Tomy Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 I ciutkę drobniej. To jest mikro guma.Drobniej to chyba że Ty mi wytniesz nożykiem tą choinkę. Cierniczki 4 -natura.Nowy kolor i z tych jestem najbardziej zadowolony ! 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Słonecznice będą w jakim rozmiarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 (edytowane) Słonecznice będą w jakim rozmiarze?Napisałem już to.Wszystko jest w wątku. Edytowane 4 Listopada 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 (edytowane) Próbne odlewy nowego modelu UL.4cm .Imitacja narybku-białej rybyFajne te mikrusy Fotki strzebelki z górskiej rzeki , może do projektu sie przyda Kolego @'mat, taki doświadczony wędkarz i bierze Strzeblę do SUCHEJ dłoni???Zdjęcia usunąłem. Edytowane 4 Listopada 2018 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 (edytowane) Fajne te mikrusy Fotki strzebelki z górskiej rzeki , może do projektu sie przyda 20180930_111143.jpg 20180930_111152.jpgSłabawa choć też będzie taka .Jak szaleć to szaleć. Edytowane 4 Listopada 2018 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 przyznaje, nowy ciernik miażdży jaja... jak to mówią amerykaniny: Respect Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) Mini wzdrążki 4 .Takie małe stadko .Nowe farby,nowe techniki malowania.Narazie się uczę to co sobie wymyśliłem.A miałem już tak opanowane stare metody .Jak to mówią-"nie miała baba problemu,kupiła se kozę" No ale dobrze się bawię. Coś tam na giełdę wpadło http://jerkbait.pl/topic/116332-s-tomys-bait-soft-lures-cierniczki-4-i-inne/page-6#entry2476896 Edytowane 5 Listopada 2018 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Pędzelki do mikrobajtów zakupione 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Słonecznica 4 mikro.Zbrojona w główkę gamakatsu 1,5g na haczyku mikro nr 8.Praktycznie wychodzi zaraz za głową i to idealnie działa .Zero pustych pobić.Rybka wpięta idealnie.Ponad 100 sztuk przekłute,wszystko pływa dalej rzecz jasna . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Dużo kolegów pisało o gumkach typowych na jazie,klenie,wzdręgi.Działam w temacie .Na tą chwilę nazwa Alien 2,5.Malowanie będzie różne-na kiełża,na dżdżownice itd.Gumka mikro 2,5cm. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Tomek, ten Alien jako Obcy ósmy pasażer Nastromo (z jego postacią larwalną mi się twoje dzieło kojarzy) ma pyszczkiem po powierzchni śmigać a ogonkiem merdać pod wodą? Słuszna koncepcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) Tomek, ten Alien jako Obcy ósmy pasażer Nastromo (z jego postacią larwalną mi się twoje dzieło kojarzy) ma pyszczkiem po powierzchni śmigać a ogonkiem merdać pod wodą? Słuszna koncepcja. Normalnie pod wodą ma całość śmigać.Jak zacznę robic top watery o długości 2,5 cm to pójdę od razu do psychiatry Główka będzie nie z przodu a w tym wygięciu od spodu.Zbrojenie proste.Hak jakaś 6stka owner cienka i na nim od spod zaciśnięta śrucina.Myśle że 0,8g i będzie śmigać. Edytowane 5 Listopada 2018 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Tomek, ten Alien jako Obcy ósmy pasażer Nastromoa to tego nie oglądałem, tylko te odc. z Nostromo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) Jutro-Start! Klenie 10cm. Za tydzień-Klenie 10 cm z rybim ogonkiem a i przy okazji soft popper na bolenie.Formy już się robią. Za dwa tygodnie Kiełbik 7 mka i słonecznica 4 mikro. Alien 2,5cm już się foremka robi,bo przecież bym nie usnął jakbym się nie dobił robotą ale już mam nowy pomysł na mikro płotkę haha Edytowane 5 Listopada 2018 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Tomek podziwiam twoją energię i chęć tworzenia ,ciągle coś nowego i to same ciekawe tematy ,moc tytana posiadasz chyba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Tomek podziwiam twoją energię i chęć tworzenia ,ciągle coś nowego i to same ciekawe tematy ,moc tytana posiadasz chyba .Trochę za dużo whisky było ostatnio i trzeba nadgonić tematy. Dzisiaj od rana woblerki co nieco śmignąłem ot parę sztuk. i nowy pomysł który mi już dawno chodził po głowie.Hardbait z gumowym kopytem ale to naarazie zabawa.Praca na prototypie ok.Długość całej konstrukcji 25cm. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Takie ćwiczenia.Blisko coraz bliżej. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Że też tym Samsungiem takie fajne selfi wychodzi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 No i popływały dzisiaj.Zaliczyły dwie obcinki,parę malych zanderków i mnóstwo okoni.Żwirownie po wprowadzeniu wymiaru ochronnego 20cm na oksa odżyły Za parę lat będą garby jak kiedyś.Na UL troutino super zabawa.Praca jest bardzo żwawa i działa nawet w nocy na garbuski. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Fajne.Czekam z niecierpliwością ,kiedy będą na giełdzie.No i na łut szczęścia, że zdążę.... Edytowane 6 Listopada 2018 przez havy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Troszke się zasiedziałem w pracy Klenie 10 tki odlewy i próbki malowania. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Malowanie szczupaczka.Takie ćwiczenia.Po lakierze powinno być ok. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Fajny Praca a la Jack, czy coś wykombinowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 (edytowane) Fajny Praca a la Jack, czy coś wykombinowałeś ?Na tą chwile to jest praca do dupy .Ale to już wiem o co chodzi i będzie dobrze .Bedzie tonący ale przede wszystkim pływajacy mi chodiz po głowie na starorzecza. Edytowane 7 Listopada 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi