

HAHAHAHA toś Tomek pojechał będę ją nakręcał na to żeby została twoją żonka hehehe takią grafę Ci walne w pracowni oczywiście z twoim logog tomy baits to o tych co na naszej wiselce i sole biora wszysstko na mielone coraz mniej rybek a jak wypuszczam to patrza na mnie jak na debila chołota jednapost-52245-0-00749600-1540792955_thumb.jpgpost-52245-0-33860800-1540792990_thumb.jpg

• Like 1

attachicon.gif P1620839.JPG

Pierwszego nie przepijam, drugiego zresztą też

Trzeciego i czwartego i piątego też nie

Na kolorowe drinki wiem że jest teraz moda

Dla mnie drink najlepszy to spirytus plus woda

Pije cały dzień, do domu rzadko wracam

W życiu tylko raz po perfumach miałem kaca.

Bardzo fajny wiersz... trochę ala Charles Bukowski ... :]

HAHAHAHA toś Tomek pojechał będę ją nakręcał na to żeby została twoją żonka hehehe takią grafę Ci walne w pracowni oczywiście z twoim logog tomy baits to o tych co na naszej wiselce i sole biora wszysstko na mielone coraz mniej rybek a jak wypuszczam to patrza na mnie jak na debila chołota jednaattachicon.gif 20181028_2116241 (Copy).jpgattachicon.gif 20181028_2116503 (Copy).jpg

Ona nie zostanie moja żoną!Raz że za dużo wie i się boi ,dwa jest moim przyjacielem a z tej drogi ciężko przejść na tą stopę.Bardzo ładna i super dziewczyna .Od 15 stu lat się kręcę koło niej i się waham ! Kocha tego swojego policjanta ,nie chce tego popsuć.

Edytowane przez Tomy