Tomy Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Przetestowane co do pracy.Zaraz robię podział co dla kogo.Resztę wstawię na giełdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) Ale żem nawstawiał!!! Po podziałkowaniu zostały mi 3 płotki 8cm Edytowane 12 Listopada 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) Dzsiaj expres na 160 jazgarzy 7.Przy okazji kielbiki 7 z próbnej formy.Wymiatają! Sporo nowych modeli się szykuje na następny sezon.Raptor 9 to jest moc ! i podstawa!Dużo siły pójdzie jednak w woblery.Ciągnie mnie do tego.Może i mniej kasy ale mi na tym nie zależy.Robię to co lubię a jak jest kesz to ok.ale to nie jest warunek .Formy do samodzielnego odlewania gumek też wejdą i zobaczę w którą stronę iść. Edytowane 13 Listopada 2018 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Na dniach formy do samodzielnego odlewania softbaitów-dostępne.Materiały,doradztwo w granicach rozsądku,farby itd. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 To TOMEK doradzaj chętnie posłucham dobrego wykładu a nie mam zielonego pojęcia jak się za te gumy zabrać hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas401 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 (edytowane) Zawsze jak oglądam te formy to zastanawiam się jak to działa Czy one są potem rozcinane? Czy może materiał z którego wykonałeś formę jest elastyczny? I jak tą "rybę w płynie" tam aplikujesz, strzykawką? Czarna magia Edytowane 13 Listopada 2018 przez Kwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 (edytowane) Zakupy ciuszkowe.Odrabiam tematy i jadę!Mus odpocząć Edytowane 14 Listopada 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 (edytowane) Jazgarki 7 Edytowane 15 Listopada 2018 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) Kiełbie 7 cm .Ten model gumy będzie dostępny za ok.7 dni. Edytowane 16 Listopada 2018 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Zakupy ciuszkowe.Odrabiam tematy i jadę!Mus odpocząć P1630372.JPG Siema!Co takie krótkie te wczasy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) Siema!Co takie krótkie te wczasy ? Jeszcze trochę pracy. Narybek 4.Formy gotowe i jedziemy. Zestaw produkcyjny -baby shad 4 dla kolegi. Edytowane 16 Listopada 2018 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Czytasz privy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Czytasz privy?Tak Paweł od Ciebie zawsze ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Nowe mety I ciernik sprawdził się wyjątkowo dobrze. Dwie ryby 37cm I była jeszcze jedna 35cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Tak Paweł od Ciebie zawsze ! Fakt! Dzienx! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Ukeja 16cm Ripper [ Big Bleak 16cm]. Jeszcze ciepłe .Konstrukcja o mocnej pracy,skuteczna.Odlew na 3 kolory.Przenaczenie-Sandacz,Szczupak,Sum. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Okonie 10 .Pomalowane. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike_69 Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Mówiłeś ze nie robisz już tych okoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Mówiłeś ze nie robisz już tych okoni Pytałeś o duże .Myślałem że chodzi o 16 stki a 16 stek nie robię.10 ntek robię sporo.Niedługo będzie lekki tuning tych gumek-płetewki itd.dojdą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Mikro słonecznice 4. Mikro strzeble 4 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Cierniczek będzie miał konkurencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Kiedy będą do kupienia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) Pakowanie . Edytowane 20 Listopada 2018 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 To już na przyszły sezon.Forma próbna .Wobler boleniowy Raptor 9.Jak Bóg da dożyć będzie dostępny dość szeroko.Będzie w nim wszystko.Całe moje doświadczenie związane z tym gatunkiem.20 lat łowienia tylko boleni.Dostępny tylko przez stronę www.która się tworzy i ruszy początkiem roku 2019.Jeszcze jedna kwestia-niecierpię mięsiarzy!!! Nie jestem ortodoksem no kill! Rozumię jak ktoś od czasu do czasu "klepnie" rybkę na kolację,która jest jadalna [okoń,sandacz itd.]Ja tego nie robię ale nie pluje na takich ludzi,ale zabijanie boleni to jest dla mnie niepojęte i nie chcę żeby tacy ludzie kupowali moje woblery.Po prostu nie cierpię mięsiarstwa ,mam na to alergię.Również zabijania ryb okazowych okoni 40 + czy sandaczy 90+ .Jak zobaczę taką fotkę u jakiegoś klienta będzie mógł kupić przez kolegę moje przynęty.Ja takich pieniędzy nie chce.Jak dojdzie do mnie że kolega kupuje dla mięsiarza moje przynęty to i kolega zostanie zbanowany na amen. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 (edytowane) Szmat czasu wstecz.Moja wyspa KRKA .Moja kochana wyspa i Mama w odwiedziny.Piękne czasy.... Mój domek z tyłu.No i Mamcia w odwiedziny . Sprzęt do łowienia.Linka 150 kg i gumowy krab na końcu. Edytowane 21 Listopada 2018 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi