Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Raptory nowe 6,5 dostępne za ok.tydzień może dwa w każdym bądź razie rusza produkcja.

post-46714-0-42628500-1540906672_thumb.jpg

Jeśli chodzi o skuteczność to gwarantuje wam dobre łowienie.Długo nad tym myślałem .Spro to trwało no ale jest w końcu i będzie dawał rapy i na rzece i na wodzie stojącej.

Edytowane przez Tomy

Tylko masz się trzymać !!! Jak polecisz po bandzie to od razu szykuj 2 stówki.Siostre masz fajną,to chyba Twoja siostra już nie jarzę ale dba o Ciebie i to szanuj i bądź pewny że szybciutko się dowiem jak coś zaczniesz z ciemną stroną mocy i wtedy ja osobiście Cię z tego wyciągnę i będzie bolało!!! Po prostu masz talent,jesteś nie głupi chłopak i szkoda Cię.Na listwach Ci odrysuje moje stare ZZ"rapy .Zrobisz,ja przetestuje a ludzie na to czekają .Tylko musisz być rzetelny! U mnie jedna obsuwa i nie ma Cię.Nie mam czasu się kłócić,przepychać itd.Wiem że podołasz z tym tematem a co będę dla siebie trzymał ja kocham drewno ale nie ma szans do tego wrócić.

Tak ! no ja czasem lecę po bandzie ale to już 5 dych z hakiem w sumie końcówa.Ty jesteś młody chłopak i masz potencjał .Odbij od tego towarzystwa trzepakowego jak już musisz wypić to pij sam.Ze mną sie nie napijesz i naprawdę wiem co piszę .Jestem wredny po alkocholu.Ale czasem trzeba i daje sporo weny.rozwiazuje czasem sprawy które na trzeźwo nie da się załatwić.To dobra rzecz! Tylko nie wolno się dać złapać w szpony nałogu.Jak już to tylko wóda czysta żadne piwa ,wina i inne chujowiny.To w sumie tak do wszystkich luremakerów sie tyczy! Macie czasem słabe dni prawda ?

Naprawdę uważasz ,że picie kilka dni pod rząd o czym piszesz kilka postów dalej,czy picie samemu to nie nałóg?Tomy,człowieku,chcesz kogoś wyciągać z nałogu mając sam problem?Biciem?

Od lat śledzę Twój wątek,mam wrażenie,może błedne,że długi czas nie piłeś.Rzuć to gówno,pokaż na prawdę twardy charakter.Trzymam za Ciebie kciuki pozdro.

• Like 2

Ciernik 4 jeszcze lepiej kusi moim zdaniem.Masz zrobione stadko srebrnych i różowych.

attachicon.gif P1620810.JPGattachicon.gif P1620827.JPG

Raptor 10.

attachicon.gif 12027350_428768083976921_5731030594419599734_o.jpg

Cieszy mnie to, bardzo.

Dziś, wzdrążka nie mogła się przebić do większych osobników, zmiana na srebrną słonecznicę 7 fish tail, pomogła. Zbrojona bocznie, na główce 3g, dała pod wieczór, kilka średniaków, a zasysały ją konkretnie.

post-58947-0-34647300-1541197732_thumb.jpg

Tak a zbrojona klasycznie też daje dobre efekty.Ja osobiście to nie przepadam za zbrojeniem bocznym.

post-46714-0-41454900-1541223531_thumb.jpg

Jak ktoś w potrzebie ,coś większego na Oksy-płoteczki 7 i zanderki 8.

Zapraszam na giełdę.

http://jerkbait.pl/topic/116332-s-tomys-bait-soft-lures-cierniczki-4/?p=2461329

Edytowane przez Tomy

Kiedy można się spodziewać nowych tworów na giełdzie? Muszę wiedzieć kiedy zwiększyć czujność :D Wzdrążki już mi się kończą, okonie nie mają dla nich litości. Przy pierwszej okazji muszę zwiększyć zapas ;)

Na Słonecznice formy robię i za tydzień będą gotowe .Strzebla rusza z początkiem sezonu pstrągowego na 100% Korpus będzie ten sam ale faktura łuski przy strzebli to krata mi nie pasuje.Ma być w "choinkę" 

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Na Słonecznice formy robię i za tydzień będą gotowe .Strzebla rusza z początkiem sezonu pstrągowego na 100% Korpus będzie ten sam ale faktura łuski przy strzebli to krata mi nie pasuje.Ma być w "choinkę" 

I ciutkę drobniej. ;)